Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Alkar
Jeffrey wrote:Pad na isključenjima na 7.5 nema value, tak da neću to igrati do utakmica bar koje nešto ne odlučuju, nema value tu

Pao sam ja na 6,5 fav bet...
By kokolo50
#175461 Fabregas fulao kontru i stativa iz zicera sa crte. Prva tekma,zato sam i napisao za narodni. Znima me šta je sa Lukom Karabatićem i kakva će minutaža biti Fabregasu i Tournatu kad se on vrati. Mem ode u over ako mu se da a lijevog vanjskog kao da nemaju.Mahe će igrački rasti kako ide prvenstvo,pa ako ga ostave 4.5 uz penale je za over.Moryto i Šićko protiv S.Arabije ne,ali zato protiv Slovenije definitivno za over.

Ajmo ozbiljnije za sutra...

Omar Ingi Magnusson (5.5) over 1.70 SS

Mislim da ga sad imamo na 5.5,dalje će biti na 6.5 ako ne i više. Njemačka je dobila Island u drugoj pripremnoj tekmi zato što Magnusson i Palmarsson nisu igrali. Magnusson,Kristijansson i Palmarsson čine jednu od 3 najjačih vanjskih linija na ovom prvenstvu. A prva violina je Magnusson. On i Kristijansson su i ranije u repki bili dobro uigrani,a od ove sezone i u Magdeburgu. Palmarsson odlično prati njihovu igru i križanja,tako da ne mora kao nekada kada je sam vukao repku siliti šut,već dobiva skoro otvorene šuteve. Magnusson je ujedno i prvi izvođač 7m kod Islanda.
Zanimljivo je da su se 3 ekipe iz ove skupine našle i u skupini na Euru prošle godine. Tada je Island bio prvi u skupini,a Portugal i Mađarska nisu prošli dalje jer je ispred njih bila Nizozemska. U tekmi kontra Portugala Magnusson je imao šut 3/4. Protiv Mađara također samo 4 gola,no onda je eksplodirao u drugom dijelu natjecanja te zabio 44 gola u 5 tekmi. Nakon toga je osvojio sa Magdeburgom Njemačku ligu,te se prometnuo u vođu ove repke. Portugal je daleko od one ekipe nekad,a to se vidi i na rezultatima Porta ove sezone. Bitna tekma jer se križaju sa skupinom C gdje je jedan od domačina Švedska,i kiks kontra Portugala ili Mađarske može ih koštati 1/4 finala. Očekujem od njega da povuče,te uz penale da dođe do minimum 6 golova.
By forza
kokolo50 wrote:Fabregas fulao kontru i stativa iz zicera sa crte. Prva tekma,zato sam i napisao za narodni. Znima me šta je sa Lukom Karabatićem i kakva će minutaža biti Fabregasu i Tournatu kad se on vrati. Mem ode u over ako mu se da a lijevog vanjskog kao da nemaju.Mahe će igrački rasti kako ide prvenstvo,pa ako ga ostave 4.5 uz penale je za over.Moryto i Šićko protiv S.Arabije ne,ali zato protiv Slovenije definitivno za over.

Ajmo ozbiljnije za sutra...

Omar Ingi Magnusson (5.5) over 1.70 SS

Mislim da ga sad imamo na 5.5,dalje će biti na 6.5 ako ne i više. Njemačka je dobila Island u drugoj pripremnoj tekmi zato što Magnusson i Palmarsson nisu igrali. Magnusson,Kristijansson i Palmarsson čine jednu od 3 najjačih vanjskih linija na ovom prvenstvu. A prva violina je Magnusson. On i Kristijansson su i ranije u repki bili dobro uigrani,a od ove sezone i u Magdeburgu. Palmarsson odlično prati njihovu igru i križanja,tako da ne mora kao nekada kada je sam vukao repku siliti šut,već dobiva skoro otvorene šuteve. Magnusson je ujedno i prvi izvođač 7m kod Islanda.
Zanimljivo je da su se 3 ekipe iz ove skupine našle i u skupini na Euru prošle godine. Tada je Island bio prvi u skupini,a Portugal i Mađarska nisu prošli dalje jer je ispred njih bila Nizozemska. U tekmi kontra Portugala Magnusson je imao šut 3/4. Protiv Mađara također samo 4 gola,no onda je eksplodirao u drugom dijelu natjecanja te zabio 44 gola u 5 tekmi. nakon toga je osvojio sa Magdeburgom Njemačku ligu,te se prometnuo u vođu ove repke. Portugal je daleko od one ekipe nekad,a to se vidi i na rezultatima Porta ove sezone. Bitna tekma jer se križaju sa skupinom C gdje je jedan od domačina Švedska,i kiks kontra Portugala ili Mađarske može ih koštati 1/4 finala. Očekujem od njega da povuče,te uz penale da dođe do minimum 6 golova.

Pazi u pripremnim utakmicama nije sutirao 7m kako sam vidio,sutirao kristijansson koliko me pamcenje sjeca
By Jeffrey
#175464 Uzeo u HL double
Casado 4.5 under
-Špa imaju širinu u vanjskoj liniji, tak da neznam po kojoj logici je Casado (SV)tak visoko postavljen. Čisto sumnjam da će igrati više od 30min ako bude imao šut preko 80% on će ovo prebaciti.
vezao sa pobjedom Švaba da dignem koef
By kokolo50
#175467 U prvoj kontra Njemačke je bio jedan sedmerac i pucao ga je Gustavsson jer je tada bio u igri,a kako je prijateljska nije bilo potrebe da puca Magnusson. Već je imao gornji dio trenirke na sebi,mislim da je bilo pred kraj 1.pol. U drugoj je pucao Viggo Kristjansson. Napisao sam da nije bilo u toj tekmi Magnussona i Palmarssona,a Viggo igra u Austriji u Westwienu na istoj poziciji (desni vanjski) kao i Magnusson. Ne vjerujem da će baš dobiti puno minuta na toj poziciji,a kamoli pucati penale,osim možda kontra Južne Koreje. Upao je u repku jer se (napokon) Petersson oprostio,a igrao je u Stuttgartu prije nego je otišao u Austriju. Možda će mijenjati Magnussona u obrani?
By forza
kokolo50 wrote:U prvoj kontra Njemačke je bio jedan sedmerac i pucao ga je Gustavsson jer je tada bio u igri,a kako je prijateljska nije bilo potrebe da puca Magnusson. Već je imao gornji dio trenirke na sebi,mislim da je bilo pred kraj 1.pol. U drugoj je pucao Viggo Kristjansson. Napisao sam da nije bilo u toj tekmi Magnussona i Palmarssona,a Viggo igra u Austriji u Westwienu na istoj poziciji (desni vanjski) kao i Magnusson. Ne vjerujem da će baš dobiti puno minuta na toj poziciji,a kamoli pucati penale,osim možda kontra Južne Koreje. Upao je u repku jer se (napokon) Petersson oprostio,a igrao je u Stuttgartu prije nego je otišao u Austriju. Možda će mijenjati Magnussona u obrani?

Zar nije u lajpcigu? I tamo šutira 7m 100 posto. Ne znam opet,nisam pametan vidjecemo. Znam da je magi prvi izvodac bio na svim turnirima al hajd ga znaj :?:
By kokolo50
#175471 Jeffrey,ovo ti je vanjska linija Španjolske,s tim da je Canellas zbog ozljede trbušnog zida upitan za tekmu kontra Crne Gore.

SV -  Agustín Casado (MT Melsungen), Ian Tarrafeta (PAUC Handball)
LV - Daniel Dujshebaev (Lomza Industria Kielce), Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen)
DV - Álex Dujshebaev (Lomza Industria Kielce), Jorge Maqueda (HBC Nantes), Imanol Garciandia (OTP Bank - Pick Szeged)

Dakle bez Canellasa ostaješ na 3 igrača koji pokrivaju LV ili SV poziciju. Nisam nikada do sada vidio da bi Maqueda odigrao SV.Ajmo reči da to može Alex odigrati,ali sumnjam. To je razlog Casada za ovih 4.5. Casado ti igra u Melsungenu ispred Malasinskasa i Islanđanina Jonssona,te je uz Kai Hafnera najbolji strijelac kluba sa 66 golova,više i od Martinovića koji puca penale. Je za under,ali bez Canellasa bi mogao igrati i lijevo i sredina,a kako je obrana skoro uvijek koncetrirana na Alexa onda bi mogao imati šuteva i prostora.
Last edited by kokolo50 on 12 Jan 2023, 00:47, edited 1 time in total.
By kokolo50
#175473 Je forza,u pravu si,u Leipzigu je. Ali ja i dalje mislim da je pucao penale samo zato što Magnusson nije igrao. Nekako ne mogu zamisliti da bi on bio prvi izvođać ispred Magnussona. Može Ingi ovo preči i samo iz igre,ali ja svejedno mislim da je on prvi izvođać. Bumo vidli sutra navečer.
By Rovinjez
#175474 Da kristjansson igra u Leipzigu i prvi je penaldzija tamo, ipak mislim da ce magnusson ovdje sutirati medutim ja cu bar ovaj prvi dio hvatati zbrojeve golova a igrace kasnije izuzev tipove poput moryta, manaskova itd koji moraju odmah povuci kako bi im tim imao sanse
By kokolo50
#175475 Zanimaju me margine na Juri Knorra i Kay Smitsa. Po meni 7.5 jedan i drugi. Gledao sam Njemačku i Knorr i kada fula penal,puca opet,kao i u Lowenu. Mislim da je i kod Smitsa isto. Inaće Smits odlazi iz Magdeburga iduće sezone u Flensburg umjesto Roda. Neće više biti zamjena Magnussonu,pa moguće da eksplodira.