mjordan23 said
sto se tice afflala, isto smatram da nije dovoljno kvalitetan igrac da bude redovito na 20+ poena, ali orlando je los, gubi i nema nijednog igraca koji bi povukao. onda se u tog igraca, po meni, pretvorio afflalo, on je taj koji u toj ekipi ima najjacu mentalnu snagu, koji vuce momcad koliko moze. sama cinjenica da je igrac od 13-14 poena po kvaliteti, a cijeli mu je 12. mjesec na prosjeku od 19,5 poena, govori tome u prilog. nekad je bitan mentalitet vodje i pobjednika (koliko itko u ovom trenutku u orlandu moze imat mentalitet pobjednika) cisti primjer je jordan kojem je sut za tricu bio jedini losi dio igre, jako los postotak, ali kad je trebalo pogodit tricu za pobjedu, e onda ju je pucao sa 90%
sto se tice produzetaka, u ovoj u kojoj je zabio 24 poena (mislim miamiu) svih 24 je zabio prije OT-a. u ovoj gdje je zabio 29 (mislim portland), 26 je zabio prije OT-a. ono sto mu ne ide u prilog je da je denveru ove sezone zabio 7 poena, a ono sto mu ide u prilog je da je to bila prva utakmica sezone. uglavnom, bit ce mi zanimljivo to pratit veceras, nema teorije da ga stavim u over sad kad ga je admin stavio u under jer ipak covjek zna znanje i kad stavi pogodi, al ja ga jednostavno zbog svega ovoga nemam muda stavit u under. admine, i ti od svih igraca stavis bas njega, jedinog na kojeg te nemam cojones ispratit haha
Slažem se u potpunosti. Afflalo uzima dosta šuteva i o njegovom učinku večeras će odlučivati prva 3-4 šuta. Mislim da će s njim biti isto kao s Hardenom sinoć. Poštujem sve analize i statistike admina, ali ne smijem igrati Afflalo-a under baš kao što nisam ni sinoć smio igrati Hardena under (igrao sam ga over, al' me je Kobe povalio)