Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By sniper07
SergioRodriguez wrote:Hvala momci,svi dobro gadaju i mislim da smo preko 80% analiza svi skupa. Doduse i dosta je realno zasad prvenstvo pa nam je olaksano :D

Koliko si u plusu do sada?
By Alkar
#176963 18:00 Dejan Manaskov over 5,5 1.85 supersport

Mislim da je vrijeme doslo da odigra jednu dobru partiju, Makedonija dosta slabo djeluje ali opet ovo je utakmica za drugi krug i nastavak natjecanja.Manaskov do sada ima veliku minutazu, a sutra opet ocekujem 55 min., ako ne i cijelu utakmicu, do sada ima sedmerce 5/5, ocekujem nesto tvrdu utakmicu i mislim da bi uz 3-4 sedmerca i kojeg naravno iz igre trebao ici iznad 5,5, puno mi realnije 6,5 granica za njega
By Alkar
#176965 18:00 Ali Zein under 3,5 1.85 supersport

Nakon odlicne utakmice protiv Hrvatske, nije puno igrao protiv Maroka i tu je zavrsio tek s jednim pogotkom, sumnjam da bi onda tek protiv slabasnog SAD-a bas on trebao igrati neku znacajnu minutazu, mozda mu trener da i postedu, a i ako nastupi sumnjam da ce prebaciti granicu
By Alkar
#176966 20:30 Josip Sarac over 3,5 1,75 supersport

Preskocio je utakmicu protiv egipta odnosno nije bio medu 16 igraca, da bi nakon toga protiv SAD-a bio jedna od najboljih napadackih opcija. Igrac koji voli sutati i mislim da je takoder protivnik dobar da ponovi slicnu utakmicu, pogotovo iz razloga sto ostatak ekipe ne izgleda najbolje, Cindric je protiv egipta igrao 7 minuta, Duvnjak igra samo obranu, Karacic je jedina svijetla tocka bio do sada na turniru, ali neko se treba prekljuciti i pogotovo u nedostatku suta vanjskog mislim da je Sarac zicer..
By SergioRodriguez
sniper07 wrote:
SergioRodriguez wrote:Hvala momci,svi dobro gadaju i mislim da smo preko 80% analiza svi skupa. Doduse i dosta je realno zasad prvenstvo pa nam je olaksano :D

Koliko si u plusu do sada?

Igram puno toga a ne samo rukomet ali plus je jako dobar otkad je pocelo SP. Dosta rukometa igram i izvan ovih analiza..tu napisem bas ono sto mi se najvise svida
By 2paNN
#176974 Ja ne znam stvarno sta lose radim pa me eror toliko jebe. Nema veze pisem opet, vejn ne igra za Srbiju sutra pa se sam od sebe namece Orbovic, igrace vise i uzece svoje suteve, nemam pojma koliko je ali npr da li je na 3.5 over? :D

Rukemet igram samo kad prepisem od Vas!
By petko87
#176978 Sergio, imas srecu sto ja jos nisam stigao da prepisem par od tebe :) a i necu da ti ne malerisem seriju, inace da sam prepisivao imao bi vrv 2/11 :)
Svaka cast, samo kidaj, ja necu da prepisem nista, obecavam!