Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By sniper07
yoldza wrote:
yoldza wrote:Dobar pick Nill Jonas je rupetina u pnr lose bas brani C koji ne idu na snagu nego znaju da odrolaju pick and roll ...

Konačno i ja nadjoh kladionicu koja ima AST,SK,poene sad cemo da vidimo ako im uzmem neki kes kakvi su sa isplatama...
Image

Evo ovde se ceka se Alen samo kos :D

Koja je ovo kladionica?
By manje under
yoldza wrote:Johnny i ja da ti cestitam ...ljudina si ...i ako moze da se stavi pravilo ko ne Pise u vezi kladjenja da ide na ladjenje 7 dana a ako ponovo to radi onda zauvjek to bi bilo ok ...ja znam da NBA vitezu placa add-ons vise kad je aktivniji forum ali nismo zadruga...

Može to pravilo od sutra, a može i od malo sutra ;) Naravno i ja čestitam Johnieu što je napokon na nekoj ljestvici ušao u zeleno :lol:
By yoldza
sniper07 wrote:
yoldza wrote:
yoldza wrote:Dobar pick Nill Jonas je rupetina u pnr lose bas brani C koji ne idu na snagu nego znaju da odrolaju pick and roll ...

Konačno i ja nadjoh kladionicu koja ima AST,SK,poene sad cemo da vidimo ako im uzmem neki kes kakvi su sa isplatama...
Image

Evo ovde se ceka se Alen samo kos :D

Koja je ovo kladionica?

Zove se Bonus bet
By Teo
manje under wrote:
yoldza wrote:Johnny i ja da ti cestitam ...ljudina si ...i ako moze da se stavi pravilo ko ne Pise u vezi kladjenja da ide na ladjenje 7 dana a ako ponovo to radi onda zauvjek to bi bilo ok ...ja znam da NBA vitezu placa add-ons vise kad je aktivniji forum ali nismo zadruga...

Može to pravilo od sutra, a može i od malo sutra ;) Naravno i ja čestitam Johnieu što je napokon na nekoj ljestvici ušao u zeleno :lol:

Pridruzivam se cestitkama, konacno neko mlad i zelen :lol: :lol:
By Niliw
reggie31 wrote:Poserem im se na MLK day :D Adebajo 20,Mekolum 25,Jang 24..Smecari Americki

Ma manje granice na dublove i triplove, ne vredi gadjaju odlicno ili steluju jos bolje, ko ce ga znati.

Ja sad gledam sreca pa sam igrao Adebajoa negde na 18.5 i 19.5 sa igracima iz Partizana (Avramovic, Smailagic, Naneli i Tristan) pa me na kraju i iscupalo da budem u nekom prihvatljivom minusu, jer sam ga negde imao za jace na 20.5