Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
kokolo50 wrote:Jeffrey,sve 5 bez ljutnje. Vjerojatno hoče u under. Nije ista stvar kada netko igra u klubu i u repki,tako da je tu statistika bezveze. Hočeš i Kay Smitsa uspoređivati sa statistikom iz Magdeburga gdje je zamjena Magnussonu? A uz Karačića,Tharstarsona i Olejniczaka teško da će Alex igrati srednjeg u klubu,možda u nekoj rotaciji same akcije. Osim toga prije bi tata Dushebajev stavio Remilija na srednjem da mu tu fali igrač,jer ako si gledao jučer Nedim je jučer skoro cijelu tekmu to igrao u Francuskoj repki.

Nije samo HL,spustili su ga manje više svi na 3.5.

Ma nema ljutnje nikakve, samo sam eto argumentirao meni je to value, više ću znati kad pogledam danas. Cijenim tvoj tipserki rad i svaka sugestija/opaska je dobro došla.
By kokolo50
#175521 Ne bi vjerovao,ali meni je najdraže kad mi netko preispita neki tip,jer je možda pogledao na isti iz ugla sa kojega ja nisam. Doduše večina nas je tvrdoglava mazga :D i lupamo po svome,ali i ja volim konstruktivnu opasku.
By Rovinjez
#175527 18:00 Madarska vs Juzna Koreja 1. pol. over 29,5 (1,85) lutrija

Korejci znaju da moraju igrati ekstra brzo i vuci u leda madarima jer kad se postavi njihova visoka i snazna obrana tu nema prolaza, s druge strane banhidi ce raditi dar mar na crti Koreje, svojim blokovima otvarati ce prostor vanjskima a kad primi loptu to je gol ili penal
By JuriKnorr
#175528 D.Petersson under 3.5 @ 1.75 merkurx

Svedska naravno ima Ekberga na negovu poziciju pa mi je previse 4 gola za jedno poluvreme koliko ocekujem da igra.U pripreme 0 i 4 protiv Srbije ali na oba nije bilo Elberga mislim (na ovaj zadnji 100% ga nije bilo prvi mec bio u protokolu ali mislim da ni tad nije igrao)
By Rovinjez
#175530 Diogo Branquinho under 3,5 (1,80) bet365

Ovo je previse definitivno, on i fernandes ce kao gotovo uvijek igrati svaki po poluvrijeme a Portugal ne koristi bog zna koliko krila, vise je to crta i samaranje iz vana, nerijetko se dogodi da uopce nema dovoljno suteva da ovo prebaci a kamoli golova
By JuriKnorr
Rovinjez wrote:Diogo Branquinho under 3,5 (1,80) bet365

Ovo je previse definitivno, on i fernandes ce kao gotovo uvijek igrati svaki po poluvrijeme a Portugal ne koristi bog zna koliko krila, vise je to crta i samaranje iz vana, nerijetko se dogodi da uopce nema dovoljno suteva da ovo prebaci a kamoli golova

odma 2.5 premali limiti postali su najsmesnija kladza u svetu za 150/200e odma idu margine express
By JuriKnorr
#175533 R.Huckbarth under 3.5 @ 2.00 bet365

Ne sutira vise penale pa zbog toga po meni prevelika margina.Ima Brazil i Ciuffa na negovu poziciju pa tako ne verujem da moze do 4 komada.U Pripreme 2/5 protiv SAD(bez Ciuffa) i 1/1 protiv Portugala protiv Norvesku nema zvanicna statistika ali gledao sam mec i dao 1 gol
By SergioRodriguez
Rovinjez wrote:18:00 Madarska vs Juzna Koreja 1. pol. over 29,5 (1,85) lutrija

Korejci znaju da moraju igrati ekstra brzo i vuci u leda madarima jer kad se postavi njihova visoka i snazna obrana tu nema prolaza, s druge strane banhidi ce raditi dar mar na crti Koreje, svojim blokovima otvarati ce prostor vanjskima a kad primi loptu to je gol ili penal

Mislis da ce Banhidi imati ozbiljnu minutazu u napadu? Dosta se gura rosta i u reprentaciji i klubu...kada bi znao da Bence igrati puno napad to bi mi bio mrtvac over
By Bakero
#175537 Probaću danas sa jednim dublom posle jučerašnjeg dobitnog singla

Island-Portugal H1(-1)
Španija-Crna Gora H2(-10)
2.28 u Betu

Odlučio sam se za dubl i ove alternativne granice iako su mi i jedan i drugi tip za igru i po osnovnim granicama ali nisam mogao da se odlučim koga da singlujem pa je ovo neki kompromis :D

Pisalo se juče i na forumu o Islandu i poklopilo se sa mojim misljenjem a to je da mogu daleko na prvenstvu(četvrtfinale minimum) čemu pogoduje i ova grupa a i ukrštanje za glavnu fazu gdje bi objektivno Svedska bila jedini vrhunski rival. Vrhunska spoljna linija, 6. mjesto prosle godine na Euru( na produzetke izgubili meč za 5. mjesto). Mislim da su barem jedan nivo iznad Portugala koji nakon onog bljeska na euru 2020 konstantno degradira za nijansu svoje plasmane. 1.50 kvota za ovu granicu mislim da je bas poklon, ali svakako ima vrijednost i osnovni hendikep od 3,5 golova

Za drugi dubl isti rezon kao juce za Francusku. I Španija kao jako iskusna reprezentacija zna odlično kako se tempira forma pa očekujem malo sporiji ulazak u prvenstvo na kojem osvajači medalje moraju da odigraju cak 9 mečeva.
S druge strane Crna Gora koja je bila prijatno iznenadjenje proslog Eura, na kraju 11. mijesto uz pobjede protiv Slovenije i Hrvatske. Nastavili su s dobrim momentumom u baražu protiv Grčke a onda i u prva dva kola kvalifikacija za euro protiv Kosova i posebno protiv Bosne u gostima gdje su zaista izgledali odlično i ubjedljivo slavili. Jedna relativno mlada reprezentacija sa odličnom osovinom koju čine Branko Vujović, Miloš Vujovic i Nebojsa Simić na golu. Misljenja sam da 10 razlike sigurno nece izgubiti na otvaranju a isto tako mislim da ce pokriti i osnovni hendikep od 7.5 golova ko želi da singla