Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#176979 Diego Simonet (4.5) over 1.75

Igrao je 37 minuta i protiv Norveške i protiv Niskozemske. Uglavnom su to napadačke minute. Prešao je oba puta ovu granicu,a razlog zašto ga igram over je napisao Alkar. Tekma koja direktno odlučuje koja će ekipa u drugi krug. Ne puca penale,ali je oba puta prešao granicu zahvaljujući uzetim šutevima. 5/12 kontra Nizozemske i 7/15 kontra Norveške. 27 šuteva u dvije utakmice govori koliko znači Argentincima. Hoče obrana Makedonije biti fokusirana na njega,ali vidjeli smo u tekmi kontra Nizozemske koliko je porozna,naročito na brze igraće,a Diego usprkos godinama to i dalje je. U tekmi koja odlučuje o putniku u drugi krug očekujem opet 10+ šuteva,a nadam se i 5 golova.

Y.Glorieux (3.5) over 1.85 SS

Ponavljam lijevo krilo Belgijske repke. Protiv Tunisa 5/7 i to sve iz igre. Bahrain vidi svoju šansu za drugi krug ukoliko uzme barem bod danas,dok Belgija kada je već prošla dalje želi prenjeti i koji bod. U slučaju poraza i dalje je međusobno bolja od Tunisa jer iluzorno je očekivati da će Tunižani dobiti Dance.Na tablici je trenutno Tunis treči a Bahrein posljednji. Igrali su međusobno neriješeno,a Tunis ima -2 gol razliku, dok Bahrein ima -15.Pitanje je koliko će Danci nametati Tunižane,ali Bahreinu je najsigurnije da uzme makar bod danas. Tekma je postavljena 50/50 % pa očekujem da svi glavni igraći Belgije odigraju svoje minute. Yanick me ispoštivao prošlu tekmu,a kontra Danske je trener ionako svima dao priliku.
By Jeffrey
#176988 Jučer su me unakazili ona isključenja, kakvi mrtvi padovi a bio sam siguran u oba pika.
Za danas
Martinović 5.5- HL 2.05
Vuče neku lakšu ozljedu, nadam se da neće ga puno forsirati u utakmici koju bi Hrv morala lagano dobiti , a da pruži malo više i Šebetiću šansu u napadu.
Puška sam ako sedmerce bude izvodio, ali po svemu trebao bi Glavaš biti 1 izvođač, Martinović 2 izvođač, ali ajde ga znaj kod Horvata sve je moguće.
I da Martinović je previše bitan, tako reći jedini DV Šebetića ne računam jer je loš, pa valjda nije toliko neinteligentan daga forsira danas 50+min u napadu
Nizak stake.
By SergioRodriguez
#176989 Slazem se sa kokolom za simoneta..da nije on ja bi ga pisao..odlican par

Kai Smits 6.5 over 1.75 Psk kladomat

Igram njega uvijek i protiv svakog dok je ova granica. Covjek sa neogranicenom potrosnjom lopti u ekipi Nizozemske, izvodi 7m i on ovo prode za poluvrijeme ako ga krene. Protiv Argentine 7/11 uz odmor na kraju utakmice a protiv Makedonaca 10/13 uz samo 2 gola sa 7m. U odlicnoj je formi, puno golova daje iz igre a danas ocekujem i koji sedmerac vise za njega. Baines i Steins su mu partneri u vanjskoj liniji i odlicno suraduju. Razbili su i Argentinu i Makedoniju po 10 razlike i idu na norvezane puni samopouzdanja. Kai mora potegnuti i 7 komada za njega nije puno

Parovi za narodni:

Rod 2.5 over 1.70
Kukic 2.5 over 1.70
Capote 4.5 over 1.70
Sve psk kladomat...najduze drze granice i zadnji ih mjenjaju
By Rovinjez
#176990 Zarko Pesevski over 3,5 (1,85) SS

Direktan dvoboj za prolaz, tesko mi je ocekivati da se tu neko moze puno odvojiti sto bi znacilo da ce igrati stalno u napadu i vjerujem prebaciti ovo, isto tako ovih 6,5 isključenja koje nudi favbet bi morao biti over po 1,70

Sebastian Barthold over 5,5 (1,75) SS

Dvoboj za prvo mjesto i prenosenje sva 4 boda, prvi izvodac penala i igrat ce na svom krilu citavu utakmicu ako ne bude neki neočekivani BO, jako rijetko grijesi i vjerojatno mi je najbolji izbor za danas
By Niliw
#177002 Ma ne moze se igrati rukomet kod nas, ovo je zlo, jedino da se juri minus

Ja danas cu uzeti Knora na 5.5 pa nek ide zivot ali spojicu ga u nekom triplu.

Evo i ovaj Rod na 3.5 je
By Alkar
#177004 18:00 Johhanes Golla under 4,5 1,66 bet365

Proveo vecinu vremena na pivotu, danas ipak nesto manje bi trebao biti na terenu, u napadu bi sansu trebao biti Kohlbaher, ne ocekujem nikako njegovih 5 gola ovdje..

18:00 Zarko Pesevski over 2,5 1,66 bet365

O njemu je neko vec govorio, mislim Rovinjez, samo cu dodati da je ovdje jos bolja granica i da bi morao 3 gola dati danas
By kokolo50
#177006 Je li bitno u kojoj zemlji ideš na Bet365 ? Jer Golla je meni od jutros (volim usporediti koeficijente) a i sada na 3.5 margini ? Ili je ono kako je rekao Rovinjez da svako malo mjenjaju margine?