SergioRodriguez wrote:Hvala momci,svi dobro gadaju i mislim da smo preko 80% analiza svi skupa. Doduse i dosta je realno zasad prvenstvo pa nam je olaksano
Koliko si u plusu do sada?
Mislim da je vrijeme doslo da odigra jednu dobru partiju, Makedonija dosta slabo djeluje ali opet ovo je utakmica za drugi krug i nastavak natjecanja.Manaskov do sada ima veliku minutazu, a sutra opet ocekujem 55 min., ako ne i cijelu utakmicu, do sada ima sedmerce 5/5, ocekujem nesto tvrdu utakmicu i mislim da bi uz 3-4 sedmerca i kojeg naravno iz igre trebao ici iznad 5,5, puno mi realnije 6,5 granica za njega
Nakon odlicne utakmice protiv Hrvatske, nije puno igrao protiv Maroka i tu je zavrsio tek s jednim pogotkom, sumnjam da bi onda tek protiv slabasnog SAD-a bas on trebao igrati neku znacajnu minutazu, mozda mu trener da i postedu, a i ako nastupi sumnjam da ce prebaciti granicu
Preskocio je utakmicu protiv egipta odnosno nije bio medu 16 igraca, da bi nakon toga protiv SAD-a bio jedna od najboljih napadackih opcija. Igrac koji voli sutati i mislim da je takoder protivnik dobar da ponovi slicnu utakmicu, pogotovo iz razloga sto ostatak ekipe ne izgleda najbolje, Cindric je protiv egipta igrao 7 minuta, Duvnjak igra samo obranu, Karacic je jedina svijetla tocka bio do sada na turniru, ali neko se treba prekljuciti i pogotovo u nedostatku suta vanjskog mislim da je Sarac zicer..
sniper07 wrote:SergioRodriguez wrote:Hvala momci,svi dobro gadaju i mislim da smo preko 80% analiza svi skupa. Doduse i dosta je realno zasad prvenstvo pa nam je olaksano
Koliko si u plusu do sada?
Igram puno toga a ne samo rukomet ali plus je jako dobar otkad je pocelo SP. Dosta rukometa igram i izvan ovih analiza..tu napisem bas ono sto mi se najvise svida
Rukemet igram samo kad prepisem od Vas!
Svaka cast, samo kidaj, ja necu da prepisem nista, obecavam!