Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#175937 Knor Smits Capote Zein Gidsel dosli a pali Holm i golovi na norvezanima. Dosad prilicno ocrkivano i glavni pickovi u danu prosli i jucer i danas. Odlicno otvaranje spa...mozda samo smanjit broj listica i igrat samo glavne tipove...sutra napadamo dalje

Analize 2/2 za sad
By JuriKnorr
#175953 N.Remili under 4.5 bet365

Pisao sam u moju prvu analizu prvi mec za njega da ce biti glavni igrac i motor ove ekipe to je dokazao i na terenu - nazalost za mene goldeterski ne ali timski svakako sto je na kraju dobio epitet Man of the match.Mislim da danas ide lagana tekma za Francuze i ne vidim glavne igrace na neku preveliku minutazu.Ocekujem nekade oko 20 minuta a ostatak odigrati Mahe koji nije se naigrao previse protiv Polake.Znam da to on moze protiv ovakve protivnike prebacit za kratak period ali ja u ovu granicu vidim ogroman value.Ocekujem rasporedena minutaza na gotovo sve pozicije i naravno Remili under 4.5
By Jeffrey
JuriKnorr wrote:
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Evo male od mene pikova rukomet:
Hrv-Egipat više od 7.5 isključenja Favbet
- to je tekma za prenošenje bodova, usudio bi se reći za sigurno četvrtfinale tko dobije tako da odmah ulog velik. Egipat tuče igra oštro, što se tiče nas obrana nam prije bila forte a nakon prijateljskih tekmi naš izbornik dao izjavu nije zadovoljan obranom, nema žustrine tako da očekujem reakciju već danas u derbiju.
Danska-Belgija manje od 7 isključenja Favbet
- tekma koja je riješena i nema potrebe da se igra oštro
Karačić 4.5 gola manje dostupno večima
- njemu će biti teško izvana zabiti gol protiv tvrde 6-0 obrane, Egipat ide u meso, a + okladi što su se naša krila raspucala , i što Martinović igra brutalno i troši dosta lopti. Očekujem Cindru čak više u napadu jer je jači i brži na nogama od Kare, a kapetana Duvnjaka vidim bar više od pola tekme tak da Karo ako bude imao visok % šuta on to prebacuje.

Karo na guzove došao, a isključena bilo 7 pad

Ja sam uzeo iskljucenja u admiral na 6.5 - Hvala

https://prnt.sc/7xNfKuOb7b8h

Ma vidio sam ja 6.5 admiral rs, ali admiral rh nije stavio u ponudu, na 6.5 svaka važna tekma je value na tu marginu iako jučer su sudci bar 1-2 propustili Egiptu isključenja
By Jeffrey
#175979 Moryto 6.5+ super sport 1.85(1.68)
- sve se zna, igra cijelo vrijeme, puca sedmerce, a pošto je Poljska domaćin pogurat će ih suci sigurno sa kojim sedmercom viška, utakmica za prolaz u četvrtfinale usudio bi se reći, protiv Fra 3/4 sedmerci, puca i kad fula, i iz igre 3/5 , zna istrčati kontru , aktivan je u igra sa utrčavanjem na liniju tako da moram ga uzet over za niži stake
By Jeffrey
#175981 Poljska više od 3.5 sedmerca HL koef 1.8
- usko vezan pik sa gore singlom Moryto over, Poljska je jedan od domačina i već godinama se gleda da se domaćin malo pogura ako se može, e sad pošto je ovo tekma sa velikim ulogom vjerujem da će suditi 4 sedmerca za Poljake, sudili su protiv Fra koji imaju najjači lobij u svijetu rukometa tako da vjerujem da će i Slovencima na ovo ulazim jače
By 2paNN
#175988 U Srbiji granice Remili 3.5 manje 2.1, Moryto 7.5 1.85... Reko ajde sto pre da probam da prepisem nesto ali ocigledno je kod nas nemoguce to uraditi, imate dosta bolje granice za rukomet. :roll:
By Jeffrey
2paNN wrote:U Srbiji granice Remili 3.5 manje 2.1, Moryto 7.5 1.85... Reko ajde sto pre da probam da prepisem nesto ali ocigledno je kod nas nemoguce to uraditi, imate dosta bolje granice za rukomet. :roll:

Imao ti je Moryto 6.5 admiral ali su ga maloprije digli, jbg to su pikovi koji igraju manje više svi i logično je da će margina se korigirati
By Bakero
Jeffrey wrote:Moryto 6.5+ super sport 1.85(1.68)
- sve se zna, igra cijelo vrijeme, puca sedmerce, a pošto je Poljska domaćin pogurat će ih suci sigurno sa kojim sedmercom viška, utakmica za prolaz u četvrtfinale usudio bi se reći, protiv Fra 3/4 sedmerci, puca i kad fula, i iz igre 3/5 , zna istrčati kontru , aktivan je u igra sa utrčavanjem na liniju tako da moram ga uzet over za niži stake

Kad kažeš utakmica za četvrtfinale računaš da moze neko od njih ostaviti Španiju za sobom s obzirom da sa njima ukrštaju a da Francuska vec ima finu poziciju s pobjedom u prvom kolu?
By Jeffrey
Bakero wrote:
Jeffrey wrote:Moryto 6.5+ super sport 1.85(1.68)

Kad kažeš utakmica za četvrtfinale računaš da moze neko od njih ostaviti Španiju za sobom s obzirom da sa njima ukrštaju a da Francuska vec ima finu poziciju s pobjedom u prvom kolu?

Pisao sam neki dan meni Špa ništa posebno i neće napraviti ništa veliko, mogu ih i Poljaci i Slo dobiti, ali trebao sam napisati da poraženi gubi svaku nadu za četvrtfinale pa eto bolje bi zvučilo.