Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rocchi
#175793 Jeffrey

Sto se tice Knorra ili Strcko ( na 1x2)

Moje je misljenje da on prati i zna rukomet jako dobro.

A sto se tice infa za Gebalu neki dan i danas ovo o Karacicu ja sam u soku bas.

Mutan je lik uvijek bio ali nije nikada radio smicalice neke a ovo mi baca na to jer nema te sanse da on ovako pogrijesi jer znalac je to.

Kako god pazite se , svega im i svi gledaju neke svoje interese.

Zna se danas gdje su pare isle golijada Norge,overi djordic i zein
By Jeffrey
JuriKnorr wrote:
Jeffrey wrote:
JuriKnorr wrote:Jesi gledao pripremne meceve ili ne ???? ocigledno nisi

Karacic je na oba meca i protiv MKD i protiv Izraela pucao Karacic nisam lud i corav a i sam komentator na ta dva meca je izjavio da je Karacic ove sezone prvi izvodjac sedmerca kod HRV.E sad ako nesto promjene na to ja ne uticem posto znam sta sam video na ta dva meca a to je daje Kara uzeo penale,e sad dal je to samo bilo taktika na prijatelske meceve ili nesta drugo to ne mogu znati , kazem samo ono sto sam video i sto je komentator rekao

Dečko ti kao prvo očito ne raspoznaješ igrače, to su dokazao, a onda ti je moj savjet prati ih po broju, druga stvar pogledaj više puta prije nego šta nešto napišeš. A da je Martinović pucao sedmerac evo ti i dokaz, broj 51 3 gol Hrv. https://youtu.be/d7g15n0ns7Q

Na taj isti video sto si okacio kad malo bolje pogledas imas i Karacic kako sutira penale,sad ces reci kad omasi Martinovic a Martinovic je imao 8/8 na taj mec.

Mada nebitno , poenta nije bila da ti kontriram tip sa bog uzeo milioni ja sam sam napisao ono sto sam video,a ti kao i obicno tipicno za tebe odma se kurcis mogao si to malo smirenije reci

Kao prvo ti si mene označio na moj pik i pravio se pametan, i sad se kao ideš ispravljati kad omaši Martinović, a do sad si tvrdio Karo prvi izvodi sedmerce. Prozvao si me da ne pratim itd., vjeruj meni ja sve što uplatim dva puta izanaliziram, ili šta ne znam pitam jer nije sramota, naguzio si me za Poljake neki dan , ja rekao jbg svakom se može desiti da pomješa braču, ali danas stvarno ideš nešto tvrditi što nije istina i opet ti kažem dali bi ti stavio Martinovića na 5.5 marginu da ne puca sedmerce, samo treba malo uključiti mozak i to je to. Inače ne pravim se pametan, a rukomet volim tipovat i kužim se u rukomet to neki stari tipseri i znaju.
By ahela
#175795 Jeffrey on je rekao da ces ti reci da Karačić sutira posle Martinovica, a ne da on to kaze. Izmedju ostalog on kaže da Karacic sutira, ima i dokaza na videima, ti kazes da Martinovic sutira, takodje ima dokaza na videima. Znaci obojca ste u pravu i pravite bespotrebnu raspravu, videcete danas ko ce vec sutirati prvi, poslednji i ostale sedmerce, nema razloga odmah za svadjom
By JuriKnorr
#175797 Ma brate skrolaj gore gde vidis gde sam se pravio pametan ja sam samo odgovorio na tvoji post jer sam gledao mec protiv MKD i Izrael i sam napisao ono sto sam video a to je da Kara je sutirao penale - eto i Kokolo je potvrdio to tako da ne znam zasto si se isprovocirao kad sam samo dao argument na ono sto sam video.Svi smo tu za istu cel nitko nema lose namere da kontrira ili izmislja neke stvari
By kokolo50
#175799 Da je Čupić tu,vjerojatno bi on bio prva opcija. Što se Karačića tiće u Kielceu prvi puca naravno Moryto. A druga opcija nakon njega je Karačić. Pričam o tekmama LP. I jedan penal je fulao Remili. Doduše Moryto rijetko fula,ali Karačič je recimo kontra Barcelone preuzeo nakon Moryta i Remilija,te zabio zadnja dva. I tada je postao druga opcija nakon Moryta za penale.

Ponovno tvrdim,da ne mislite da nekoga prozivam,da mi je logično da je Martinović prva opcija za 7m. A ako je gusto često i Dule to preuzme kako je Sergio napisao. Samo je pitanje šta je Horvatu u glavi i koga će staviti prvoga da puca.
Last edited by kokolo50 on 13 Jan 2023, 18:35, edited 1 time in total.
By kokolo50
#175802 Sergio

Holm mi je dobra opcija na 2.5 za over,koliko je u SS,makar za narodni. Očekujem rotaciju u Danskoj i nekako si mislim da će se minute ravnopravno podijeliti. Jedino nisam za Mensaha ziher hoče li danas igrati,ako ne vjerojatno će Holm na srednjem zaigrati. Možda neka brza kombinacija vani Pytlick - Holm - Gidsel,da dede Hansen i Lauge malo odmore?

Knorr i Smits na 7.5 u SS. I shvačam sada što je Rovinjez jučer za Bet365 napisao. Pogledam danas njihove margine,i vidim da za sutra imaju Gottfridsona 5.5 !? Taman da ljudima napišem da trpaju under,i vratim se nakon 20 minuta da provjerim koeficijent, i već ga spustili na 3.5. Makar mi je protiv Zelenortske republike i to za under. Tekma ko stvorena za Claara i "rezerviste" da se raspucaju.
Last edited by kokolo50 on 13 Jan 2023, 18:52, edited 1 time in total.
By Jeffrey
JuriKnorr wrote:Ma brate skrolaj gore gde vidis gde sam se pravio pametan ja sam samo odgovorio na tvoji post jer sam gledao mec protiv MKD i Izrael i sam napisao ono sto sam video a to je da Kara je sutirao penale - eto i Kokolo je potvrdio to tako da ne znam zasto si se isprovocirao kad sam samo dao argument na ono sto sam video.Svi smo tu za istu cel nitko nema lose namere da kontrira ili izmislja neke stvari

Eto nisam ni znao da si ti Strke, ti valjda znaš da pratim rukomet bio si kod mene i u grupi, pa znaš koliko znam, tak da nebi lupao bezveze. Postao sam ti video gdje se vidi da Martinović puca prvi, i danas će pucati prvi osim ako se ne ozljedi ima isključenje ili nešto 3. Horvat je dao izjavu za to i 100% Martinović puca 1, tko će 2 to ne znam, može krilo, može Dule a može i Kara . Znači izjava Horvata danas u intervjuu je Martinović puca, a vanjska linija Cindra-Dule-Martinović stim da će Martinovića mijenjati faza obrana/napad ( obranu neće igrati) a Karo ulazi s klupe kad se Dule umori ili Cindra bude loš, i zato sam uzeo Karu 4.5 under.