Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ttominac
#1748 Bok! Včrs šljucam na ovih 5 momaka. Sretno!

Walker K.(-17,5)
Pierce P(19,5+)
Mayo O.J.(14,5+)
Gasol M.(12,5+)
Afflalo A.(-19,5)
By dr.Mas
mjordan23 said

trece, ja odustajem jedno vrijeme od stavljanja parova, ne dobivam zadnjih tjedan dana (mozda 2 ili 3 puta vratio dnevni ulog sto nije bas dobro). mislim da nije u redu da vam dajem svoje parove na kojima padam ja sam. ne kazem da fulam sve zivo, npr. jucer pogodjena 4-6 ako se dobro sjecam, ali sam ih krivo poslozio na tikete i popusio na svakom i tako svaki dan. bit cu tu na forumu svaki dan, ali parove necu stavljati dok ne nadjem sistem za vise pogodaka. probat cu se ogranicit na 2 para dnevno i stavljat ih pa kad vidim postotak dobivenih tiketa, ako bude dobro, vracam se. sistem pocinjem od danas. inace, mislim da je bolje dat 1 ili 2 para detaljno izanalizirana na forum dnevno i pogodit to, nego smuljat analizu i stavit 8 parova (i imat 4 ili 5 od 8). koliko god sam parova pogodio zadnjih dana, a bilo ih je puno, tikete sam profulo, a na kraju krajeva, gledaju se pogodjeni tiketi, a ne parovi jer znamo sta od tog dvoje donosi lovu. zivili, nadam se da cu jako uskoro ponovo stavljat neke parove tu.

Slazem se s tobom ,ali nekad jednostavno treba imati i malo srece..neki dan izaberem 8 igraca i stavim ih na dva tiketa na manji ulog i na svakom me sruci po jedan igrac Confused..sta da se radi..a opet nekad odigram po 4,ili 5 parova(tipa pobeda i vise/manje koseva-2 i vise,2 i manje,..) gde su dobre kvote i ladno prodju.. Laugh I ako covek hoce da uzme neki kes u bilo kom sportu mislim da ne sme da se kladi na vise od 3 para po tiketu..
By krtica
#1750 Pozdrav ekipi
moj izbor za većeras Toronto - Philadelphia kp 2 2,30
ps.imamo krticu na forumu
By Falcao
ivan1988 said

durant ili westbrook?

po meni oba ove godine su oba zabili 30+ , a prosle sezone im je bio prosjek protiv minnesote westbrook-36, durant 38.7
By isegovic
#1756 Jefferson i Irving over, na jednome win
Boozer i Smith over, pao na Smithu ubacio samo 17, a margina 17,5 i kod 17 poena ima 2 slobodna bacanja koja promasi, koja tragedija....
By kinder
#1757 Hvala za Aflalla nbaknight, upario ga sa kirilenko under 16.5 i real madrid 1 @3.936
lagana lova :)
By OT
#1758 Lagano prošao glavni Bobcats-Jazz over poena 197,5 i Oklahoma H1 11,5

od sporednih Peković,Kirilenko underi i Jefferson over...

Noć genijalna...
By kokodril
kokodril said

memphis over 93,5
ove sezone su odigrali jednu utakmicu 104-94 za memphis
od 15 utakmica u gostima,5 puta nisu prebacili marginu phoenix 92 i 82(ocigledni im ne lezi),la clippersi 92,boston 93 i san antonio 87
g.state obrambeno nema smisla spominjati,oni svoje pobjede zasluže u napadu
posebno su loši u obrani na visokim pozicijama,danas je recimo bio z.randolph postvaljen na 16,5 u germaniji,
randolph-lee ,randolph u 10 međusobnih duela najmanji broj postignutih poena 15,razlog zasto sam odigrao over na randolpha je i barnes koji je sasvim solidan u obrani pa se nadam da ce ,ne zaustavit r.gaya vec da ce mu smanjit postotak šuta,to mi je nekako bliže definiciji sto je dobar obrambeni igrač,
gasol-ezeli gasol ima visoki postotak realizacije, a ezeli igra jer nema tko drugi,mate skelin je rekao da mu se ne da a dalibor bagarić je izgubio putovnicu,u prvoj utakmici gasol 21 poen, 7-13 šut i 7-8 sl.bacanja
g.state kao eekipa u prosjeku radi dosta prekrsaja(3. u ligi 22) i dozvoljava protivniku 25 sl.bacanja u prosjeku(27. u ligi)
memphis je 2. po uspješnosti izvođenja sl. bacanja,g.state je isto pri vrhu
ovo su možda za nekog nebitni detalji ali kad vidim koliko puta je falio taj jedan poen,počeo sam i to uzimat u obzir
g.state zivi od šuta(kad curry ide u kontru pa stane na tricu i opali,zato ih volim),danas teško da će se naigrat pored dva pitbulla allena i conleya,ali cak i da budu uspješni,pod tim mislim sut preko 43,44% opet ide u prilog overu memphisa koji će forisrat randolpha i gasola koji ce sigurno i efikasno rješavat situacije u napadu
jedan detalj s prve utakmice broj osobnih i broj sl. bacanja
memphis 22 PF g.state 12-17 FT
g.state 24 PF memphis 28-34 FT
ulog visok, sigurnost 7,5/10

prolaz oba para i ekipe i randolpha,vratilo se ono što je znalo iscurit za jednu loptu(jefferson neki dan,pa se ozljedi dragić...)
13 sec prije kraja rezultat je 90-87
shooting foul na kome na randolphu koji ima 15 poena
zabija dva bacanja ,prolaz randolpha
curry promašuje
randolph polaže za 94

prošlo ,sve super
ali da netko zabije 13 poena u četvrtini g.stateu to mi je nevjerojatno
to im je najmanji broj poena primljenih u jednoj četvrtini od osnutka,

i to je još jedan razlog zašto je ljepše igrati over,bilo ekipe ili igrača,kad igraš over košem u zadnjoj sekundi možeš samo dobit

danas samo tri para,vrtit će se isti parovi ,svi će odigart isto,i nitko ništa neće dobit,kao i svaki četvrtak
zato danas samo narodni listići