JuriKnorr wrote:Jeffrey wrote:Evo male od mene pikova rukomet:
Hrv-Egipat više od 7.5 isključenja Favbet
- to je tekma za prenošenje bodova, usudio bi se reći za sigurno četvrtfinale tko dobije tako da odmah ulog velik. Egipat tuče igra oštro, što se tiče nas obrana nam prije bila forte a nakon prijateljskih tekmi naš izbornik dao izjavu nije zadovoljan obranom, nema žustrine tako da očekujem reakciju već danas u derbiju.
Danska-Belgija manje od 7 isključenja Favbet
- tekma koja je riješena i nema potrebe da se igra oštro
Karačić 4.5 gola manje dostupno večima
- njemu će biti teško izvana zabiti gol protiv tvrde 6-0 obrane, Egipat ide u meso, a + okladi što su se naša krila raspucala , i što Martinović igra brutalno i troši dosta lopti. Očekujem Cindru čak više u napadu jer je jači i brži na nogama od Kare, a kapetana Duvnjaka vidim bar više od pola tekme tak da Karo ako bude imao visok % šuta on to prebacuje.
Ne znam koliko si pratio HRV na pripreme ali izgleda da nisi jer nisi napisao da je Karacic sad prv izvodjac sedmerca
Znači mislio sam da znaš nešto o rukometu, a sad si se ovim prosrao malo jače, sedmerce izvodi Martinović, i to je izbornik i rekao u jednom intervjuu, a i u prijateljskoj je izvodio, tako da nemoj širiti opet lažne informacije kao neki dan za M Gebala. I da ideš samom logikom jel bi stavili Martinovića na 5.5 i rušili na više da on ne izvodi sedmerce.
Sto se Holma tice,odlican u Fuchseu i mislim da ga malo previse podcjenjujete, ima on svoju rolu u Danskoj i skakljiv je za under. Naravno 6.5 na betu jeben pick ali na 3.5 ga ipak nebi. Moze lijevog moze srednjeg, dobar opasan, cesto zabode lroz obranu i to su vecinom ziceri. Ne lkazem da nece u under ali ipak oprez.
Karacic je na oba meca i protiv MKD i protiv Izraela pucao Karacic nisam lud i corav a i sam komentator na ta dva meca je izjavio da je Karacic ove sezone prvi izvodjac sedmerca kod HRV.E sad ako nesto promjene na to ja ne uticem posto znam sta sam video na ta dva meca a to je daje Kara uzeo penale,e sad dal je to samo bilo taktika na prijatelske meceve ili nesta drugo to ne mogu znati , kazem samo ono sto sam video i sto je komentator rekao
SergioRodriguez wrote:Martinovic je prvi pick, Kara je znao uzeti nekad sedmerac ali nikad nije bio prvi izbor. Cak mislim dw bi iza Martinovica ako bude gorilo Dule mogao bit opcija i nebi bilo prvi put da uzims odgovornost na sebe.
Sto se Holma tice,odlican u Fuchseu i mislim da ga malo previse podcjenjujete, ima on svoju rolu u Danskoj i skakljiv je za under. Naravno 6.5 na betu jeben pick ali na 3.5 ga ipak nebi. Moze lijevog moze srednjeg, dobar opasan, cesto zabode lroz obranu i to su vecinom ziceri. Ne lkazem da nece u under ali ipak oprez.
Tako je Sergio, i za Holma isto mislim na 3.5 no bet, Belgija loša ja bi joj zabio gol, tako da tu ovi glavni neće puno igrati, da znam da neće biti puno sedmeraca uzeo bi MH under. Što se tiće Martinovića čovjek mene proziva da nisam gledao tekme a on je, a Martinović pucao protiv Izreala kakav mrtvi Karačić ne puca u svođ klubu da će u repki prvi pucati. Naša vanjska linija što se tiče napada od početka Cindra Dule Martinović i šta Kara će uči s klupe da izvodi sedmerac, šta neću sve tu čuti strašno, 10000% Martinović puca
JuriKnorr wrote:Jesi gledao pripremne meceve ili ne ???? ocigledno nisi
Karacic je na oba meca i protiv MKD i protiv Izraela pucao Karacic nisam lud i corav a i sam komentator na ta dva meca je izjavio da je Karacic ove sezone prvi izvodjac sedmerca kod HRV.E sad ako nesto promjene na to ja ne uticem posto znam sta sam video na ta dva meca a to je daje Kara uzeo penale,e sad dal je to samo bilo taktika na prijatelske meceve ili nesta drugo to ne mogu znati , kazem samo ono sto sam video i sto je komentator rekao
Dečko ti kao prvo očito ne raspoznaješ igrače, to su dokazao, a onda ti je moj savjet prati ih po broju, druga stvar pogledaj više puta prije nego šta nešto napišeš. A da je Martinović pucao sedmerac evo ti i dokaz, broj 51 3 gol Hrv. https://youtu.be/d7g15n0ns7Q
Jeffrey wrote:JuriKnorr wrote:Jesi gledao pripremne meceve ili ne ???? ocigledno nisi
Dečko ti kao prvo očito ne raspoznaješ igrače, to su dokazao, a onda ti je moj savjet prati ih po broju, druga stvar pogledaj više puta prije nego šta nešto napišeš. A da je Martinović pucao sedmerac evo ti i dokaz, broj 51 3 gol Hrv. https://youtu.be/d7g15n0ns7Q
Na taj isti video sto si okacio kad malo bolje pogledas imas i Karacic kako sutira penale,sad ces reci kad omasi Martinovic a Martinovic je imao 8/8 na taj mec.
Mada nebitno , poenta nije bila da ti kontriram tip sa bog uzeo milioni ja sam sam napisao ono sto sam video,a ti kao i obicno tipicno za tebe odma se kurcis kao ti sve znas drugi nemaju pojma mogao si to malo smirenije reci
https://www.youtube.com/watch?v=vapXeNR_lkk&t=136s
Evo ti tekma kontra Makedonije,pogledaj na 2:16 tko izvodi semerac.
Ne mora značiti da neće Martinović prvi pucati,i meni je puno realnija opcija,no ajde ga znaj kod Horvata.