Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
rwestbrook123 wrote:ovo je strava, ja nmg virovat da mi horford i dalje prolazi, kakva su smijurija ovi celticsi, al ode u ot haha

Na sreću to jest nije ma sreću nego ova dva silovatelja ne daju loptu Nikom ali Al je uzeo ok suteve nista nije pogodio ali kako god Willi 7.5 over i Horford under 8.5 su dosli
By yoldza
JohnnyNoCash wrote:A imam srece... Covjek je dao 7 poena, a pravio je prekršaj u napadu. Jeste bilo srece sa bacanjem, al nije definitivno zasluzio ni pobjediti

Ma nema value ovi Brown,Tatum,Luka,Janis ajd sad je Young zakačio sa trenerom i on je bio u toj grupi kao onomad Harden...ljudi kao da su vlasnici kluba ovakvo silovanje lopte je bas lose za NBa buducnost kosarke same...ajd da nam pozivi Jokic ,Chris Paul,Haliburton,Sabonis, Garland ovo ostalo debilana malo zesca
By rwestbrook123
yoldza wrote:
rwestbrook123 wrote:ovo je strava, ja nmg virovat da mi horford i dalje prolazi, kakva su smijurija ovi celticsi, al ode u ot haha

Na sreću to jest nije ma sreću nego ova dva silovatelja ne daju loptu Nikom ali Al je uzeo ok suteve nista nije pogodio ali kako god Willi 7.5 over i Horford under 8.5 su dosli

Ma da, dobre suteve je ima, tako da na sricu dobrim dijelom.