Sergio,ovo je tvoje prvenstvo,ja od sada od tebe prepisujem
Nasir Jones wrote:Jedan x na osjecaj
Bakero wrote:Idem opet s golovima danas uprkos jučerašnjem kiksu s Norvežanima
Poljska-Slovenjja under 55.5 golova
1.85 u Betu
Za ovaj tip se nisam odlučio na osnovu neke pretjerane analize načina igre samih reprezentacija jer kada bih na to išao bilo bi nekih kontradiktornosti sa samim tipom jer Slovenija preferira brži rukomet.
Ipak kada utakmica u grupnoj fazi ima veliki ulog, (ostanak u igri za četvrtfinale)to mi automatski postaje faktor broj jedan za tipovanje ispred samog načina igre ekipa i uvijek biram under
Jednostavno očekujem tvrd meč sa dosta koncentracije u odbrani i duže pozicione napade.
Postoji rizik da Slovenija uvuče meč u brz tempo ali uvijek sam tipovao under ovakve mečeve u grupnima fazama, bilo je padova ali češće bih pogodio pa ću ostati dosljedan sebi.
russellwes wrote:Kakav je SAD u obrani? Jel zna netko? Vidio sam da je Hrvatska dosta gurala loptu na pivota Šipića, oce li moci tako i protiv ovih?
I ima li netko neki prijedlog da spojim sa Smitsom over, posto mi je 1.65 mali za single u Hrv
kokolo50 wrote:Meni od 38 minute ostane na 8 isključenja,a Gudmundsson 3 gola na poluvremenu i poslije niti jedan. Svaku kontru prije istrči Elisson,ali njega nema nigdje u ponudi.
Mars200 wrote:Ko puca kod makedonaca sedmerce
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]