Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Bakero
#175721 Idem danas sa jednom granicom za golove nakon sto sam fino pogadjao rezultatske granice prethodna dva dana

Norveška-Makedonija 29.5+1. poluvrijeme
1.8 u Betu

Grupa F svjetskog prvenstva gdje su jos Argentina i Holandija mi je jedna od najzanimljivijih grupa jer nema izrazitog autsajdera u njoj a ujedno i najatraktivnijih za gledanje zbog stila igre reprezentacija koje čine grupu

Imamo Norvešku kao prvog favorita grupe od koje sam iskreno očekivao da se okite zlatom na nekom od prethodnih 5,6 velikih takmičenja jer su stvarno bili u velikom naletu predvodjeni Sagosenom ali nije se dalo sto zbog Danske sto zbog Hrvatske u onom sjajnom polufinalu 2020-e kada su i imali najveću šansu da osvoje. I dalje su uskom krugu favorita ali mislim da je taj momentum negdje i prošao. Jedno je sigurno, od svog skandinavskog stila sa mnogo trčanja i brzo realizovanih napada nisu odustali i neće nikad.

S druge strane Makedonija predvodjena legendom Kirilom Lazarovim dolazi na prvenstvo relativno podmladjena uz dalje prisustvo nekoliko iskusnih reprezentativaca da proba da se plasira u drugu fazu uz priliku za mlade igrace da se sto bolje prikažu na najvećoj sceni. Na proslom euru probao je Kiril da stavi akcenat na odbranu i sporiji tempo sto jeste rezultovalo manjim brojem primljenih golova ali i napad je ispastao mnogo pa su otisli kući sa 3 poraza. Mislim da cemo ovdje gledati potpuno drugaciji pristup Makedonije sto negdje nagovjestavaju i pripremne utakmice i kvalifikacije za euro na kojima ni na jednom meču Makedonije nije palo manje od 60 golova a bilo je nekoliko 70+ mečeva

Očekujem dakle stvarno brz tempo meča od početka i da ce 30 golova na poluvremenu biti lak plijen za danasnje rivale
Za igru je još i:
-Norveška vodi na poluvremenu i over 29.5golova za nešto veću kvotu
-Over 60.5 golova na utakmici
Last edited by Bakero on 13 Jan 2023, 13:28, edited 1 time in total.
By ahela
#175723 Jedna velika pohvala za MerkurXtip kladionicu. Rezultovali su Banhidija kao da je imao 3 gola, pisao sam im na chatu, nisu mogli da rese problem, pa su mi rekli da se javim podrsci na mejl. Lepo sam im dostavio na mejl sve snimke golova Banhidija i sve ostale potrebne slike i nakon toga je tiket obradjen kao dobitan. Jako prijatno sam iznenadjen, pa mozete i vi probati tako u vasim kladionicama ako su upisali da je imao 3 gola.
By JuriKnorr
#175725 Norway - Macedonia over 60.5

(ja ovo sam osobno igrao na otvaranje od 58.5 ali siguran sam da ide i preko 60.5)

Danas krece SP u grupi F gde su Norveska,Makedonija,Holandija i Argentina,gde imamo cak 3 ekipe koji igraju taj ultraofanzivni Skandinavski rukomet sa mnogo trcanja i golova.Upravo jedan takav mec sa mnogo golova ocekujem izmedju Norveska i Makedonija.Selektor Makedonije Kiril Lazarov prije pocetka SP izjavio da ce probati nametnuti taj skandinavski brzi rukomet i da mu je to cilj izvuci iz ove mlade ekipe.To se videlo i u pripremne meceve protiv Hrvatska 40:34 i Izrael 38:37.Za Norveska se nema sta puno pricati imaju jedan od najbolji napada sa Sagosen,Rod,Reinkind,Bartold pa ocekujem nekih 35/36 golova od nih za ostalo siguran sam da ova podmladena Makedonija moze dostici.Sve u svemu preko 60.5 golova.
By JuriKnorr
ahela wrote:Jedna velika pohvala za MerkurXtip kladionicu. Rezultovali su Banhidija kao da je imao 3 gola, pisao sam im na chatu, nisu mogli da rese problem, pa su mi rekli da se javim podrsci na mejl. Lepo sam im dostavio na mejl sve snimke golova Banhidija i sve ostale potrebne slike i nakon toga je tiket obradjen kao dobitan. Jako prijatno sam iznenadjen, pa mozete i vi probati tako u vasim kladionicama ako su upisali da je imao 3 gola.

https://prnt.sc/8r-MDZHb3F65

Meni jos nije :( jel mozes poslat snimke da saljem i ja
By JuriKnorr
#175730 J.Holm under 3.5 mozzart

Prvo moram da kazem da sam se zaleteo odigrat over na 1.5 bet365 jer je ovo nerealna granica,ali nasao sam snimke od oba prijatelska meca Danske protiv S.Arabija gde su Danci oba lagano dobili a ocekuje se i danas isti scenario.Na prvi mec Holm je igrao 15 min u prvo i 15 min drugo i tad postigao 2 golova (ali na taj mec nisu igrali ni Mensah ni Lague ,dok na drugi koji je bilo malo "neizvesnij" nego prvi i na kom su igrali i Mensah i Lague igrao samo zadnja 15 minuta i nije dao gol.Ima Danska.Danska ima ogromnu sirinu na bekovske pozicije Hansen,Pitlyk (ocekuje se pravi boom od njega),Lauge i Mensah kao i Gidsel i Hoxer (koji vecinom igra sa Holma u rotaciju i forsira do milje volje) na desnu bekovski poziciju.Mislim da je ovo mnogo bolja opcija nego over 1.5 pa sam se ipak odlucio za tu.
By Fu_Kan
#175734 Pozdrav ekipo. Ne pratim rukomet, cesto prepisem od vas i mogu samo da vam se zahvalim na dobrim predlozima. Sta mislite za Fofanu? Vidm da je na betu 6.5 over 1.72, a u lokalima se moze naci na 5.5
By Rovinjez
JuriKnorr wrote:J.Holm under 3.5 mozzart

Prvo moram da kazem da sam se zaleteo odigrat over na 1.5 bet365 jer je ovo nerealna granica,ali nasao sam snimke od oba prijatelska meca Danske protiv S.Arabija gde su Danci oba lagano dobili a ocekuje se i danas isti scenario.Na prvi mec Holm je igrao 15 min u prvo i 15 min drugo i tad postigao 2 golova (ali na taj mec nisu igrali ni Mensah ni Lague ,dok na drugi koji je bilo malo "neizvesnij" nego prvi i na kom su igrali i Mensah i Lague igrao samo zadnja 15 minuta i nije dao gol.Ima Danska.Danska ima ogromnu sirinu na bekovske pozicije Hansen,Pitlyk (ocekuje se pravi boom od njega),Lauge i Mensah kao i Gidsel i Hoxer (koji vecinom igra sa Holma u rotaciju i forsira do milje volje) na desnu bekovski poziciju.Mislim da je ovo mnogo bolja opcija nego over 1.5 pa sam se ipak odlucio za tu.

Holma je jucer bet365 otvorio sa 6,5 granicom i 2 kvota na under i dok sam ja to u nevjerici promatrao spusten je na 3,5