Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Nemkeee wrote:Može li Martinović 5,5+.. Nisam nešto previše upućen u rukomet?

Ajde ga znaj, šutira dosti, i puca sedmerce prvi, e sad tu je bitno da bude najmanje 3 sedmerca i da ta tri zabije a sad ajde ga znaj. E sad je pitanje Egipat šta će i kako se braniti , ja nebi čačkao ništa tu, imaš Karu probaj njega, nema mi tu neki value na 5.5 vuče na + ali nebi čačkao mečku
By JuriKnorr
#175809 Ma sve znam brate , zato sam ti rekao nisam imao nikakvu losu namjeru niti da kontriram brate nego samo sam ostavio komentar na ono sto sam video,eto drago mi je da i Kokolo gledao mec i dokazao ono sto ja tvrdim.Eto svi kazete da Martinovic puca nek puca drago bi mi bilo ali na pripreme je Kara pucao(a zasto to samo Horvat zna a to sam i napisao u jedan komentar gore i to je to, predaleko smo otisli bezveze - a sad idemo dalje
By Jeffrey
kokolo50 wrote:Sergio

Holm mi je dobra opcija na 2.5 za over,koliko je u SS,makar za narodni. Očekujem rotaciju u Danskoj i nekako si mislim da će se minute ravnopravno podijeliti. Jedino nisam za Mensaha ziher hoče li danas igrati,ako ne vjerojatno će Holm na srednjem zaigrati. Možda neka brza kombinacija vani Pytlick - Holm - Gidsel,da dede Hansen i Lauge malo odmore?

Knorr i Smits na 7.5 u SS. I shvačam sada što je Rovinjez jučer za Bet365 napisao. Pogledam danas njihove margine,i vidim da za sutra imaju Gottfridsona 5.5 !? Taman da ljudima napišem da trpaju under,i vratim se nakon 20 minuta da provjerim koeficijent, i već ga spustili na 3.5. Makar mi je protiv Zelenortske republike i to za under. Tekma ko stvorena za Claara i "rezerviste" da se raspucaju.

U tom pravcu i ja razmišljam, ali eto neću sad udarati nešto što neznam. Do jučer su imali koronu sad nemaju, petljaju opasno, tako da najbolje preskočiti. Ali kako si napisao u tom smjeru i ja imam mišljenje , ali uzeo sam samo manje isključenja jer mislim da neće tu biti napetosti i oštrine
By SergioRodriguez
#175811 Holm na 2.5 uvijek prije over nego under..on to prede u par minuta ako ga krene.

Jimm na 5.5 opasan par jebemti...vec swm u anwlizi prvog kola rekao dw njega ocekujem max sw brazilom a onda laganica gdje ce vise claar igrati a jim cuvati snagu za dalje.

Na betu treba odma udarati ocito se moze odlicnih oklada naci
By SergioRodriguez
#175816 Knor i Smits idu po planu. Nadam se da se nece njemacka dodwtno odljepit i da ce Knoor dobiti dovoljno minuta

Capotea bas nece, 2 gola, ponisten gol, stativa sad na kraju i nekoliko promasaja...mogao je i on vec lagano bit u overu
By kokolo50
#175817 Knorr 5,Smits 5 na poluvremenu.
Gledam usporedno Njemce i Niskozemce. Mislim da će ako ništa drugo Knorr pucti penale. Ušao je Witzke umjesto njega,pa je ovaj svejedno ušao sa klupe da puca penal.
Last edited by kokolo50 on 13 Jan 2023, 19:41, edited 1 time in total.
By SergioRodriguez
kokolo50 wrote:Knorr 5,Smits 5 na poluvremenu. Gledam usporedno Njemce i Niskozemce.

Analizirao Nizozemce i pamtim da su suplji na pivotu...trazio Moscariela nitko ga nema...pamzim za dalje da se pivoti kontrw nizozemaca uzimaju