- 10 Jan 2013, 03:31
cudi me da niko nije spomenuo gortata mala je granica na njega :/
ja cu veceras ovo pokusati
Russell Westbrook (Oklahoma City) over 22.5 DA @ 1.85
veceras ocekujem veliku utakmicu westbrooka i njegovih 30tak poena iako sam ga promasio zadnji put ipak bi veceras trebao pokazati ko je najbolji play lige covjek je fizicki mozda najbolji na svojoj poziciji brz snazan i tesko ga je zaustaviti kada krene prema kosu,granica je inace 23.5 ali premier daje granicu od 22.5 sto treba iskoristiti,veceras ne ocekujem blow out oklahome igraju protiv minnesote koja se uvijek dobro drzala protiv njih,veceras ocekujem i dosta slobodnih za russella ove godine su vec igrali protiv minnesote i zabio je 30 poena uz slobodne 11 od 13,uvijek je dobro igrao protiv minnesote zadnje 4 je zabio 30,28,45,35 daleko iznad ove granice,veceras ce dati sve od sebe kao i durant jer su se osramotili protiv washingtona u zadnjoj utakmici tako da ce danas biti dodatno motivirani
Tim Duncan (San Antonio) over 16.5 DA @ 1.85
malo riskantan par jer bi se mogao desiti blow out tako da bi se duncan odmarao kao i inace,u zadnje tri utakmice je igrao oko 25min,nadam se da ce lakersi se drzati bar do zadnje cetvrtine tako da bi duncan mozda mogao i 30tak minuta odigrati,iako bi mogao preci ovu granicu i do poluvremena,jer nema ga ko cuvati veceras sacre to sigurno nece moci,ove godine je zabio lakersima 18 poena uz sut 9 od 18 sta onda veceras da ocekujem kad nema howarda i gasola,inace u zadnje 4 peotiv lakersa 3 puta je isao preko ove granice,ove godine ima prosjek od 17 poena,iako je u zadnje tri isao ispod ove granice,kazem rizican par jer ne mogu reci koliko ce igrati veceras znamo da trener san antonia dosta odmara parkera i duncana,ja cu ga ipak odigrati jer sam gledao sinoc lakerse i zaista odbrane kao da nemaju
Marcin Gortat (Phoenix) over 12.5 DA @ 1.85
i za kraj cu igrati gortata,iako sam se mislio posto je veceras dosta dobra ponuda,ali ipak cu uzeti poljaka koji polako ulazi u formu,ove godine zaista je slabo igrao 11 poena u prosjeku,dok je prosle koliko se sjecam imao oko 18 poena,ali u zadnji 5 utakmica je dobro igrao protiv ekipa koje po meni imaju bolju odbranu od bostona,u zadnjoj je dao 16 milwaukeeu,memphisu 12,utahu 18,philadelphiji 11 i oklahomi 12,interesanto je da je ove godine imao 7 puta 12 poena,nadam se da veceras nece ostati na 12,izabrao sam njega jer boston ima problema na poziciji centra,a i gortat je do sad u zadnje tri isao preko ove granice protiv bostona prosle godine je zabio 24 poena uz sut iz igre 10 od 18 znaci imao je dosta prostora,ocekujem i da veceras zabije najmanje 13 poena