Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#175995 Poštovani...
Ovim putem želimo da Vas informišemo da je nakon izvršene provjere od strane nadležne službe utvrđeno da je Vaš tiket ispravno obrađen, na zvanicnom sajtu IHF pise da je taj igrac postigao 3 gola. Za ove igre u Mozzart kladionici je mjerodavan zvanicni sajt i toga se pridržavamo.Detaljnom provjerom utvrđeno je da je Vaša žalba neosnovana i da nažalost, nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtjevu.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i razumijevanju.
S poštovanjem,
SK Mozzart

Poslao im dokaze sva 4 gola, naravno da nece da izađu u susret. Sramota
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:Poštovani...
Ovim putem želimo da Vas informišemo da je nakon izvršene provjere od strane nadležne službe utvrđeno da je Vaš tiket ispravno obrađen, na zvanicnom sajtu IHF pise da je taj igrac postigao 3 gola. Za ove igre u Mozzart kladionici je mjerodavan zvanicni sajt i toga se pridržavamo.Detaljnom provjerom utvrđeno je da je Vaša žalba neosnovana i da nažalost, nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtjevu.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i razumijevanju.
S poštovanjem,
SK Mozzart
a jesi pisao IHF, pošalji njima mail, neka isprave i automatski će ti i klada morati isplatiti, znači navedi sve golove u kojoj su minuti pali itd., na engleskom

Poslao im dokaze sva 4 gola, naravno da nece da izađu u susret. Sramota
By kokolo50
#176001 Island - Mađarska (broj isključenja ukupno) 8.5 1.90 HL

Tekma iz koje će se prenositi bodovi u drugi krug. Mađari su "odradili" tekmu kontra Južne Koreje,dok su Islanđani tek u zadnjih 5 minuta uspjeli dobiti Portugal. Igram da će na tekmi biti minimalno 9 isključenja. Islanđani jučer tek 3 isključenja,i to jedno glupo, ono kada se Elisson unio u facu čini mi se Porteli nakon jedne kontre. Mađari s druge strane čak 8 isključenja kontra jedne Koreje. Na Euru prošle godine igranom u Mađarskoj u tekmi ovih ekipa bilo je 12 isključenja,s tim da su Sipos i Gislason dobil po 3. Kada imate u ekipe igače tipa Sipos,Ligetvari ( 3 isključenja kontra Koreje),Anscin,Rosta onda znate da Vam "ne gine" barem 5-6 isključenja u tekmi. S druge strane Gislasson (2 protiv Portugala), Arnarsson koji jučer nije igrao,ali i Magnusson ili Palmarsson nisu imuni na isključenja. Mađari igraju tvrđe i "prljavije" od Portugalaca,pa to često mnoge igrače drugih ekipa natjera na nervozu pa im znaju "vratiti". Bitna tekma i po meni minimum 9 isključenja na tekmi.
By SergioRodriguez
#176004 Dolenec 3.5 over 1.70 SS ili bet 4+ 1.61

Kapetan i voda Slovenije vec godinama i uvijek sam ga vijao overe na velikim natjecanjima. Jure je desni vanjski koji ima odlican ulaz kroz obranu i puno golova daje iz zicera. Moze potegnuti i izvana naravno a sto je bitno za ovu okladu prva je opcija na 7m. Zamjena mu je Najc Cehte ali vjerujem da ce u ovoj jako bitnoj utakmici Jure dobiti ozbiljnu minutazu. Prvo kolo su dobili sa pola gasa, Jure je odigrao pola sata a pola sata Cehte. Zabio je Dolenec 4 gola od toga 1 sa 7m. Ak zabije koji sedmerad ovo bi trebalo glatko proci.

Felix Claar 2.5 over 1.65 PSK

Bas sam se obradovao kada sam vidio da Psk nudi Claara i mislim da su jedini koji ga imaju. Claar je srednji vanjski i zamjena je Gottfridsonu koji je najbolji svedski igrac. Proslo kolo smo njega vijali over i u analizi sam rekao da ocekujem maksimalan angazman njega a onda osvjezenje i veca prilika ta Claara koji je takoder odlican igrac. Jimm je previse vazan i u obrani i u napadu i izbornik ce biti lud ako ga danas isforsira, eventualno malo raspuca nekih 15ak minuta. Claar odlican i brz, dao srbima na pripremama 3 i 2 gola u podjeljenoj minutazi i mislim da danas ide glatko u over sa vecom minutazom.

Ako netko ima Jimma po 5.5 under mislim da je to banka, ja cu negdje cak i 3.5 probati sa underom

Branko Vujovic 4.5 over 1.70 psk kladomat ili bet 5+ 1.61

Samo na psk kladomatu je Branko na 4.5 svuda je 5.5 sto je puno realnija granica. Vujovic je najbolji suter u Crnoj Gori i puno toga se radi za njega. Tko je gledao proslo EP zna o cemu govorim jer je odigrao strasno prvenstvo a to je ocito.prenio i ovdje. U prvoj utakmici Spanjolcima je spakovao 7/9 za 47 minuta na terenu. Danas im je takoder bitna utakmica a kada je tako onda Branko preuzima odgovornost. Nema u ekipi Stefana Cavora koji.mu je uzimao minute i samo nas neko razbijanje i lagana pobjeda mogu ovdje zakociti. Za mene odlican tip
By Bakero
#176008 Idem opet s golovima danas uprkos jučerašnjem kiksu s Norvežanima

Poljska-Slovenjja under 55.5 golova
1.85 u Betu

Za ovaj tip se nisam odlučio na osnovu neke pretjerane analize načina igre samih reprezentacija jer kada bih na to išao bilo bi nekih kontradiktornosti sa samim tipom jer Slovenija preferira brži rukomet.
Ipak kada utakmica u grupnoj fazi ima veliki ulog, (ostanak u igri za četvrtfinale)to mi automatski postaje faktor broj jedan za tipovanje ispred samog načina igre ekipa i uvijek biram under
Jednostavno očekujem tvrd meč sa dosta koncentracije u odbrani i duže pozicione napade.
Postoji rizik da Slovenija uvuče meč u brz tempo ali uvijek sam tipovao under ovakve mečeve u grupnima fazama, bilo je padova ali češće bih pogodio pa ću ostati dosljedan sebi.
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Dolenec 3.5 over 1.70 SS ili bet 4+ 1.61

Kapetan i voda Slovenije vec godinama i uvijek sam ga vijao overe na velikim natjecanjima. Jure je desni vanjski koji ima odlican ulaz kroz obranu i puno golova daje iz zicera. Moze potegnuti i izvana naravno a sto je bitno za ovu okladu prva je opcija na 7m. Zamjena mu je Najc Cehte ali vjerujem da ce u ovoj jako bitnoj utakmici Jure dobiti ozbiljnu minutazu. Prvo kolo su dobili sa pola gasa, Jure je odigrao pola sata a pola sata Cehte. Zabio je Dolenec 4 gola od toga 1 sa 7m. Ak zabije koji sedmerad ovo bi trebalo glatko proci.

Felix Claar 2.5 over 1.65 PSK

Bas sam se obradovao kada sam vidio da Psk nudi Claara i mislim da su jedini koji ga imaju. Claar je srednji vanjski i zamjena je Gottfridsonu koji je najbolji svedski igrac. Proslo kolo smo njega vijali over i u analizi sam rekao da ocekujem maksimalan angazman njega a onda osvjezenje i veca prilika ta Claara koji je takoder odlican igrac. Jimm je previse vazan i u obrani i u napadu i izbornik ce biti lud ako ga danas isforsira, eventualno malo raspuca nekih 15ak minuta. Claar odlican i brz, dao srbima na pripremama 3 i 2 gola u podjeljenoj minutazi i mislim da danas ide glatko u over sa vecom minutazom.

Ako netko ima Jimma po 5.5 under mislim da je to banka, ja cu negdje cak i 3.5 probati sa underom

Branko Vujovic 4.5 over 1.70 psk kladomat ili bet 5+ 1.61

Samo na psk kladomatu je Branko na 4.5 svuda je 5.5 sto je puno realnija granica. Vujovic je najbolji suter u Crnoj Gori i puno toga se radi za njega. Tko je gledao proslo EP zna o cemu govorim jer je odigrao strasno prvenstvo a to je ocito.prenio i ovdje. U prvoj utakmici Spanjolcima je spakovao 7/9 za 47 minuta na terenu. Danas im je takoder bitna utakmica a kada je tako onda Branko preuzima odgovornost. Nema u ekipi Stefana Cavora koji.mu je uzimao minute i samo nas neko razbijanje i lagana pobjeda mogu ovdje zakociti. Za mene odlican tip

Kak ti to igraš u singlu, ili sve na jednom