Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#176743 Evo tri tipa za "narodni" listić

M.Daszek (2.5) over 1.75 SS
M.Božović (2.5) over 1.70 SS
A.Casado (3.5) over 1.85 SS

Za Daszeka i Casada vrijedi "ako neće danas,neće vjerojatno nikako u over". Kod Božovića vidim da je kontra Španjolske on igrao više,pa Čepić kontra Irana. Danas je valjda red na njega. A ako nemre sa LV zabiti 3 gola Čileu... Jedino ako neće B.Vujović opet trpati izvana do iznemoglosti.
By kokolo50
#176746 Ariel Pietrasik (2.5) over 2.25 PSK

Ne znam tko je već spominjao ovog klinca,ukoliko na brzinu "odrade" S.Arabiju Poljaci onda bi mogao dobiti minute umjesto Sicka i laganini u over. 202 cm i 107 kg,kada se digne puca sa 3.kata i ne znam koji bi ga Saudijac mogao blokirati.
By Alkar
kokolo50 wrote:Evo tri tipa za "narodni" listić

M.Daszek (2.5) over 1.75 SS
M.Božović (2.5) over 1.70 SS
A.Casado (3.5) over 1.85 SS

Za Daszeka i Casada vrijedi "ako neće danas,neće vjerojatno nikako u over". Kod Božovića vidim da je kontra Španjolske on igrao više,pa Čepić kontra Irana. Danas je valjda red na njega. A ako nemre sa LV zabiti 3 gola Čileu... Jedino ako neće B.Vujović opet trpati izvana do iznemoglosti.

Bozovica se u Psk moze i u singlu uzeti jer je over 2,5 2,25
By Bakero
#176750 Pad juče na golove makedonaca. Holandjani definitivno pokazali i veliki napredak u odbrani u odnosu na euro, bice vrlo nezgodan protivnik svima.
Danas vidim najveću vrijednost na meču izmedju Španije i Irana
Iran-Španija H1 +11.5
1.88 u betu

Preveliki mi je ovo hendikep na Špance. Koriste stvarno povoljnu grupu da doziraju snagu svim igračima i tempiraju formu za ono što slijedi. Nisam u prva dva meča vidio ništa što bi me navelo na pomisao da će danas juriti neku ubjedljivu razliku
S druge strane Iran gotovo izvjesno obezbjedio drugu fazu sa pobjedom protiv Čilea tako da rasterećeno ulaze u ovaj meč kao što su ušli i protiv Crne Gore i pružili su veoma solidnu partiju, stari lisac na klupi, nekoliko dobrih šutera, solidna krila, mislim da će i danas odigrati solidno i pokriti ovaj hendikep

3/5 tipovi za sada
By Rovinjez
kokolo50 wrote:Ariel Pietrasik (2.5) over 2.25 PSK

Ne znam tko je već spominjao ovog klinca,ukoliko na brzinu "odrade" S.Arabiju Poljaci onda bi mogao dobiti minute umjesto Sicka i laganini u over. 202 cm i 107 kg,kada se digne puca sa 3.kata i ne znam koji bi ga Saudijac mogao blokirati.

Ja sam govorio o njemu jos prije početka prvenstva, jos mali kad fizicki ojaca i stekne iskustvo bit ce top, u svicarskoj ligi trese ko lud
By SergioRodriguez
#176758 Remili 2.5 over 1.65

Nema Mema ni danas, Remili velika minutaza bitna utakmica za prenosenje bodova. Do ssda dosta rezerviran a danas ocekijem prolaz do poluvremena

Fabregas 3.5 under

Danas je i Luka Karabatic u sastavu i imamo 3 pivota kod francuza. Tournat je ocito prva opcija u napadu i odlicno to koristi. Fabregas ne briljira na ovom prvenstvu i sumnjam da ve danas dati 4 kad je dosao i treci pivot u rotaciju