Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#175738 Moja dva izbora za danas su Norveška-Makedonija 1. pol. Over 29,5 (1,80) covjek je sve lijepo gore objasnio nemam sta tu dodati drugi par ce bit

Mohamed Sanad over 4,5 (1,70) SS

Nedvojbeno bi morao biti penaldzija u izostanku umirovljenog el ahmara i ozljedenog yahije, ovo je praktički utakmica koja pobjedniku donosi cetvrtfinale i mozemo ocekivati da svi glavni igraci na obje strane igraju gotovo sve minute tako da mi je on logican izbor tu
By JuriKnorr
Fu_Kan wrote:Pozdrav ekipo. Ne pratim rukomet, cesto prepisem od vas i mogu samo da vam se zahvalim na dobrim predlozima. Sta mislite za Fofanu? Vidm da je na betu 6.5 over 1.72, a u lokalima se moze naci na 5.5

Privatnjak forsira do mile volje,po 13/14 lopte sutira protiv Brazila 8/13 protiv Portugal 6/13.Ja sam igrao specijal najbolji strelac kod USA na prvenstvo po 1.70 kvoti
By ahela
#175742 Sta mislite o Ian Hueter 2.5+, vidim da je sutirao dosta u ove tri prijateljske? 3/5 protiv Norveske, 4/6 protiv Portugala i 2/6 protiv Brazila. Solidan broj suteva uzima za ovu granicu
By forza
#175743 Zein over 3.5 ss 1.70

Kao sto znamo nema Yahie tako da bi Zein sa polja trebao biti prva napadacka opcija. U pripremna dva meca oba over,uzimao i po desetak suteva. Zadnje vrijeme igra odlicno i u Bukurestu i prelazi ovu granicu. Istina da imaju dosta igraca na toj poziciji ali ce se vjerovatno dosta i rotirati sa lijevog na srednji. Ko ima premier 2.5 granica mislim da je to penal.

Martinovic over 5.5 ss 1.70

Mislim da ce eksplodirati na ovom prvenstvu. Strasno dobar vanjski suter koji nastupa za Melsungen. Mislim da ce Karacic i Cindric tesko probijati do linije i da ce dosta ovisiti u sutu sa 8 9 metara gdje je Martinovic babo u ovoj reprezentaciji. Zbog toga ga najvise igram. U pripremnim mecevima 16 od 16 sut u dvije utakmice kontra Makedoniie i Izraela.

Capote over 4.5 ss 1.85

Ne mogu nigdje naci finalni roster koje je Rivera poveo na sp ali vidio sam da Franklisa nema a da je tu Capote iako je bio upitan jer se povrijedio na nekoj pripemnoj utakmici ali nije nista strasno cim je tu. Capote je strasan suter u ovoj postavi gdje nema Franklisa ce biti prva napadacka opcija s vana. Sjecamo se onog prvenstva u kataru kada je bio jedan od najboljih sutera prvenstva. Ne libi se sutirati ima ovlasti i mislim da ide preko 5 golova danas.

Dodacu ako mi se jos sta svidi. :)
By forza
#175748 Đorđić over 3.5 1.70 ss

Petar zvani bombarder. Sta reci za ovog beka,strasan sut i jedan od najaci sutera danasnjice kada su dalekometni sutevi u pitanju. Ne libi se sutirati,dobro se sa Kukicem poznaje jer su igrali zajedno i u Benfici gdje je Djordjic i danas. Mislim da ce Srbija dosta morati sutirati sa vana a tu se u prvi plan namece Dordic. Zamjena mu je Borzas koji je stvarno kvalitetan mlad igrac ali njegovi golovi su uglavnom finte i probijanja na crtu a cisto sumnjam da ce alzirci to dozvoliti.

Gidsel over 4.5 1.65 ss

Mislim da ce Gidsel biti prva napadacka opcija kod danaca iako imaju velik i sirok roster vanjskih kvalitetni igraca. Gidsel je fenomenalan suter,proslo prvenstvo nerjetko ovu granicu do poluvremena prebacivao. Ako me pamcenje sjeca proslo prvenstvo samo jedan promasaj na velik broj suteva je imao u grupnoj fazi. Odbrana Belgije ne bi trebala predstavljsti problem ovom pretalentovanom igracu.
By petko87
Rovinjez wrote:Moja dva izbora za danas su Norveška-Makedonija 1. pol. Over 29,5 (1,80) covjek je sve lijepo gore objasnio nemam sta tu dodati drugi par ce bit

Mohamed Sanad over 4,5 (1,70) SS

Nedvojbeno bi morao biti penaldzija u izostanku umirovljenog el ahmara i ozljedenog yahije, ovo je praktički utakmica koja pobjedniku donosi cetvrtfinale i mozemo ocekivati da svi glavni igraci na obje strane igraju gotovo sve minute tako da mi je on logican izbor tu

Jel vredi ovaj Sanad na 5.5? Hvala
By kokolo50
forza wrote:Gidsel over 4.5 1.65 ss

Mislim da ce Gidsel biti prva napadacka opcija kod danaca iako imaju velik i sirok roster vanjskih kvalitetni igraca. Gidsel je fenomenalan suter,proslo prvenstvo nerjetko ovu granicu do poluvremena prebacivao. Ako me pamcenje sjeca proslo prvenstvo samo jedan promasaj na velik broj suteva je imao u grupnoj fazi. Odbrana Belgije ne bi trebala predstavljsti problem ovom pretalentovanom igracu.

Igrao bi ja Gidsela over,ali se bojim da ih Danci odmah ne pregaze pa da krene rotacija. Mogao bi i onaj "mali" Hangaard iz Aalborga dobiti minute na DV. Grupa im je takva da se baš svi mogu izrotirati,pa sačuvati za drugi krug,jer realno im nitko ne može priči ni blizu. Da igra nekih 50-ak minuta bio bi mi za over,ali aj znaj što je Jacobsenu u glavi. Za narodni probati je svakako. Vidim da Holma ima po kladionicama od 1.5 do 3.5. Nisam pročitao,ali mislim da se Mensah vratio u ekipu,mada sumnjam da će igrati ukoliko ne bude potrebe.