Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
petko87 wrote:
Rovinjez wrote:Moja dva izbora za danas su Norveška-Makedonija 1. pol. Over 29,5 (1,80) covjek je sve lijepo gore objasnio nemam sta tu dodati drugi par ce bit

Mohamed Sanad over 4,5 (1,70) SS

Nedvojbeno bi morao biti penaldzija u izostanku umirovljenog el ahmara i ozljedenog yahije, ovo je praktički utakmica koja pobjedniku donosi cetvrtfinale i mozemo ocekivati da svi glavni igraci na obje strane igraju gotovo sve minute tako da mi je on logican izbor tu

Jel vredi ovaj Sanad na 5.5? Hvala

Moze uz manji ulog naravno
By forza
kokolo50 wrote:
forza wrote:Gidsel over 4.5 1.65 ss

Mislim da ce Gidsel biti prva napadacka opcija kod danaca iako imaju velik i sirok roster vanjskih kvalitetni igraca. Gidsel je fenomenalan suter,proslo prvenstvo nerjetko ovu granicu do poluvremena prebacivao. Ako me pamcenje sjeca proslo prvenstvo samo jedan promasaj na velik broj suteva je imao u grupnoj fazi. Odbrana Belgije ne bi trebala predstavljsti problem ovom pretalentovanom igracu.

Igrao bi ja Gidsela over,ali se bojim da ih Danci odmah ne pregaze pa da krene rotacija. Mogao bi i onaj "mali" Hangaard iz Aalborga dobiti minute na DV. Grupa im je takva da se baš svi mogu izrotirati,pa sačuvati za drugi krug,jer realno im nitko ne može priči ni blizu. Da igra nekih 50-ak minuta bio bi mi za over,ali aj znaj što je Jacobsenu u glavi. Za narodni probati je svakako. Vidim da Holma ima po kladionicama od 1.5 do 3.5. Nisam pročitao,ali mislim da se Mensah vratio u ekipu,mada sumnjam da će igrati ukoliko ne bude potrebe.

Citao sam jucer dance gdje kazu da ce Gidsel imati bas brutalne minute,uzdam se u to a i on kakav je moze ovo do poluvremena preci pa cemo vidjeti :)
By Jeffrey
#175757 Evo male od mene pikova rukomet:
Hrv-Egipat više od 7.5 isključenja Favbet
- to je tekma za prenošenje bodova, usudio bi se reći za sigurno četvrtfinale tko dobije tako da odmah ulog velik. Egipat tuče igra oštro, što se tiče nas obrana nam prije bila forte a nakon prijateljskih tekmi naš izbornik dao izjavu nije zadovoljan obranom, nema žustrine tako da očekujem reakciju već danas u derbiju.
Danska-Belgija manje od 7 isključenja Favbet
- tekma koja je riješena i nema potrebe da se igra oštro
Karačić 4.5 gola manje dostupno večima
- njemu će biti teško izvana zabiti gol protiv tvrde 6-0 obrane, Egipat ide u meso, a + okladi što su se naša krila raspucala , i što Martinović igra brutalno i troši dosta lopti. Očekujem Cindru čak više u napadu jer je jači i brži na nogama od Kare, a kapetana Duvnjaka vidim bar više od pola tekme tak da Karo ako bude imao visok % šuta on to prebacuje.
By Rovinjez
#175759 Gidsel bio ozljeden poprilično dugo tako da ce gledati da ga razigraju, narocito u prvim fazama Hansen malo sutira a gidsel i lauge resetaju uz standardno guranje na crtu di ce bit Saugstrup a ni njega nigdje nema
By Jeffrey
#175760 I da što se tiče Hrvatske mislim da nećemo ništa napraviti posebno, ako uđemo u četvrtfinale uspjeh, dalje nemamo šta tražiti, Horvata ne cijenim ni malo, došao preko Gobca ( grobnika Hr rukometa) na izborničko mjesto, a nema u dosjeu ništa, prosjek od igrača bio, trener ništa posebno, vodio Nexe a nakon njega svi treneri Nexe odveli dalje klub od njega. Tako da loše nam se piše, a Horvat će naravno alibi falilo nam par bitnih. Najrade bi udario X2 na Egipat ali eto nemogu, neda mi srce
By JuriKnorr
Jeffrey wrote:Evo male od mene pikova rukomet:
- to je tekma za prenošenje bodova, usudio bi se reći za sigurno četvrtfinale tko dobije tako da odmah ulog velik. Egipat tuče igra oštro, što se tiče nas obrana nam prije bila forte a nakon prijateljskih tekmi naš izbornik dao izjavu nije zadovoljan obranom, nema žustrine tako da očekujem reakciju već danas u derbiju.
- njemu će biti teško izvana zabiti gol protiv tvrde 6-0 obrane, Egipat ide u meso, a + okladi što su se naša krila raspucala , i što Martinović igra brutalno i troši dosta lopti. Očekujem Cindru čak više u napadu jer je jači i brži na nogama od Kare, a kapetana Duvnjaka vidim bar više od pola tekme tak da Karo ako bude imao visok % šuta on to prebacuje.

Ne znam koliko si pratio HRV na pripreme ali izgleda da nisi jer nisi napisao da je Karacic sad prv izvodjac sedmerca
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:
Jeffrey wrote:Evo male od mene pikova rukomet:

Ne znam koliko si pratio HRV na pripreme ali izgleda da nisi jer nisi napisao da je Karacic sad prv izvodjac sedmerca a to je jako bitno za tipove , ja sam ga iskreno na 3.5 over upravo zbog sedmerca - ali sretno svakako
By toshiba86
#175768 @Forza

1xbet me zavalio za 1400 eura nikad isplaćeno s time da ti je ta pa Melbet.22Bet,Betwiner,i još oko 20-30 klonova ista kuća.Ko ide tamo bome ima velike šanse da dobro izvisi . :oops: