Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#170783 Argentina(H0:2) vs Saudijska Arabija 1 (2,30) SS

Pocinje sutra u 11 pa eto odmah, Argentinu mnogi vide kao glavnog favorita pa i ja uz Brazil, otvaranje sa slabasnom saudijskom Arabijom koja se zna raspasti protiv jacih ekipa ako stvari ne krenu dobro, Argentina ima veliku moc prema naprijed i prilika je ovo nekim igracima da se pokazu i mozda kupe svoje mjesto za daljnje natjecanje tako da Ce vjerujem jurišati od početka do kraja
By SergioRodriguez
14:00 Danska-Tunis 1 1.75 Germaniasport

Jucer smo vidili koliko afrikanci mogu bit zajebani ali sam misljenja da je Tunis ipak koplje ispod Senegala kvalitetom. S druge strane imamo goropadne dance koji 2 godine igraju ponajbolji nogomet u europi i ne misle stati. U Ligi nacija su 2 puta maznili Francuze a i nas su trebali kod kuce gdje smo 60 minuta bili totalno nadigrani.
Danci su brzi, potentni, napadaju visoko, bokovi prave nered narocito Meahle a sve pod dirigentskom palicom doktora Eriksena.

Moze bit tvrdo i nezgodno ali ovdje igram na kvalitetu koja je debelo na strani Danaca

Moze se dodati Argentina za kvotu 2 bez problema, slazem se sa analizom rovinjeza
By kokolo50
#171108 Da malo i ovdje naškrabamo...

Australija - Danska (žk 2.5) over 1.45 SS

Poljska - Argentina (žk 3.5) over 1.55 SS

Australci i Poljaci će ganjati nekakvu nulu,dok nula igra i Argentini ali samo ako se poklopi rezultat tekme Meksiko - S.Arabija. Argentinci su do sada "navukli" 10 žutih kartona kontra sebe,a Poljaci će sve dati pri zaustavljanju Argentinskih zvijezda. Neće ni Argentinci biti "nježni" ukoliko im rezultat neće ići u korist. A u sve 4 tekme u skupini D gdje su Australija i Danska do sada je bilo točno 3 žuta kartona,pa očekujem i u ovoj gdje se odlučuje za prolaz. Uzeo sam alternativne granice,što se vidi po koeficijentu, dok su margine za svaku tekmu za gol više.
By Mamba Mentality
#171190 Hrvatska - Belgija D2+
2,60 kv

Belgija po meni apsolutno nista nije pokazala. U prvom mecu, dobili su nezasluzeno Canadu, gde je realno, Canada bila bolja i trebala je da slavi. U drugom mecu protiv Maroca, zasluzeno su izgubili 2:0.Tako da Belgija nema igru, a nema ni hemije u timu.
Hrvatska ima kvalitet, iskustvo, igru,hemiju. Igraju moderan, brz, napadacki fudbal i po meni su ovde favoriti i blizi pobedi i mogu bez problema do minimum 2 gola.
By Robo21
Robo21 wrote:A sad malo na golove
Francuska 10.5+ 2.00 :mrgreen:
Što da ne? Iz svega gore prethodno navedenog za Mbappea sve isto vrijedi za kompletnu ekipu Galskih pijetlova. Imaju relativno laku grupu, Austalija i Tunis su ekipe koje se pune golovima, a izravni dvoboj sa ljutim rivalom Danskom koji ih je u zadnja 2 susreta u Ligi Nacija porazio dat će dodatni motiv Deschampovim momcima da i tu krenu napadački po pobjedu i uzeti to prvo mjesto koje bi značilo izbjegavanje Argentine u osmini finala.Ždrijeb im onda otvara drugog od kojih će to biti ili Poljska ili Meksiko protiv kojih se isto može zabiti više golova. Mislim da su ovo itekako protivnici kojima Francuzi mogu puniti mreže i sigurno imaju potrebu opravdati se navijačima za sramotu u Ligi Nacija prije par mjeseci.

Hrvatska 5,5+ 2,20 :mrgreen:
Ovo je ekipa koja ide vrlo vjerojatno do četvrtfinala, a ovu marginu mogli bi probiti i prije toga. Grupa atraktivna, Maroko i Kanada koji nisu često na natjecanjima i napadački impozantna Belgija koja se uvijek voli nadigravati. Hrvatska na Euru 2020 iz grupe izašla sa 4 pogotka pa u prvoj eliminacijskoj utakmici postigli 3 protiv Španjolske i tu im se završio put. 2018. u grupi zabili već 7 golova. Dobro je ovo taktički organizirana ekipa koja savršeno kontrolira tijek svake utakmice, igraju eksplozivno kada uhvate protivnika u zbunjenosti i u stanju su postići pola ove margine u jednoj utakmici. Moja prognoza je minimalno četvrtfinale, a sama završnica isto nije daleko.

Engleska 8,5+ 1.85 :mrgreen:
Teška grupa u tom smislu da su Wales i Iran ekipe koje se savršeno brane i u stanju su igrati bunker svih 90 minuta da ne prime gol, ali veliki je pritisak na Englezima i morat će izaći iz ove grupe maksimalni sa svim pobjedama. Engleski puk razočaran je rezultatima u Ligi Nacija i uopće ne vlada optimizam i uzbuđenje za ovaj Mundijal pa će Southgate biti primoran vratiti kult reprezentacije. Otvara im se potencijalno vrlo lako četvrtfinale jer bi ih 99% u prvoj eliminacijskoj trebao čekati Senegal, a Englezi su gladni pobjeda i golova te bi predvođeni Kaneom morali igrati iznimno u napadu sa što više prilika i golova.

Nizozemska 7,5+ 1,70 :mrgreen:
Ne znam zašto mala grana ovako, ali ne bunim se. Oduvijek su poznati po napadačkoj igri koja stvarno izgleda lijepo za gledati, a grupa Senegal, Ekvador, Katar te potencijalni Wales, Iran, SAD u polufinalu govori da ovi šetaju do četvrtfinala. Nisu bili prisutni 2018., velika su očekivanja koja će morati opravdati makar u ovim utakmicama gdje su favoriti. Četvrfinale im po mojim nekim prognozama donosi Argentinu gdje se isto može očekivati otvorena utakmica jer su obje ekipe napadački orijentirane, Argentina čak malo deficitirana u obrani gdje nije nemoguće da prime koji pogodak.

Još par nekih prijedloga sa malim kvotama bez analize jer su bespotrebne:
Engleska minimalno četvrfinale 1,50 :mrgreen:
Nizozemska minimalno četvrfinale 1,7 :mrgreen:
Hrvatska minimalno osmina finala 1,5 :mrgreen:
Urugvaj minimalno osmina finala 1,5 :oops:
Danska minimalno osmina finala 1,45 :oops:

Neka show počne!

Kratki rezime na prvenstvo i parove. Skroz okej prvenstvo proslo, dosta lijepih tipova se pogodilo. Pa da pocnemo: na ovom postu sve analize prosle 4/4 i prijedlozi u vrlo dobrom postotku 3/5 s tim da su i Danska i Urugvaj na neviđen način propustili mjesto u nokaut fazi.