Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
#174962 Bogami nakon one trojke na kraju 3/4 hahaha onako se padaju "underi"

Salim se, dobro si nas podsetio na njega, pratio sam ga i prosli put kad je stao na 7

Zao mi sto nisam video za Bentila ranije, ja isforsirao Petruseva
By toshiba86
#174963 Jeff ko na traci.Ko u stara vremena heeh.A bome bilo i ovdje ovih u zasjedi prije nekih 60-tak sad nema nikog.Sad se oni prebacuju u sektor NBA.A jeb neko kopa neko pijucka kavicu.I onda počne priča o Vip-u. :lol:
By Jeffrey
#175057 Billy Baron over 12.5+
- kod Milana i dalje nema Pangosa, Shildsa, Datome, i zadnji meć u Italiji se povrijedio Baldasso, e sad protiv Napolis Baron je dobio odmor a zašto jer će u duplom kolu max njega forsirati, Milan po izjavama želi probati dvije pobjede uzet sad vani Albu i doma Žalgiris, pa da se probaju ukrcati u borbu za 8mjesto. E sad Billy Baron trenutno najbolji igrač Armanija pazite brojke unazad 12,24, 23.19,18 . E sad zadnja tekma protiv Oly imao je 12 poena prije kraja 1pol , kasnije mu jedna trica iscurila iz koša, a 2 pol nitko ništa nije mogao pogoditi. Baron je inače donio armaniji dvije pobjede u gostima, u BG zvezda koja igra odličnu obranu nije mu mogla ništa, tako da protiv Albe di se očekuje utakmica na dosta poena, i di imamo odmorenog Barona jednostavno ga vidim na 13+ poena. Imat će minute, šuteve, ima visok usage rate tako da je granica value i vjerujem da ga sutra bet stavlja na 14.5 tako da ovo uzimam odmah za neki srednji stake.
By Jeffrey
#175126 Corey Walden 8.5 manje lokali RH
-ozljedio se na zadnjoj EL tekmi i za danas je GTD, u prvenstvu nije igrao, a Bayern ima igrače koji će pokriti to babb, winston jaramaz i vrlo vjerojatno neće igrati, ali idemo probati možda uđe na koju minutu pa oklada bude dobitna
By 2paNN
#175127 Tavares vise od 19.5 (pts+reb)
Kladionica: Maxbet
-Gledao sam dosta puta ove sezone Zvezdu, i ne brani bas najbolje protivnicke centre. Tavares igra dobro i u poslednje vreme ga dosta koriste.
Gledao sam mec protiv Granke i sa pola gasa je covek izdominirao, naravno nije merilo ali kao sto reko ni Zvezda nije nesto spec u branjenju centara.
Po meni ima value, i ovaj par sam odlucio jos po zavrsetku prosle Zvezdine utakmice.

B. Crawford vise od 16.5 pts
Kladionica: Maxbet
-Ovde ne mogu da kazem da sam gledao Igokeu dosta puta, pogledao sam je par puta i primetio jedno, a to je da Crawford uzima najvise suteva.
Pored toga sto dosta igra i sutira, takodje ide minimum 5 puta na slobodna bacanja. Proslu utakmicu protiv Hapoela je imao 1/8 za tri poena, sto ne verujem da ce se opet ponoviti.
Izgleda dosta realno da danas povuce i da probaju da produze seriju.

Ima tu jos par granica sto cu uzeti za tiket a to su: (Musa 14.5 +, M.James17.5 +, Motley 14.5 +, mozda i Tanaskovic 13.5 + ali malo veca grana od ocekivane)
Pozdrav i srecno!! :D