Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
User avatar
By viljasboas
#168703 Malo u odsustvu parketa da bacimo kocku na travu :D

Bonzi - Tsitsipas over 23.5 efbet 1.98
Grk je dosta nekonstantan na ovoj podlozi ove godine gde ima 3/6 meceva u 3 seta. Jedan od njih je upravo bila pobeda protiv Bonzija u Halleu pre 10 dana u 29 gemova. Sa druge strane Francuz je u dosta dobroj formi na travi ima 5/6 pobeda, osim tog poraza koji je isao u 3 seta. Tsitsipas jeste favorit ovde, ali Bonzi nije bez sansi uopste i nadam se njegovom uzetom setu gde je na to kvota samo 1.58. Ako to dodje onda mislim da ni gemovi nisu problem. U Meridianu je 23 gema 1.61 na (7-6)(6-4)ko voli push, ali mala kvota.

Kvitova - Maia 2 efbet 1.91
Haddad Maia ima odlicnu sezonu gde ima 34-12 igra dosta meceva, u formi je, na travi odlicna. Sa druge strane Kvitova je bas losa ove godine ima vise poraza nego pobeda, igrale su medjusobno pre 10 dana gde je to Brazilka lagano resila u svoju korist 2-0(7-6)(6-2).
User avatar
By Nasir Jones
#168712 Bet365, odds 19.00, stake 3/10

Danas je treci dan, kde se ocekuje da ce pobijeg uspjeti. Zadnja dva dana glavnina je to odlicno pokrivala i dosla do etapne pobjede (uae sa pogacarjem i jumbo sa van artom). Danas ja mislim da ce pobijeg uspjeti, tezko ce glavnina vec treci dan zaredom to pokrivati, do kraja toura je jos duga pa mislim da favoriti nece opet ici na hard sa pokrivanjem... stage je dobar za pobijeg, pa ocekujem da imaju na spustu iz col de la croixa vec dovoljno razlike kad se budu penjali na pas de morgins. Tu ocekujem da ce biti borba izmedu uae, jumbo visme i ineosa, zato trebaju imati dosta razlike, da se ne ponovi stage 7, kde je vingegardov napad odnjeo kamni pobjedu 500m prije cilja (kamna mi je prva konkurenca za fuglasnga, sto se pobjega tice).
Uzimam fuglsanga zato sto mi vec od swiss toura dijeluje jako (sredina juna, dobra predpriprema za tour de france). Pokazao je da ima dobre noge, je u formi, stage je njegov tip, u ekipi ima danas svobodu za etapnu pobjedu, i za dansku tv je dao izjavu da ce ici danas na pobjedu.
Kvota je odlicna, vrijedi probat.

Image