Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:Casado 5.5 under 1.72 bet365

Cudne granice u betu, kod nas je Casado na 3.5 i ovo ima jebem value. Casado je odlicam igrac ali 6 golova je ipak previse za njega. On prije svega gleda asistenciju pa je proslu utakmicu imao cak 8 asista uz sut 3/4 za 30 minuta na terenu. Protiv CG je imao 0/2 i manje od 10 minuta u igri gdje je Tarafeta na srednjem.odigrao odlicno napadacki. Tarafeta proslu na tribinama ali ocekujem ga ponovno sutra u sastavu. Casado i Tarafeta bi trebali podjeliti minute a i Canelas bi mogao neke minute biti na srednjem. Vjerojatno laksi mec za spanjolce i raspucavanje za sve igrace. Bas previse je ovih 5.5 i vrijedno je rizika

Tarafeta je ozljeden i vec je tu pol Valera umjesto njega e sad hoce li igrati sutra odmah ne znam
By SergioRodriguez
Rovinjez wrote:
SergioRodriguez wrote:Casado 5.5 under 1.72 bet365

Cudne granice u betu, kod nas je Casado na 3.5 i ovo ima jebem value. Casado je odlicam igrac ali 6 golova je ipak previse za njega. On prije svega gleda asistenciju pa je proslu utakmicu imao cak 8 asista uz sut 3/4 za 30 minuta na terenu. Protiv CG je imao 0/2 i manje od 10 minuta u igri gdje je Tarafeta na srednjem.odigrao odlicno napadacki. Tarafeta proslu na tribinama ali ocekujem ga ponovno sutra u sastavu. Casado i Tarafeta bi trebali podjeliti minute a i Canelas bi mogao neke minute biti na srednjem. Vjerojatno laksi mec za spanjolce i raspucavanje za sve igrace. Bas previse je ovih 5.5 i vrijedno je rizika

Tarafeta je ozljeden i vec je tu pol Valera umjesto njega e sad hoce li igrati sutra odmah ne znam

Uh to nisam znao za Tarafetu. A nista morat ce Joan na srednjem odradit tu mu i je mjesto :lol:
I dalje mislim da ce casado.igrat oko 30 min i under 5.5 bi morao

Hvala za info
By Nasir Jones
#176532 Bolje preskociti, kvota ti je samo 1,30.
Francija na pocetku igra sa pola snage i tokom turnira tekmu po tekmu polako rastu. Slovenija je trenutno jaka, imaju i dobru energiju i dobro su motivirani, sto je veliki plus. Pitanje je samo koliko su se emotivno iztrosili i kakva ce biti odbrana, fra ima bolje sutere od polske...(vec samo mem jih moze natrpati). Ja cu mozda odigrati na iznenadjenje.
By kokolo50
#176536 P.R.Alvarez (3.5) over 1.85 SS

Chema je "svojim" Španjolcem pokrpao rupu na desnom krilu Mađarske repke a ovaj mu to vrača na najbolji moguči naćin. 5/7 kontra Koreje,4/6 kontra Islanda. Ima daleko največu minutažu u Mađarskoj ekipi 50+ minuta. Jedan od razloga je i to što ima 1.94 i 90 kilograma,pa je jako zahvalan i kod igre u obrani. Mađari su pobjedom kontra Islanda otvorili i Portugalu neke mogučnosti pobjedom,a i vrača se Portugalski izbornik nakon suspenzije na klupu,pa će po 1.puta voditi repku na ovom SP-u. Očekujem tvrdu i čvrstu tekmu do samoga kraja,te ponovno 50+ minuta za Alvareza i barem 4 gola.

G.T.Kristjansson (3.5) over 1.70 SS

Gledao sam ga puno puta ove sezone u Njemačkoj ligi kao i u LP u dresu Magdeburga. Gledao sam ga i u obje pripremne tekme kontra Njemačke. I ovo kao da nije došao isti igrač na SP. Tek 3 udarca upučena u tekmama kontra Portugala odnosno Mađarske. I šut 1/3 i 2/3. Magnusson vuće izvana,Pamarsson ima šut 5/13,i jednostavno se mora više napadački uključiti ako Island želi nešto napraviti na ovom prvenstvu. Očekujem da napokon protiv Koreje "uđe u turnir" te rastereti Magnussona,ali i Palmarssona. Protivnik je savršen da malo razradi svoj šut pa se nadam da će to i napraviti i zabiti barem 4 gola danas Koreji.
Last edited by kokolo50 on 16 Jan 2023, 12:54, edited 1 time in total.
By forza
#176674 Ukrade mi dubl jazo :lol: :lol:

Dodao bi Moraes over 3.5

Vrijeme da i njega Brazilci kako treba nahrane :x

Prva tekma mislim 2 od 2

Druga 2 od 7 ako to ponovi nema sanse da bude ovako losa ralizacija. Jos ovi izlaze cesto visoko na bekove pa bi trebai spustati dosta Moraesu na crtu :roll:
By Alkar
#176682 20:30 Lucas Pellas over 5,5 1.83 bet365

Danas Svedi protiv Urugvaja veliki favorit, pobjeda bi trebala bit izrazena sa 20-ak razlike, proslu tekmu je wanne odradio prvo pol, pellas drugo, danas mislim da bi wanne mogao biti skroz posteden dok bi mladi pellas mogao provesti gotovo cijelu tekmu, takoder se nebi iznenadio da uzme i sedmerce danas, a da ne pricam i broju laganih golova koje ce zabiti Svedska, uz jako puno istrcanih kontri.
By Jeffrey
#176687 Slovenija 3.5 + isključenja Favbet 1.95
- idem ovo na jače, jedna HL daje 4.5 i na više koef 1.6 i sa razlogom.
Slovenci imaju igrače za tuči, predvodi ih jedan Blagotinšek koji je sam u stanju napravito 2-3 isključenja, jako su grubi u utakmici protiv Poljaka koju su imali debelo pod kontrolom 6 isključenja tako da vjerujem u 4. Probat će oni tu pružiti dobar otpor Fra i nisu bez izgleda baš kalo bukiji kažu.
Sude Švi, Brunner Salah sudili Špa-Cg 4-6 u isključenjima i vole se dodvoriti favoritu tako da idem sa Slo u over isključenja
By Jeffrey
#176690 Portugal-Mađarska over 7.5 isključenja Favbet 1.85
- a ovo, ovo mi je tek bomba pik, ovo sam napao još jače, jedna HL drži 4.5 isključenja obe ekipe i ruše na over a ukupni je 9.5 i ruše na over znači dva isključenja više, i nisu oni ludi. Portugal udara, Mađarska udara, očekujem egal tekmu, Portugalu je ovo must winn tekma ako žele u četvrtfinale, a Madari imaju 2 boda od Islanda i ako ovo uzmu jednom nogom su u četvrtfinalu, budu igrali grubo kao i dosada. Top suci za isključenja Makedonci Načevski i Nikolov , ovo mora doći vjerujem u ovo.
By SergioRodriguez
#176694 Odlican par jef pratim to, imam i ja jedan slican

Portugal-Madarska 7.5 isklj over 1.80 favbet

Jako bitna utakmica za obje ekipe i ocekujem tvrdu utakmicu sa puno grubosti. Portugalci imaju 5 5 iskljucenja portiv Islanda i J Koreje dok su Madari skupili cak 8 protiv Koreje i 5 sa Islandom. Za ovakvu utakmicu 8 iskljucenja je malo i ovo ide glatko vjerujem. Lutrija nudi 9.5 granu sto je cal 2 iskljucenja vise i to je puno realnija granica

Edit: sad vidim da je i jef objavio i drugi psr iskljucenja...trebalo bi lagano :D