Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#176145 Meni od 38 minute ostane na 8 isključenja,a Gudmundsson 3 gola na poluvremenu i poslije niti jedan. Svaku kontru prije istrči Elisson,ali njega nema nigdje u ponudi.

Sergio,ovo je tvoje prvenstvo,ja od sada od tebe prepisujem :D
By Bakero
Bakero wrote:Idem opet s golovima danas uprkos jučerašnjem kiksu s Norvežanima

Poljska-Slovenjja under 55.5 golova
1.85 u Betu

Za ovaj tip se nisam odlučio na osnovu neke pretjerane analize načina igre samih reprezentacija jer kada bih na to išao bilo bi nekih kontradiktornosti sa samim tipom jer Slovenija preferira brži rukomet.
Ipak kada utakmica u grupnoj fazi ima veliki ulog, (ostanak u igri za četvrtfinale)to mi automatski postaje faktor broj jedan za tipovanje ispred samog načina igre ekipa i uvijek biram under
Jednostavno očekujem tvrd meč sa dosta koncentracije u odbrani i duže pozicione napade.
Postoji rizik da Slovenija uvuče meč u brz tempo ali uvijek sam tipovao under ovakve mečeve u grupnima fazama, bilo je padova ali češće bih pogodio pa ću ostati dosljedan sebi.

Sinoć knap pad, noćas knap prolaz :D
Samo nisam predvidio dobro tok utakmice, sumnjam da je iko računao da je Slovenija ovoliko bolja, savrsena partija u svakom pogledu, vidjećemo protiv Francuza koliko je bilo do njih, koliko do loših Poljaka. Odgledao sam cijelu utakmicu i mislim da mogu mnogo i prekosjutra, nevjerovatna hemija u timu i briljantne kretnje u odbrani ali tek slijedi ono pravo pa cemo vidjeti
By russellwes
#176151 Kakav je SAD u obrani? Jel zna netko? Vidio sam da je Hrvatska dosta gurala loptu na pivota Šipića, oce li moci tako i protiv ovih?

I ima li netko neki prijedlog da spojim sa Smitsom over, posto mi je 1.65 mali za single u Hrv :D
By SergioRodriguez
russellwes wrote:Kakav je SAD u obrani? Jel zna netko? Vidio sam da je Hrvatska dosta gurala loptu na pivota Šipića, oce li moci tako i protiv ovih?

I ima li netko neki prijedlog da spojim sa Smitsom over, posto mi je 1.65 mali za single u Hrv :D

Ja odigrao smits i pesevski over...sutra pisem analizu za njega
By kokolo50
#176157 Valjda te neću zacoprat :roll: ali i ja imam Peševskog i Smitsa,jer Niskozemci dosta primaju sa crte. Škrabaj ti analizu,ima više sreče onda :D Igrao sam ga i tekmu kontra Španjolske,ali je bio na jednom narodnom. Odlična veza između njega i Kuzmanovskog , dostojna zamjena za velikog Stojančeta. Osim toga,učio je od njega.
By JuriKnorr
kokolo50 wrote:Meni od 38 minute ostane na 8 isključenja,a Gudmundsson 3 gola na poluvremenu i poslije niti jedan. Svaku kontru prije istrči Elisson,ali njega nema nigdje u ponudi.

Sergio,ovo je tvoje prvenstvo,ja od sada od tebe prepisujem :D

Bio je Elissona maxbet 3.5 , a betway jutros otvorio na 7.5 taman da gurnem under izbacice ga :D :D :D :D a stvarno svaka kontra i polukontra on prv ispred gola vec :D :D :D :D