Šta misliš za Nottinghamove šanse sutra ,promijenili su 20 igrača,imao je sjajan trener poput Coopera napokon vremena da uigra to za vrijeme SP.Jesu sveci loši,dosta je Husenhuttl iscijedio iz ove grupe,ispadaju oni iz lige kao i Bournemouth
Morris gol kvota 3,60
Bet365 ili Mozzart
Jedna brza analiza, Carlton Morris je dijete Kanarinaca iz Norwicha, tamo nikad nije dobio šansu, mislim da su ga slali na 7,8 gostovanja. Sad izgleda dosta sretan kod Šeširdžija, na 22 utakmice 8 golova, gol na svakih 198 minuta, 3 puta je ulazio sa klupe. Inače Morris nije dao gol na poslednjih 5 utakmica, kad će ako ne danas. Realna kvota je oko 2,70-3,00 po meni, ovdje opet imamo poklon od kladionica koje nude više.
Pozdrav i sretno svima koji prate!!!
Aleksić gol (4,50)
Fortuna ili PSK
Danijel Aleksić je ofanzivni vezni domaćih, zasad na 14 utakmica 3 gola, zato ovako i velika kvota na gol, ali kad pogledamo da je u startnoj postavi bio samo 6 puta onda to i nije toliko loše (prosjek 201 minut gol). Sive sove su omiljeni klub Erdogana, prije 2,3 godine su bili i prvaci, sad su opet u vrhu, očekujem danas pobjedu domaćih i bar jedan gol Alekse. Ovo je najveća kvota što sam vidio u 5,6 kladionica (2,90-3,20) i igro sam u Češkoj fortuni, inače može i u PSK. Inače je Aleksić danas u prvoj postavi.
Pozdrav i sretno svima koji prate!!!
Sterling daje gol (3,00)
Mozzart kladionice
Jedna brza analiza, Raheem Sterling se još traži u Chelsea, na 12 utakmica samo 3 gola a znamo svi da on može preko 15 što je dokazivo u City. Ster je protiv Bournemoutha na poslednjih 9 utakmica dao 9 golova, inače je to i njegov rekord protiv nekog kluba (isto i Watford). Mislim da Blues danas daju 2,3 gola a jedan ili dva bi mogo i Sterling protiv omiljenog protivnika. Realna kvota je oko 2,40-2,70.
Pozdrav i sretno svima što prate!!!
- ovo moram uzet za jače, i to odmah sad, tekma je u četvrtak u15h, a zašto, Sivaspor se digao unazad mjesec i po sa začelja, igraju dobro, i postali su tvrd orah, ne očekujem baš da će se Gala prošetati i uzet lagano 3 boda, kad igraju međusobno bude rat na travnjaku debelo kartona preko ove margine, Gala jedna od najgrublja ekipa u Turskoj, a Sivaspor se isto vrti oko 2 kartona, sudac top , Ozdamar ove sezone no1 u Turskoj za kartone , još nije sudio ove godine a da je dao manje od 5.
Crveni se računa kao 2, pa eto tko ima nek uzme, očekujem prolaz pika do 75min
jeffrey ovo pratim samo da izbace na bet ponudbu, znam da si doktor za kartone.