- 14 Jan 2023, 14:20
Dolenec 3.5 over 1.70 SS ili bet 4+ 1.61Kapetan i voda Slovenije vec godinama i uvijek sam ga vijao overe na velikim natjecanjima. Jure je desni vanjski koji ima odlican ulaz kroz obranu i puno golova daje iz zicera. Moze potegnuti i izvana naravno a sto je bitno za ovu okladu prva je opcija na 7m. Zamjena mu je Najc Cehte ali vjerujem da ce u ovoj jako bitnoj utakmici Jure dobiti ozbiljnu minutazu. Prvo kolo su dobili sa pola gasa, Jure je odigrao pola sata a pola sata Cehte. Zabio je Dolenec 4 gola od toga 1 sa 7m. Ak zabije koji sedmerad ovo bi trebalo glatko proci.
Felix Claar 2.5 over 1.65 PSKBas sam se obradovao kada sam vidio da Psk nudi Claara i mislim da su jedini koji ga imaju. Claar je srednji vanjski i zamjena je Gottfridsonu koji je najbolji svedski igrac. Proslo kolo smo njega vijali over i u analizi sam rekao da ocekujem maksimalan angazman njega a onda osvjezenje i veca prilika ta Claara koji je takoder odlican igrac. Jimm je previse vazan i u obrani i u napadu i izbornik ce biti lud ako ga danas isforsira, eventualno malo raspuca nekih 15ak minuta. Claar odlican i brz, dao srbima na pripremama 3 i 2 gola u podjeljenoj minutazi i mislim da danas ide glatko u over sa vecom minutazom.
Ako netko ima Jimma po 5.5 under mislim da je to banka, ja cu negdje cak i 3.5 probati sa underom
Branko Vujovic 4.5 over 1.70 psk kladomat ili bet 5+ 1.61Samo na psk kladomatu je Branko na 4.5 svuda je 5.5 sto je puno realnija granica. Vujovic je najbolji suter u Crnoj Gori i puno toga se radi za njega. Tko je gledao proslo EP zna o cemu govorim jer je odigrao strasno prvenstvo a to je ocito.prenio i ovdje. U prvoj utakmici Spanjolcima je spakovao 7/9 za 47 minuta na terenu. Danas im je takoder bitna utakmica a kada je tako onda Branko preuzima odgovornost. Nema u ekipi Stefana Cavora koji.mu je uzimao minute i samo nas neko razbijanje i lagana pobjeda mogu ovdje zakociti. Za mene odlican tip