Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
#175128 Imas Musu i po 13.5 samo mu je cudna rotacija u poslednjih par utakmica, startuje Causer Abalde, pa on krece iz druge postave, gde svakako gubi minute ali opet ima svu slobodu.

Slazem se za Tavaresa, zanimljiv moze biti i Poirier 5.5 preko
By Alexey35
#175131 M.Grigonis under 7.5
Vecina lokala

Ispao iz rotacije poprilicno, igrao desetak minuta. Postao stranac viska u Grckom prevenstvu, bas dugo ga nisu skinuli za te utakmice. Nije bio sa ekipom prethodnih par dana iz privatnih razloga, zaista ne ocekujem neki doprinos od njega u utakmici gde Radonjicu gori pod nogama, verovatno ce se osloniti da kratku rotaciju i ucinak glavnih igraca.
By sicily
#175132 Donta Hall 8.5 Manje Mozzart, MaxBet

Ukratko, OLY ove sezone malo dopušta iz reketa, centarska linija koju čine Fall, Bolomboy i Black odlično štiti obruč, Hall svoje poene traži iz off skoka i alley oopa što verujem neće biti slučaj večeras, u prvom meču ova tima zabeležio 4pts...
By Printezis15
Printezis15 wrote:A.Noua 9,5 + (Admiral)

Uzeo bi danas njega over, zadnje tri tekme u LNBu prolazio, a s obzirom da Asvel dočekuje Barcu u srijedu, očekujem da će odmarati glavne igrače i da Noua prebaci opet.

Ispostovao Noua jučer iako na 0 poena bio na poluvremenu, za danas bi uzeo :

D.Bacon 18,5 +
Još od Shveda nisam gledao većeg forsera, zadnju tekmu sa 2 poena ušao u zadnju četvrtinu završio na 18, malo se spustila granica pa ga uzimam danas.

Također uzimam J.Begarin 10,5 -, T.Frazier 12,5 -.
By Niliw
sicily wrote:Donta Hall 8.5 Manje Mozzart, MaxBet

Ukratko, OLY ove sezone malo dopušta iz reketa, centarska linija koju čine Fall, Bolomboy i Black odlično štiti obruč, Hall svoje poene traži iz off skoka i alley oopa što verujem neće biti slučaj večeras, u prvom meču ova tima zabeležio 4pts...

Mogao bi i Fall dobiti koji minut manje, ako ga negde ima na 9.5 manje je dobar tip.

Monako cesto igra small ball Brown petica, tako da moze izgubiti minute
By Jeffrey
#175142 manje više se slažem sa svim gore pikovima, ali da bacim svoje neko još viđenje
meni je Musa na 15,5 bio under( admiral ga imao pa skinuo za poen) ali sam odustao jer uz Decka i Fernandeza su još 3 upitna tako da ga nisam uzeo, ali da znam da igraju ostali i da je još margina 15,5 išao bi mi under.
Petruševa sam imao konj sinoć u lokalima 10.5 i rekao to treba uzet i dok sam se ja nečkao otišla margina na 12,5 vidim sad 14,5 i to sad svakako nije za over.
Nedović 19.5 jako jako puno i to me vuče under ne služi ga šut nikako ali eto opet se nečkam dali da to uzimam na sve ove izostanke Zvezde. ALi sam siguran da će Ivanović ići na poen manje, tvrda tekma po mom nekom osječaju i znanju. Ali neću čačkati mečku, imam dva pika koja sam odigrao a ovo ostalo na neki lagani narodnjak.
By Rovinjez
#175161 Danas cu jedan ozbiljniji singl a ostalo cu napisati neki svoj pregled onog sto se isplati uzeti na neke narodnjake

18:00 Berk Ugurlu over 9,5 (1,75) admiral

Kao klinac je bio u zeljkovom feneru i ucio od svih onih majstora, nazalost na kraju nije ispunio ono sto su ocekivali i selio se dalje, u tofasu mu beskrajno vjeruju i on rasporeduju loptu savršeno, uzima svoje suteve kad je u odlicnim pozicijama i onda pogada u finom postotku, prvu utakmicu 16 poena na 10 suteva u 36 minuta a nesto slicno trebalo bi i danas

Nedovic under 19,5 (1,85) admiral

Moze se on zapaliti i natrpati svakog medutim ovo je previse malo u startu unatoč izostancima, ima i kod reala izostanaka tako da nikome nebi koristio neki brzi ritam pogotovo kad je vec za 2 dana nova utakmica

Bacon over 18,5 (1,85) SS

Radonjić dobio odrijesene ruke da sredi svlačionicu kako hoce i neograničen budzet tako da je za mnoge igrace ovo kljucan period za ostanak ili odlazak, bacon uzme svojih 20-ak suteva i ako ga krene jako ga je tesko kasnije zaustaviti, igraci panate duguju navijačima za ono gazenje protiv olympiacosa tako da mozemo ocekivati nabrijane domacine

Mike James over 16,5 (1,85) admiral

Imao je neke ocajne tekme zadnje vrijeme narocito onih famoznih 2 poena protiv zalgirisa, danas ocekujem da se vrati na pravi put, ne skodi ni informacija da je on bivsi igrac panate kad se zna s kim igraju

Milos Teodosic over 8,5 (1,85) SS

Teo dobar standardno, krece s klupe i u svojih 20-ak minuta bi trebao preko ovoga, igraci zalgirisa agresivni i ponese ih lopta pa znaju raditi dosta faula pa on kao majstor za iznudivanje istih bi mogao pokoji put na liniju penala i racunam uz par uzetih trojki da pogodi nesto i ode preko