Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#176856 Da, očekivao sam dosta grublju igru sa obje strane, a Mađari pogotovo ništa ne spuštaju na crtu, već Bodo iz vana rešeta, nema ni prilike da naprave isključenje... Nek nam je Bog u pomoći
By SergioRodriguez
#176864 Duvnjak 2.5 under 1.65 SS

Protiv Amera samo faza obrane, ocekuje se jos jedna lagana utakmica za hrvatsku i vjerujem da ce se Duvnjaka maksimalmo sacuvsti za drugi krug gdje ce morati cijela ekipa ici na glavu. Koef spusten ali po meni jako dobra oklada
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Arkadiusz Moryto over 7,5 (1,80) bet365

Ovdje cu prihvatiti mali rizik da ode brzo u preveliki BO pa da puno sjedi, mislim da ce u svakom slučaju igrati nekih 40-45 min sto bi moralo bit dosta, lenne im je zabio 8 u nekoj slicnoj minutazi a on jos penale ne sutira

Lagano i on
By SergioRodriguez
#176881 Casado 5.5 under :D
Remili 2.5 over :D
Fsbregas 3.5 under :D
Por-Mad 7.5 over :(

Padnem iskljucenja za koja bi dao ruku, stalo na 6 ali od pocetka velika razlika i kamilica na terenu

Dugo nisam gledao losiju ekipu od madsra danas. Razbili ih portugalci koji isto nisu odigrali neku utakmicu. Oba madarska krila promasoli 7 8 lopti i to posteno cijeli gol uzas :lol:

Analize 10/11
By Darko1987
SergioRodriguez wrote:Casado 5.5 under ✅✅
Remili 2.5 over ✅✅
Fsbregas 3.5 under ✅✅
Por-Mad 7.5 over ❌

Padnem iskljucenja za koja bi dao ruku, stalo na 6 ali od pocetka velika razlika i kamilica na terenu

Dugo nisam gledao losiju ekipu od madsra danas. Razbili ih portugalci koji isto nisu odigrali neku utakmicu. Oba madarska krila promasoli 7 8 lopti i to posteno cijeli gol uzas :lol:

Analize 10/11

Ne pratim rukomet pa i ne igram ništa al’ moram da te pohvalim, 10/11!!! Svaka čast, samo gazi!!! ;)