Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
cipi cips said

Cudno kako nitko Toronta ne spominje..Pa ova Phila je teski uzas,jedina svijetla tocka je Jrue koji je i sinoc povukao.B2B im je utakmica,Netsi su ih unakazili sinoc.Toronto je imao vremena za odmor,te bi mogli to danas iskoristi.Toronto je nedavno posteno namucio Oklahomu,aali onda au jednostavno pali.Ima tu dobrih igraca,a i puno vise ocekujem od Derozana.U svakom slucaju kvota 1.60 je stvarno dobar value i moram ovo uzeti

normalno da ih ne spominje kad im fale ross, kleiza, bargnani i valanciunas...a phila nije tako losa ko sto ti kazes...i zlatno pravilo foruma, izbjegavaj igranje na ishod utakmice :D
By car14
#1725 veceras ova 3para nikako nemogu izbjeći
irving 23.5 vise
boozer 15,5 vise
harden 28.5 vise
Znaci irving je zadnju osa u manje ali veceras bi treba proci jer je u vrlo dobroj formi,a za Boozera i Hardena(posebno Hardena) neman rijeci u fantasticnoj su formi i lagano prelaze zadane granice.
jos dva koja bi mogla proc Durant 28,5 vise i GSW 188,5 vise
Sretno svima!
By mhkladionicar
#1727 cudi me da niko nije spomenuo gortata mala je granica na njega :/
ja cu veceras ovo pokusati

Russell Westbrook (Oklahoma City) over 22.5 DA @ 1.85

veceras ocekujem veliku utakmicu westbrooka i njegovih 30tak poena iako sam ga promasio zadnji put ipak bi veceras trebao pokazati ko je najbolji play lige covjek je fizicki mozda najbolji na svojoj poziciji brz snazan i tesko ga je zaustaviti kada krene prema kosu,granica je inace 23.5 ali premier daje granicu od 22.5 sto treba iskoristiti,veceras ne ocekujem blow out oklahome igraju protiv minnesote koja se uvijek dobro drzala protiv njih,veceras ocekujem i dosta slobodnih za russella ove godine su vec igrali protiv minnesote i zabio je 30 poena uz slobodne 11 od 13,uvijek je dobro igrao protiv minnesote zadnje 4 je zabio 30,28,45,35 daleko iznad ove granice,veceras ce dati sve od sebe kao i durant jer su se osramotili protiv washingtona u zadnjoj utakmici tako da ce danas biti dodatno motivirani

Tim Duncan (San Antonio) over 16.5 DA @ 1.85

malo riskantan par jer bi se mogao desiti blow out tako da bi se duncan odmarao kao i inace,u zadnje tri utakmice je igrao oko 25min,nadam se da ce lakersi se drzati bar do zadnje cetvrtine tako da bi duncan mozda mogao i 30tak minuta odigrati,iako bi mogao preci ovu granicu i do poluvremena,jer nema ga ko cuvati veceras sacre to sigurno nece moci,ove godine je zabio lakersima 18 poena uz sut 9 od 18 sta onda veceras da ocekujem kad nema howarda i gasola,inace u zadnje 4 peotiv lakersa 3 puta je isao preko ove granice,ove godine ima prosjek od 17 poena,iako je u zadnje tri isao ispod ove granice,kazem rizican par jer ne mogu reci koliko ce igrati veceras znamo da trener san antonia dosta odmara parkera i duncana,ja cu ga ipak odigrati jer sam gledao sinoc lakerse i zaista odbrane kao da nemaju

Marcin Gortat (Phoenix) over 12.5 DA @ 1.85

i za kraj cu igrati gortata,iako sam se mislio posto je veceras dosta dobra ponuda,ali ipak cu uzeti poljaka koji polako ulazi u formu,ove godine zaista je slabo igrao 11 poena u prosjeku,dok je prosle koliko se sjecam imao oko 18 poena,ali u zadnji 5 utakmica je dobro igrao protiv ekipa koje po meni imaju bolju odbranu od bostona,u zadnjoj je dao 16 milwaukeeu,memphisu 12,utahu 18,philadelphiji 11 i oklahomi 12,interesanto je da je ove godine imao 7 puta 12 poena,nadam se da veceras nece ostati na 12,izabrao sam njega jer boston ima problema na poziciji centra,a i gortat je do sad u zadnje tri isao preko ove granice protiv bostona prosle godine je zabio 24 poena uz sut iz igre 10 od 18 znaci imao je dosta prostora,ocekujem i da veceras zabije najmanje 13 poena
By Goodness
#1728 Nazalost danas nisam stigao sve vas skupit na jedno misto, uhvatila me neka viroza i ne mogu puno gledat u ekran. Uglavnom sutra cemo rezultate upisat u tablicu ako se stanje popravi. Lp
By SpiGo17
#1730 ekipa neznam za vas ali ja sam odigro na toronto da ce dobit s 5 koseva razlike...

inace ovako mogu reci svih 11 parova sta mislim kako ce zavrsit ali nema boga da sve ude.. pa nek neko izabere ono gdje smo se pogodili u misljenjima...

Cleveland - Atlanta vise od 190,5 koša
Golden State - Memphis - vise od 188,5 koša
Chicago - Milwauke - manje od 187,5 koša
Boston - Pheonix - manje od 191,5 koša
Charlotte - Utah Jazz manje od 198,5 koša
San Antonio - Lakersi više od 212, 5 koša
New Orleans - Houston vise od 200,5 koša
i ovaj toronto..a na drugi sam mazno za sitne pare

San Antonio - Lakersi manje od 212,5 koša ( tek sam kasnije skuzio da sam igrao na prvom vise a ovdje manje ali nema veze ionak sam odigrao iz zajebancije da imam nesto za pratit )
Ali volio bi da na ovom listicu prode :)
Boston h-8,5 1
Denver - Orlando - manje od 205,5 koša
Oklahoma - Minnesota - vise od 200,5 koša
LA Clippersi - Dallas h-11,5 1 ( 12 razlike za domacina )
Chicago h-5,5 - 1 ( 6 razlike za domacina )
Charlotte h+4,5...zanci da nece popusit s vise od 5 koseva...
By OT
#1731 Nešto light za danas onako da se samo nešto ima pratiti..

Charlot Bobcats - Utah Jazz 197,5 OVER
Dvije ekipe koje nikako ne leže jedna drugoj Jazz prima i kapom i šakom sa perimetra,visokog posta Bobcatsi su šuplji sa svih strana a jedino odakle i ole mogu poentirat je upravo sa perimetra Ben Gordon,Sesion,Walker,Henderson..Jazz nema pravog PG ni SG ali ima solidne PF I C kako god mislim da ova granica nije velika i da ide ovo u over.Charlot i prima i daje kući puno,Jazz i onako van svoje dvorane čudna ekipa tako da je sve otvoreno..

Uz ovo igram Jeffersona 16,5 over i K.Walker 17,5 over

Oklahoma 11,5 H1

Minesota može svoju politiku prosipat protiv Atlante i fildžan ekipa,mislim nisu oni loši ali Bismarck je razarač koji je bijesna i te kako poslije Wizardsa.Mašina Scott Skills-a je malo zaribala u D.C ali kući u areni koja je daleko najgora za gostujuće ekipe uz skoro dva dana odmora mislim da OKC ovo prebaci..Love je out što če navuči Pekmenu na pleća i Perkinsa i Ibaku, Kirlineko i neće da se naigra pored Duranta ,a Shved protiv Sefoloshe mislim Tabo je i bolje od njega u đep gurao...Rubio je odličan ali još ne dovoljno spreman...Kako god Minesota je igrala sinoć kući jaku tekmu protiv Hawksa ako ima težeg gostovanja od onog kod Oklahome za b2b i to nakon onako teškog gostovanja uz bolnicu čitavu ne znam mislim da OKC ovo uzima sa hednikepom...

Uz ovo igram Pekovića 18,5 under Kirilenka 15,5 Under

Sportski pozdrav i sretno svima...
By sephiroth88
cipi cips said

sephiroth88 said

NBA Knight said

Afflalo 19,5 under - neki će mu pogledati zadnjih par utakmica i reć da sam lud. Ali stvari stoje ovako, svatko od nas ko prati NBA ligu ima svoja osobna mišljenja o određenim igračima, tako ja imam o Afflalu. Njagovi fanovi nemojte se ljutiti ali za za njega mislim da je on igrač za 13-14 koševa otprilike. Njegova sreća ja ove sezone što igra u Orlandu koji ne samo da ima lošu momčad nego već jako dugo ima i probleme sa ozljedama.

Orlando danas gostuje kod Denvera koji je poznat kao jedan od najboljih domaćina lige (omjer 11-2) i mislim da bi ova utakmica trebala biti jednosmjerna. Očekujem da Denver limitira Orlandov napad i lagano uzme ovu pobjedu. Tu naravno postoji mogućnost da Afflalo zbog toga prosjedi određeni dio utakmice, ali treba spomenuti i da ga čuva Iguodala što je još jedan pozitivan prilog ovom tipu. Ove sezone je već jednom igrao protiv Denvera i zabio je 7 koševa (Iggy ponekad radi čuda kod prosječnih igrača)

E s[code]d, dal Afflalo dobro igra zadnje vrijeme? Igra! Ali nemojte zaboraviti ni to da je u 2 od zadnje 4 nastupa sudjelovao u utakmicama s produžecima i tu je imao vrlo velike brojke. I druge dvije su bile prilično guste i u njima je dobro igrao. Danas očekujem slabiji njegov nastup i slabiji nastup cijelog tima, laganu utakmicu za Denver i igram da Afflalo zabija manje od 20.

Mislim da ti ovo nije pametno, ukoliko misliš samo to opalit na listić za neke ozbiljnije pare. Afflalo je igrač za 13-14 koševa kad bi igrao 32-33 minute, a ne 40 kolko trenutno igra. I, naravno, kad bi Orlando imao više od četiri napadačke opcije. A osim njega, limitiranog Reddicka, još limitiranijeg Vučevića i male trbušaste vijetnamske svinje Nelsona, tamo zbilja nema ko zabijat koševe i trošit lopte. Zato i lik, praktički, igra cijelu utakmicu.

A Iguodalu kao nekog top perimitar defendera, više nema smisla komentirat. Imalo je dok je igrao u momčadi podređenoj defenzivi. Ove sezone to mu nije zadatak i stoga i većinu vremena zuji kao uškopljeni magarac.

Uostalom, za 40 minuta na parketu, u današnjem NBA-u, kad je obrana za većinu momčadi postala kandinskijeva apstrakcija, i Forest Gump bi za 40 minuta na parketu opalio 6-7 trica i imao minimalno double double. Avoid!

Ajde mu malo pogledaj medusobne s Iguodalom.

Kaj, otvorio si na tri sekunde espn, pogledao box score i to je to? Neš ti argumenta.

Prejebeno smiješno je kad neko zaključke donosi na temelju jedne utakmice. I to prve u sezoni. I to kad je Orlando imao neozlijeđeni roster, kad je debeli Davis bio prva opcija i kad je moron od Afflala igrao samo 32 minute, zahvaljujući prilično laganoj pobjedi Orlanda. I za tu njegovu off večer, Iguodala nije bio aposlutno nimalo zaslužan. Lik je promašio 6-7 potpuno otvorenih šuteva koje bi zabila i moja paraplegična baba.

Dakle, logika ti je, najblaže rečeno- u banani.

Nego, ovo me sve više podsjeća na jučerašnju spiku da će Kobe pojest Hardena u obrani jer je „ Kobe defenzivni monstrum“. I bome ga je pojeo. Toliko ga je pojeo u obrani, da su se cijelu utakmicu obojica izbjegavala kao da imaju kugu.

Mislim, o čemu vi to pričate? Lik je u defenzivi totalna rupetina već zadnje tri godine, a u obrambenim petorkama završava iz jednog vrlo prozaičnog razloga. Naime, osim njega i Wade, nema tko drugi, jer je ponuda SG-a prilično mizerna. I normalno da će prije stavit njega, koji 15 godina harači po ligi, nego nekog fićfirića, poput Tonya Allena, koji se za tako nešto morao dokazivat 10 godina.

Na kraju krajeva, kad su Lakersi ove godine igrali uopće obranu? Pa na što je ličila jučerašnja utakmica? Natjeravali su se po terenu ko Ivanka Boljkovac i Žak Houdek oko švedskog stola. Sram me uopće bilo gledat. Tom D´Antoniu pod hitno treba dat otkaz i na njegovo mjesto postavit rasvjetni stup. Il vrtnog patuljka koji bi pored out linije urlao dva njegova ultimativna bisera: spread the floor i give ball to Kobe. Efekt bi bio potpuno isti. :facepalm:

On topic: u marathonu igrajte
By larsson777
OT said

Nešto light za danas onako da se samo nešto ima pratiti..

Charlot Bobcats - Utah Jazz 197,5 OVER
Dvije ekipe koje nikako ne leže jedna drugoj Jazz prima i kapom i šakom sa perimetra,visokog posta Bobcatsi su šuplji sa svih strana a jedino odakle i ole mogu poentirat je upravo sa perimetra Ben Gordon,Sesion,Walker,Henderson..Jazz nema pravog PG ni SG ali ima solidne PF I C kako god mislim da ova granica nije velika i da ide ovo u over.Charlot i prima i daje kući puno,Jazz i onako van svoje dvorane čudna ekipa tako da je sve otvoreno..

Uz ovo igram Jeffersona 16,5 over i K.Walker 17,5 over

Oklahoma 11,5 H1

Minesota može svoju politiku prosipat protiv Atlante i fildžan ekipa,mislim nisu oni loši ali Bismarck je razarač koji je bijesna i te kako poslije Wizardsa.Mašina Scott Skills-a je malo zaribala u D.C ali kući u areni koja je daleko najgora za gostujuće ekipe uz skoro dva dana odmora mislim da OKC ovo prebaci..Love je out što če navuči Pekmenu na pleća i Perkinsa i Ibaku, Kirlineko i neće da se naigra pored Duranta ,a Shved protiv Sefoloshe mislim Tabo je i bolje od njega u đep gurao...Rubio je odličan ali još ne dovoljno spreman...Kako god Minesota je igrala sinoć kući jaku tekmu protiv Hawksa ako ima težeg gostovanja od onog kod Oklahome za b2b i to nakon onako teškog gostovanja uz bolnicu čitavu ne znam mislim da OKC ovo uzima sa hednikepom...

Uz ovo igram Pekovića 18,5 under Kirilenka 15,5 Under

Sportski pozdrav i sretno svima...
podrzavam kirilenka i peka
By sephiroth88
#1734 Pukla veza. Uglavnom, u marathonu se danas isplati probat s Dudleyem manje od 13 i Bareom manje od 11,5. Obojica su oličenje trash igrača. Prvi je tipičan spot up shooter kakvi protiv Bostona nikad ne prolaze. A i večeras će ga, vjerojatno zbog visine, čuvat Pierce, a drugi, s obzirom da se vratio Rubio, neće ni igrat 20 minuta.
By payomb
#1735 Moj izbor za danas:
A. Horford - over 16.5
G. Dragič - under 14,5
A. Kirilenko - under 16,5
A. Afflalo - under 20,5