Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mars200
Jeffrey wrote:Jučer su me unakazili ona isključenja, kakvi mrtvi padovi a bio sam siguran u oba pika.
Za danas
Martinović 5.5- HL 2.05
Vuče neku lakšu ozljedu, nadam se da neće ga puno forsirati u utakmici koju bi Hrv morala lagano dobiti , a da pruži malo više i Šebetiću šansu u napadu.
Puška sam ako sedmerce bude izvodio, ali po svemu trebao bi Glavaš biti 1 izvođač, Martinović 2 izvođač, ali ajde ga znaj kod Horvata sve je moguće.
I da Martinović je previše bitan, tako reći jedini DV Šebetića ne računam jer je loš, pa valjda nije toliko neinteligentan daga forsira danas 50+min u napadu
Nizak stake.

BRAVO
I HVALA
By SergioRodriguez
#177072 Jimm Gotfridson 3.5 over 1.66 bet365

Nakon prve utakmice protiv Brazila gdje je Jimm kapetanski vodio svoju ekipu do pobjede sa 6 komada u ostale 2 utakmice je imao lagano rastrcavanje i svjez ceka 2.krug. Svedani su prenijeli 4 boda i ovdje zele pobjedu da Island docekaju bez pritiska. Kad je bitno i kad treba Jimm je uvijek na razini jer je top klasa i tu svaka analiza pada u vodu. Za mene je Jimm uvijek opcija na 3.5 i jako rijetko razocara
By Nemkeee
SergioRodriguez wrote:Jimm Gotfridson 3.5 over 1.66 bet365

Nakon prve utakmice protiv Brazila gdje je Jimm kapetanski vodio svoju ekipu do pobjede sa 6 komada u ostale 2 utakmice je imao lagano rastrcavanje i svjez ceka 2.krug. Svedani su prenijeli 4 boda i ovdje zele pobjedu da Island docekaju bez pritiska. Kad je bitno i kad treba Jimm je uvijek na razini jer je top klasa i tu svaka analiza pada u vodu. Za mene je Jimm uvijek opcija na 3.5 i jako rijetko razocara

Sta mislis Hampus Wanne? Koja je granica
By Mars200
Nemkeee wrote:
SergioRodriguez wrote:Jimm Gotfridson 3.5 over 1.66 bet365

Sta mislis Hampus Wanne? Koja je granica

5.5 u ss
By Alkar
#177076 20:30 Miklos Rosta under 3,5 1,66 bet365

Ja ne znam zasto njega imaju i na ovoj granici, ako i podijeli minutazu sa Banhidijem, ne vidim ga u overu nikako, Svedska je ozbiljan protivnik i ovo im nije Juzna Koreja kojoj je zabio mislim 5, ovo je drugi krug i smatram ovo zicerom