Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JuriKnorr
#175364 Novi sam na forumu , pa da krenemo :D :

N.Remili over 2.5 @ 2.00 pinnbet 1.70 Germaniasport

Imao sam mogucnost gledat gotovo sve pripremne meceve svih selekcija i ono sto sam primetio i zakljucio iz pripreme kod Francuza je to da pored Mema i Remili bice dva motora i glavna igraca ove Repke.Kad je u pitanje startna bekovska postava kod Francuza izgleda ovako: Karabatic (levi) Remili (sredni) i Mem kao desni bek dok kako mec istice imamo i rotacije a u te rotacije umesto Mem na desni bek igra Remili dok na sredni bek ide Mahe na Levi od ovisnosti situacije ili Prandi ili Briet.Imace i Melvyn svoje minute na desni bek umesto Mema ali nece to biti previse ako bude egal mec.Iskreno ocekivao sam 3.5 na Remilia i bio spreman odigrat na tu marinu ali sa ovu 2.5 sam se bas iznenadio i ovo je must bet sto se tice danas e ponude!

Sretno ko prati !!
By JuriKnorr
#175366 M.Gebala under 1.5 @ unibet

Ne znam ko od vas moze igrati kod unibeta ali mozda j neka druga kladza izbaci ovu granicu pa vredi itekako odigrati da ne kazem ZICER prvog kola.
Gebala je pivot a Polska ima veliku rotaciju na pivotmensku poaziciju cak 4 igraca - Walczak mozda najzvucno ime, Bis mladi talentirani igrac i skole Kielcea sad igra u Gornik i Dawzjik igraca Visle.I ne samo to Francuze imaju strasne defanzivce na pozicije 3 i 4 u vidu Luka Karabatica i Fabregasa pa tako nece imat nimalo lak zadatak postici 2 golova, a kao najveci razlog za tip pored ovo gore sve navedeno je to sto ga trener koristio do sad samo u fazi odbrane.U pripremni period je dao samo 1 gol protiv Belgije (Walczak 2 , Bis 3) , protiv Iran 0 (Polska bila bez Walczak i Bis) i 0 protiv Marocco (Polska bila bez Walczak).

Sretno ko prati !! :D
By forza
#175367 Daszek under 3.5

Dosta kladionica ima 3.5 neke spustile na 2.5.

Ne vidim kako on moze dati 4 gola francuskoj odbrani. Njegovi golovi su uglavnom probijanjem do crte i tako da gol. Tu ga ceka jaka fra odbrana a sa vana nije neka prijetnja ako cemo iskreno. U poljskoj igraj vanjskog kak i u wisli zadnje vrijeme a prije toga je krilo bio. Jednostavno na 3.5 mi je under,jer vjerujem da ce Sicko sa vana najvise da forsira jer ima svu ovlast sto se napada tice.
By JuriKnorr
#175369 I jedan specijal iz bet365

Moja malenkost ili ti JurrKnorr top goalscorer @ 10.00 ,a bila je 16.00.
Ocekujem pravi BOOM od njea na ovo prvenstvo,ima sve ovlasti top forma sutira sedmerce pitanje je samo koliko dugo ce dogurat Njemce ako udju u 1/4 finala onda ova kvota ima veliki value
By SergioRodriguez
forza wrote:https://sport.tv2.dk/haandbold/2023-01-11-dansk-henvendelse-foerer-til-ny-vm-regel

The Dane Mads Mensah Larsen has due to the adjustment and a new covid-19 test left isolation and is ready to play versus Belgium.
#handball

Mensah u kakvoj je suterskoj formi u Flensburgu mozda i bolje da malo odmori u sobi :lol:
By kokolo50
#175389 Uzeo sam i ja na narodnom Remilija 2.5 over,ali ako mu bude šut 1/7 kao protiv Egipta :D Realno je za over,samo u SS je 1.70 margina. Daszek (3.5) under je dobar bet,moguče će Moryto tu profitirati loptama na krilo i penalima? Biti će zanimljiv dvoboj dva para klupskih suigraća iz Kielcea. Nahi - Moryto na krilu i mladog Olejniczaka i Remilija na srednjem.

Da ne duplam post. JuriKnorr,ako si iz Hrvatske imaš M.Gebalu 2.5 u HL i under po 1.55.
By toshiba86
#175393 Bez uvrede ali kada se pišu kvote iz HR klada bilo bi fer pisati u zagradi barem neto iznos.Np znamo da je 1.85 u biti neto 1.68 toliko o tim kvotama i prednostima osim kad su puno povoljnije granice ili se nema nigdje drugdje za odigrat.1.70 je mislim neto oko 1.48-1.49.