Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:R.Huckbarth under 3.5 @ 2.00 bet365

Ne sutira vise penale pa zbog toga po meni prevelika margina.Ima Brazil i Ciuffa na negovu poziciju pa tako ne verujem da moze do 4 komada.U Pripreme 2/5 protiv SAD(bez Ciuffa) i 1/1 protiv Portugala protiv Norvesku nema zvanicna statistika ali gledao sam mec i dao 1 gol

Cak puca i penale posle Lekaia, za Rosta mislim na krivi post sam uradio Reply :D
Last edited by JuriKnorr on 12 Jan 2023, 15:28, edited 1 time in total.
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:
Rovinjez wrote:18:00 Madarska vs Juzna Koreja 1. pol. over 29,5 (1,85) lutrija

Korejci znaju da moraju igrati ekstra brzo i vuci u leda madarima jer kad se postavi njihova visoka i snazna obrana tu nema prolaza, s druge strane banhidi ce raditi dar mar na crti Koreje, svojim blokovima otvarati ce prostor vanjskima a kad primi loptu to je gol ili penal

Mislis da ce Banhidi imati ozbiljnu minutazu u napadu? Dosta se gura rosta i u reprentaciji i klubu...kada bi znao da Bence igrati puno napad to bi mi bio mrtvac over

Ja sam ga uzeo jucer na 3,5 granici u SS to mi je prihvatljivo bilo uzeti a ovo danas sta bet nudi na 5,5 pa cak i 6,5 u jednom trenu naravno nebi ni u snu, cak i ovih 3,5 nisam uzeo nesto jace jer svasta moze bit sad na početku, kako rekoh jucer sad idem zbrojeve golova ozbiljnije a igrace kasnije
By kokolo50
#175542 @Juriknorr
Ako misliš na Rudolpha Hackbartha iz Brazila,ne puca penale,pucao je Raul Nantes. Ako hočeš statistiku sa turnira u Norveškoj evo ti link.

https://www.handball.no/system/kamper/t ... nid=417139

Klinki na ovo dolje "Siste kamper" pa ti pokaže svih 6 tekmi. Da bi vidio statistiku klikni na ove brojeve koji počinju sa 90...

@Sergio

Imaš Gottfridsona u Germaniji 2.5 over 1.70...

Portugal je prve dve tekme bez izbornika jer odrađuje suspenziju sa onih kvala za OI kada su oni i Francuzi prošli a Hrvatska ispala. Kvale su bile pod IHF-om tako da mu suspenzija vrijedi.
By ahela
#175543 Pozdrav svima, nisam bas neki poznavalac rukometa, ali volim da ispratim sva veca takmicenja. S obzirom da meni nisu poznati igrači ovih slabijih ekipa, možda nekome od vas jesu. Npr za igrace Urugvaja postoje njih trojca, sa relativno malim granicama, a poznato je da u tim ekipama ima jedan igrač koji vedri i oblači i moze nogom da sutne ako pozeli. Bas konkretno za Urugvaj imaju Maximo Cancio 3.5, Diego Morandeira 1.5 i Cristhiann Rostagno 0.5, nekako mi je realno da od 20 golova koliko ce dati bar 2 moraju od njih u plus. Pa me zanima ako neko zna nesto vise konkretno u ovoj reprezentaciji koga odigrati, a takodje i u ostalim slabijim reprezentacijama ako nije problem da napise po jednog, dva glavna igraca oko kojih se sve vrti. Hvala i puno srece na prvenstvu!
By JuriKnorr
kokolo50 wrote:@Juriknorr
Ako misliš na Rudolpha Hackbartha iz Brazila,ne puca penale,pucao je Raul Nantes. Ako hočeš statistiku sa turnira u Norveškoj evo ti link.

https://www.handball.no/system/kamper/t ... nid=417139

Klinki na ovo dolje "Siste kamper" pa ti pokaže svih 6 tekmi. Da bi vidio statistiku klikni na ove brojeve koji počinju sa 90...

@Sergio

Imaš Gottfridsona u Germaniji 2.5 over 1.70...

Portugal je prve dve tekme bez izbornika jer odrađuje suspenziju sa onih kvala za OI kada su oni i Francuzi prošli a Hrvatska ispala. Kvale su bile pod IHF-om tako da mu suspenzija vrijedi.

Znam brate napisao sam to u analizu,nego na krivi post sam reply uradio u diskusiju za Rosta,za Rostu sam pisao da puca penale nakon Lekaia
By forza
#175548 Victor Iturriza over 2.5 1.85 ss

Djavo mi ne da mira jednostavno da ne probam sa Iturrizom over.

Kubanac u dresu Portugalske repke vec odavno,strasno koristan pivot. Portugalci su na ovo prvnestvo dosli sa 3 pivora te sem njega tu su jos Borges i Frade. Ono sto portugal cesto radi je igra 7 na 6 sa dva pivota i tu vidim sansu da Iturriza ovo granicu prebaci. Na pripremnim nije presao nijednom 2 2 1 su njegovi ucinci ali ovo je velika scena i mislim da ako ne bude iskljucenja da on ovo moze prebaciti. Ima dosta kreativni bekova u Portugalu koji mu mogu dobaciti loptu a njegovo je da zavrsava to. Portugal dosta igra ili šut sa polja ili pivot,krila nisu toliko ucinkovita bila na prethodnim prvenstvima. Mislim isto da Iturriza i u igri 6 na 6 kad budu ima prednost u odnosu i na Borgesa i Fradea a moguce da neko otpadne od ovi pivota jer 2 igraca ispadaju sa rostera. Nemam sta vise dodati,jednostavno neki osjecaj vise nego neka kvalitetna analiza. Sretno i da ne pametujem vise :roll:
By toshiba86
JuriKnorr wrote:
Rovinjez wrote:Diogo Branquinho under 3,5 (1,80) bet365

Ovo je previse definitivno, on i fernandes ce kao gotovo uvijek igrati svaki po poluvrijeme a Portugal ne koristi bog zna koliko krila, vise je to crta i samaranje iz vana, nerijetko se dogodi da uopce nema dovoljno suteva da ovo prebaci a kamoli golova

odma 2.5 premali limiti postali su najsmesnija kladza u svetu za 150/200e odma idu margine express

Najgore od svega je šta još druge klade preuzimaju od njih granice i kad oni ruše tako i ovih par drugih.Svi su umreženi. :shock:
By kokolo50
#175553 Forza,izgleda da nas isti vilama goni :D I ja imam Itturizu na jednom listiću,jednostavno ga na 2.5 moraš uzeti over. Nego di gledaš satave ekipa? Jel ovdje?
https://www.ihf.info/competitions/men/3 ... 2023-01-12

Borges,Frade i Itturiza su pivoti. Nekako si mislim da će Frade više u obrani igrati. I ne znam pošto nema izbornika zbog suspenzije dali još igraju onih 7na6,kada su on i Salinas to igrali na crti?
By forza
kokolo50 wrote:Forza,izgleda da nas isti vilama goni :D I ja imam Itturizu na jednom listiću,jednostavno ga na 2.5 moraš uzeti over. Nego di gledaš satave ekipa? Jel ovdje?
https://www.ihf.info/competitions/men/3 ... 2023-01-12

Borges,Frade i Itturiza su pivoti. Nekako si mislim da će Frade više u obrani igrati. I ne znam pošto nema izbornika zbog suspenzije dali još igraju onih 7na6,kada su on i Salinas to igrali na crti?

Drago mi je hah :lol:

Jeste tu pratim ili na twitteru ako prije objave off sajtovi reprezentacija. Msm da nema veze sto nema trenera,danas je tehnologija cudo vodice on to preko telefona :lol: :lol: