Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#176730 Arkadiusz Moryto over 7,5 (1,80) bet365

Ovdje cu prihvatiti mali rizik da ode brzo u preveliki BO pa da puno sjedi, mislim da ce u svakom slučaju igrati nekih 40-45 min sto bi moralo bit dosta, lenne im je zabio 8 u nekoj slicnoj minutazi a on jos penale ne sutira
By Rovinjez
#176731 Kod većih uplata meni je uvijek bolje otici do poslovnice bas radi tih limita izuzev ajde bet365 di nemam godinama problema i SuperSport kod nas koji mi nikad nije odbio nijednu uplatu kolika god bila
By iDjoleQ
#176732 Ma sve nase domace imaju risk na online udaranje, ja sam radio prije par godina bas u administraciji i imao dodira sa tim gdje ljudi namazu par hiljada preko terminala ili poslovnice da se provjeri sta je i sto to tako :D
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:Odlican par jef pratim to, imam i ja jedan slican

Portugal-Madarska 7.5 isklj over 1.80 favbet

Jako bitna utakmica za obje ekipe i ocekujem tvrdu utakmicu sa puno grubosti. Portugalci imaju 5 5 iskljucenja portiv Islanda i J Koreje dok su Madari skupili cak 8 protiv Koreje i 5 sa Islandom. Za ovakvu utakmicu 8 iskljucenja je malo i ovo ide glatko vjerujem. Lutrija nudi 9.5 granu sto je cal 2 iskljucenja vise i to je puno realnija granica

Edit: sad vidim da je i jef objavio i drugi psr iskljucenja...trebalo bi lagano :D

Taj sam pik prvi i uplatio, taj pik mi baš baš za jako.
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:u Xlivebetu 6.5 granica isključenja na Mađarska Portugal ???

Stari to uplati do max za tebe, pa nek te limitiraju ako hoće, meni je to brutalna granica 6.5 uzmi to nemoj da propustiš
By kokolo50
#176741 Tko ima isključenja 6.5 neka niti ne pita da li da igra. HL recimo ima 9.5. Samo se nadam da neće stati kao u tekmi Island - Mađarska gdje sam imao 8.5 over,bilo 8 isključenje u 40 minuti i onda štanga do kraja.

Šta kažete jel bi mogao Daszek danas kojega da zabije? Pa ako nemre jednoj S.Arabiji utrpati 3 komada,onda neka se ostavi rukometa.