Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By petko87
#175428 Stavio ga na neki tiket kao budala, reko da ne silujem kad se ne razumem tj ne pratim… 2 gola pol naravno…

Ps.. Evo ga i pleiss lagani over ali to nisam imao gde da ispratim u pm :(
By Jeffrey
#175430 1 pol mi je reklo dosta.
Kod poljaka gurati Moryito over sve do 6.5 je ok, prvi u kontri izvodi sedmerce tako da ću njega gurati +. A kod Fra ogromna širina i to je lutrija, možda Mahe zbog sedmeraca ali samo ako bude povoljna margina. Igraju brzo obe ekipe i realno trebalo biti više od 27 golova
By Jeffrey
petko87 wrote:Stavio ga na neki tiket kao budala, reko da ne silujem kad se ne razumem tj ne pratim… 2 gola pol naravno…

Ps.. Evo ga i pleiss lagani over ali to nisam imao gde da ispratim u pm :(

A stavio i ja već sam pukao, još mi nije išlo u glavu kako ne igra napad , reko ajde ne pratim puno Poljake dečko zna i uzeo uplatio, i jbg kihnuo sam idemo dalje. Pomiješao je dva brata, možda i klade pomiješaju pa nas počaste treba pratiti to.Znači ako bude T Gebala slučajno u ponudi za sve pare udarati under
By Bakero
Bakero wrote:Relativno nov na forumu pa cu probati da se aktiviram kroz ovu temu za početak

Francuska-Poljska -2.5 H2(1. poluvrijeme) 1.72 na betu

Igram dakle da ce Poljska pokriti ovaj hendikep na poluvremenu
Otvaranje svjetskog prvenstva, nabrijan domaćin, uzavrela atmosfera, makar je takva bila uvijek kad je Poljska domaćin nekog velikog sportskog takmičenja.
Francuska ima istoriju nesto sporijih otvaranja velikih takmičenja pa onda rastu kako turnir odmiče.
Poljska prema izjavama ulazi na prvenstvo s velikim ambicijama. Nekako je svima to četvrtfinale u ustima koje vodi u kvalifikacije za OI pa tako i Poljskoj.
Što se izostanaka tiče Francuska bez nekih bitnih šrafova(Ngesan, Deskat, Konan takodje koji je bitan u odbrani). Imaju i dalje sijaset opcija ali nisu ovi izostanci za zanemariti.
Poljska na njihovu zalost nece moci da računa na Siprška iz Psg koji je bio u odličnoj formi ali opet vjerujem da ce barem u prvih 30 minuta biti večeras sposobni da drze egal sa Francuzima vodjeni podrskom sa tribina.
Ima mi vrijednost i hendikep za cijelu utakmicu -3.5 gdjd je H2 1.92 ali biram ovu sigurniju opciju

Ušlo, nije u potpunosti pogodjena analiza jer su francuzi vodili i 4 razlike ali dobitan je tip sto je najbitnije :D
By Rovinjez
#175453 Lenne prebacio ocekivano, ni njega ni pleissa koje bi jebeno naplatio ja nemam gdje odigrati u moru svih lokala i bet365 al dobro vidim pomoglo je dosta ljudi pa onda mi nije toliko krivo
By forza
forza wrote:Daszek under 3.5

Dosta kladionica ima 3.5 neke spustile na 2.5.

Ne vidim kako on moze dati 4 gola francuskoj odbrani. Njegovi golovi su uglavnom probijanjem do crte i tako da gol. Tu ga ceka jaka fra odbrana a sa vana nije neka prijetnja ako cemo iskreno. U poljskoj igraj vanjskog kak i u wisli zadnje vrijeme a prije toga je krilo bio. Jednostavno na 3.5 mi je under,jer vjerujem da ce Sicko sa vana najvise da forsira jer ima svu ovlast sto se napada tice.

0 zakucana :lol: lagan win