- 11 Jan 2023, 16:38
viljasboas wrote:Niliw wrote:Zapalo mi nesto za oko u Meridianu
Klem.Prepelic 2+3pt 2.71
3+3pt 7.10
cekaj ako pogodi 2 trojke proslo je 2.71

Prastaj, samo moram se obazreti na par cinjenica vezano za Exuma. On poene postize u poslednjoj zato sto dolazi kao iks faktor, eksplozivan je nenormalno, Obradovic ima tu soluciju da ga sacuva za drugi deo utakmice kada prelomi protivnika sa prodorima, jer cuvari su tada i umorniji nego na startu. Ako si pratio protiv Monaca igrao je u drugom unitu 5,6min prvog pol i to je to, jer mu Ouattara nikako nije odgovarao, zatvorio ga dva puta na prodoru i jednom na postu, dok je Madar imao resenje za Dzejmsa u odbrani, a pritom je pogodio suteve i uveo se u mec kako treba. Dante u poslednjem kvartalu je slomio protivnika sa dva ulaza i slobodnim bacanjima, jer ni Okobo ni James ne mogu da mu pariraju. E sad dolazimo do meca sa Makabijem, koji sam igrom slucaja pratio uzivo u Areni, vrlo dobro se secam da je razbio Makabi sa svojom agresivnoscu na obruc, tek Makabi nema sa cime da ga zaustavi, jos imaju i losiji rim protect u vidi Niba i Sorkina. Ne kazem da je los tip, samo se ne slazem sa nekim stvarima navedenim, ja ga i veceras vidim na 15+