Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Poljska više od 3.5 sedmerca HL koef 1.8
- usko vezan pik sa gore singlom Moryto over, Poljska je jedan od domačina i već godinama se gleda da se domaćin malo pogura ako se može, e sad pošto je ovo tekma sa velikim ulogom vjerujem da će suditi 4 sedmerca za Poljake, sudili su protiv Fra koji imaju najjači lobij u svijetu rukometa tako da vjerujem da će i Slovencima na ovo ulazim jače

Lagano 1 pol winn
By SergioRodriguez
#176114 Kai Smits 6.5 over 1.70 SS

Ide brzo na 7.5 to je sigurno. Kai najbolji suter i izvodac 7m kod Nizozemaca. Odlicna suradnja sa brzim Steinsom i veliki usage za njega. Argentincima dao 7 komada i odmorio 20ak minuta jer su ih razbili. Bez njegovih 7 8 komada nece lako dobiti neugodne Makedonce. Za mene uvijek over na ovu granicu
Rod i Reinkind su im dali 10 komada s desnog vanjskog i ovo mi je sigurno tip dana
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Nemanja Grbovic over 2,5 (1,75) SS

Sa spanjolcima 3 komada iako je vec nakon 15-ak minuta imao 2 isključenja, Iranci pomalo divlje iskacu na sutere i ostavljaju prostor iza gdje bi ga Vujović, bozovic i ekipa trebali pronaći, krece se sjajno po crti i trebao bi i danas preko

Island vs Madarska 1. Pol. Over 28,5 (1,85) HL

Ovo bi trebala biti vjerovatno najljepša utakmica za gledanje danas s puno golova i lijepih poteza a ja cu probat s prvim poluvremenom

Uspjesno i danas
By Alkar
#176124 18:00 Mohamed Sanad over 4,5 1,85 supersport

Egipat ce imati lagan posao protiv Maroka, Sanad je odigrao slabo na otvaranju protiv Hrvatske ali tu nije dobio ni lopti dovoljno, takoder je promasio i oba sedmerca, treba reci da sutira i ako promasi., mislim da je idealan protivnik za povratak samopouzdanja i naravno uz nekoliko sedmeraca ocekujem bolju utakmicu od njega, iskreno ne vidim ga ispod 6-7 golova, jer ce biti takoder i dosta kontri, odnosno lakih golova..
By Jeffrey
#176125 Double koef 1.79 bet
Srbija +3.5 - Njemačka tip h1
Makedonija +7.5 -Niz tip h1
- nebi se čudio da Srbija rokne Švabe koji su ništa posebno, tako da ovaj proširenih hendi mi je penal
- Makedonija je dobila po lampi od Norvežana ali to nije mjerilo za sutrašnju tekmu, pa da su toliki autsajder protiv Nizozemaca, očekujem da Makedonci dobro iskrvarw sutra tako da prošireni hendi mi je ovdje jako izgledan
By Mars200
Rovinjez wrote:
Rovinjez wrote:Nemanja Grbovic over 2,5 (1,75) SS

Sa spanjolcima 3 komada iako je vec nakon 15-ak minuta imao 2 isključenja, Iranci pomalo divlje iskacu na sutere i ostavljaju prostor iza gdje bi ga Vujović, bozovic i ekipa trebali pronaći, krece se sjajno po crti i trebao bi i danas preko

Island vs Madarska 1. Pol. Over 28,5 (1,85) HL

Ovo bi trebala biti vjerovatno najljepša utakmica za gledanje danas s puno golova i lijepih poteza a ja cu probat s prvim poluvremenom

Uspjesno i danas

Bravo za Grbovica ma da mi zivce ispilio..
By Alkar
#176128 20:30 Ahmad Madadi over 4,5 1,70 supersport

Jos jedan par sto mi se sviđa, Madadi je jedan od glavnih napadackih opcija, izvodac je sedmeraca takoder, Capote se proslu utakmicu ozljedio i upitan je za sutrasnju utakmicu, a znamo da je on glavni potrosac lopti u ekipi jer nema Carola Frankisa, a posto postoji mogucnosti da sutra odmori Capote mislim da je ovo top par, naravno i s njim u ekipi se nista drasticno ne mijenja na stvari jer mislim da ce Madadi svakako zavrsiti u overu!