Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#176224 Žarko Peševski 2.5 over 1.70 sve kladionice

Dotakli smo ga se sinoc i kokolo je dosta toga rekao. Nakon odlaska Stoilova on je postao prva opcija na pivotu i igra jako kvalitetno. Spanjolcima je dao 3/4 za 20 minuta na terenu a danas bi trebao u napadu odigrsti veliku minutazu jer ocekujem bas napetu utakmicu. Nizozemci puno primaju sa pivota to smo takoder vec spominjali i to je glavni razlog za ovaj tip. Obje ekipe igraju rukomet na dosta golova i 3 gola je stvarno nista za pivota Makedonije
By Jeffrey
#176228 Double iz Favbeta
Niz-Mak više od 6.5 isključenja
- ovo mi je čak i za singl za jače, velik value, bitna tekma ne vjerujem da će baš tako lako Makedonija pasti i očekujem oštrinu i da se obrana igra na rubu isključenja realno na 6.5 je baš veliki value
Njem-Srb više od 7.5 sedmeraca
- vidim dosta sedmeraca se sudi i sve do 7.5 je veliki value , tak da moram uzet . Švabe 1 kolo 4 sedmerca, Srbija 0 ali protivnik smiješan ali su zato napravili 5 tako da vjerujem po 4 sedmerca sa svake strane
By kokolo50
#176231 O.Boughanmi (5.5) 2 1.60 SS

Radi se o srednjem vanjskom,kapetanu,izvođaću sedmetraca,uglavnom tata-mati kod Tunižana. Igrao je 60 minuta u utakmici kontra Bahraina,koja je bila pomalo čudna. Nakon 40 minute bilo je 23/23. Onda je Tunis od 40-50 napravio 4-0 seriju,da bi u zadnjih 10 minuta briljirao golman Bahreina i serijom 4-0 Bahrein stigao do konačnih 27-27.Tekme između Tunisa,Bahreina i Belgije će biti one koje osiguravaju 2.krug,pa pošto su već odigrali sa Bahreinom ovo je Tunisu kao finale SP-a. Belgiji je ovaj meć kao polufinale a u slučaju kiksa finale će im biti kontra Bahraina. Pucao je samo jedan pebal na tekmi (fulao) kontra Bahraina,uz šut iz igre 5/7. Danas očekujem koji penal više i Boughanmia u overu.

Y.Glorieux (3.5) over 1.70 SS

Radi se o istoj tekmi,samo ovaj put o lijevom krilu Belgije. Lijevo krilo i prvi izvođać sedmeraca kod Belgijanaca. Fulao je sedmerac kontra Danske,ali na golu je ipak bio jedan Landin. Najbolji igrač u tekmama kvala u 2 poraza kontra Grčke,dok ga nije bilo u povjesnoj uzvranoj tekmi kontra turske za odlazak na ovo SP. Trebal je Belgija igrati još jedne dodatne kvale,ali protivnik je bila Rusija pa svi znamo kako i zašto. Prva tekma kontra Danske je bila zagrijavanje,a za Belgiju turnir tek sada kreče. Možda bi bolja opcija bio Pierre Brixhe na desnom krilu (5/7) kontra Danske,ali ja ču uzeti Yannicka. Ekipe Patricka Cazala uvijek su igrale čvrste obrane u sredini i na vanjskim igračima,a dokaz je tome da je lijevo krilo Bahreina,Ahmed Fadhul zabio što sa krila što iz kontri 10 golova za Bahrein uz šut 10/11. A ne puca penale. Nadam se da Yannick uz penale može do 4.
By kokolo50
#176234 Sinoć tko je igrao uglavnom 6.5 bila. Ukoliko će igrati svih 60 minuta,bude li potrebe, može on i do 10 golova. Da nisu onako brzo razbili Argentinu ne bi sjedio zadnjih 10 minuta na klupi. To je taman granica za 50/50 %.

Šta se dešava sa Lazarom Kukićem? Samo 12 minuta kontra Alžira i šut 0/1? Gerona ga čuvao za Njemačku ili nešto drugo? Vidim da ga nema nigdje u ponudi,a nemrem naći nikakvu vijest da nešto nije u redu.
By Bakero
#176245 Da probamo golove i danas
Makedonija-Holandija over 30.5 1. poluvrijeme
2.00 u Betu

Opekao sam se za gol sa Makedoncima prekjuče na isti tip a u drugom su se raspucali oni i Norvežani pa sam bio u dilemi za danas da li opet poluvrijeme ili ukupni over ali prevagnula je ova kvota 2 na over jer ima vrijednost po meni.
Da ne bih pisao opet rezon je isti kao i prije dva dana sto se makedonaca tiče. Holandjani isto vole jako brz tempo te ce siguran sam rado ući u nadigravanje nakon manjeg broja golova u meču sa Argentinom koja njeguje dosta drugačiji stil

Over 61.5 mi je isto za igru, samo kao sto rekoh, ovo mi ima vecu vrijednost
Tipovi 3/4 za sada
By forza
#176251 Abdi over 4.5 1.70 ss

Proslo svjetsko prvenstvo svi mecevi over dosao,na kvalifikacijama za oi 3 meca na 2 over jednom 4 dao. Sredinom prosle godine se povrijedio na mediteranskim igrama,sjajno ove sezone u francuskoj igra. Preko 60 odsto sut ima. Daleko najkvalitetniji njihov igrac,moze se dignuti probiti sve radi,strasno dobar i u 1 na 1 igri. Prvi mec 4/7 sut kontra Srbije. Danas dosta bitan mec za alzirce ne bi me cudilo 10 plus suteva i da uzme u svoje ruke ovu utakmicu.