Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gallinari8
#176305 Ako ovaj Dreznjak ne igra za kladionice evo glave. Znaci covjek je tacno pozurio napraviti 2 glupa faula da slucajno ne bi dosao u poziciju da dadne i koji koš... nije prvi put da to radi.. smradiçlć
By Mars200
Gallinari8 wrote:Ako ovaj Dreznjak ne igra za kladionice evo glave. Znaci covjek je tacno pozurio napraviti 2 glupa faula da slucajno ne bi dosao u poziciju da dadne i koji koš... nije prvi put da to radi.. smradiçlć

Kreten igram ga over on under.proalo kolo igram ga under lim ubi 20 pmus dao
By UcenikBGD
Gallinari8 wrote:Ako ovaj Dreznjak ne igra za kladionice evo glave. Znaci covjek je tacno pozurio napraviti 2 glupa faula da slucajno ne bi dosao u poziciju da dadne i koji koš... nije prvi put da to radi.. smradiçlć

Prijatelju da ti kazem nesto. Ne samo Dreznjak nego svi koji trebaju!!!
Koju ligu igraju? Aba liga!!! Kako se zove liga

ABA ADMIRAL LIGA !!! Zasto Admiral ? Zbog Dejvida Robinsona, mozda??? NE nego Admiral kladionica je sponzor lige,znaci svi igraju za pare koje kladionica daje,a asistencije i skokove ima samo u admiral betu da se igraju, poneko jos da oktagon i neki derbiji u ostalim kladama!!!
Evo navescu samo jedan primer koji mi je otvorio oci pre neki mesec dva dana. Partizan je igrao neku ABA ligasku utakmicu posle EL i u ponudi su bili Andjusic Balsa Kopriva i slicni igraci koji manje igraju u EL a vise u ABA, i mozzart kladionica je dala jedina za njih povecane i smanjene granice sa kvotama 2,65i slicne,da i Madar je bio, hteo sam jako smanjene u dublovima i singlove povecane 2,65 kvote da odigram. Napravim brze tikete na kompu i dodjem u lokal da uplatim kaze nema u ponudi povecane i smanjene granice, kako nema pre 10 minuta sam ih video na sajtu,ima, nema kaze operater, reko ima ne umes da otkucas,alo brate nema. i ja se iznerviram vratim se kuci i pogledam ima? Zovem drugara on ode da uplati,kaze nema to u ponudi????!!!! Napravim ponovo za manje para brze tikete i dam na drugom uplatnom mestu,kaze nepostojeci kod, dam mu sifre i ponovo pokusam,kaze nemaju povecane i smanjene granice,samo obicne, mozes preko NALOGA to.
Na kraju drug posto ima nalog na mozzartu,ja nemam jer sam blokiran proba moze. I Madar i Andjusic i Kopriva stali na povecanim granama, na 10,5 dao 10, ova na 8,5 dao 8 itd.
Zakljucak je NE MOZES ANONIMNO DA UPLATIS PARTIZANOVE IGRACE ABA LIGA U MOZZARTU, mozes samo preko naloga da ti znaju imae prezime adresu i maticni broj!!!
Naravno mozzart je sponzor Partizana jel tako? Ne moze Balsa Koprivvica da posalje tata Slavisu da uplati minus na njega i slicno. Mora seve da znaju kontrolisu i drze pod kontrolom. Ako ih neko odere da znaju ko je, i ko mu je rekao over ili under da odigra.
By Rudy5
#176337 Jednoga dana žalit će mnogi što me više nema,ostat će pjesma i uspomena na Tea kapitena ...legendarni kapetan Teodosic s 8 metara preko ruke 8 sek do kraja za pobjedu