SergioRodriguez wrote:Jimm Gotfridson 3.5 over 1.66 bet365
1,75 u SS, imas jos nesto pametno za povezat ?
Alkar wrote:20:30 Miklos Rosta under 3,5 1,66 bet365
Ja ne znam zasto njega imaju i na ovoj granici, ako i podijeli minutazu sa Banhidijem, ne vidim ga u overu nikako, Svedska je ozbiljan protivnik i ovo im nije Juzna Koreja kojoj je zabio mislim 5, ovo je drugi krug i smatram ovo zicerom
Jeffrey wrote:Jučer su me unakazili ona isključenja, kakvi mrtvi padovi a bio sam siguran u oba pika.
Za danas
Martinović 5.5- HL 2.05
Vuče neku lakšu ozljedu, nadam se da neće ga puno forsirati u utakmici koju bi Hrv morala lagano dobiti , a da pruži malo više i Šebetiću šansu u napadu.
Puška sam ako sedmerce bude izvodio, ali po svemu trebao bi Glavaš biti 1 izvođač, Martinović 2 izvođač, ali ajde ga znaj kod Horvata sve je moguće.
I da Martinović je previše bitan, tako reći jedini DV Šebetića ne računam jer je loš, pa valjda nije toliko neinteligentan daga forsira danas 50+min u napadu
Nizak stake.
kokolo50 wrote:K.Mahe (4.5) over 1.70 SS
Dika Mem je koliko sam shvatio imao ozljedu trbušnog zida na treningu. Ne znam šta je bilo sa Remilijem u 40 minuti (ostaviću članak dolje) ali ukoliko će i on biti na nekoj poštedi,ili podjeli vremena sa Richardsonom,onda bi Mahe mogao imati punu minutažu na srednjem. Protiv Slovenaca je zabio prvi,pa fulao drugi penal,ali je svejedno imao šut 7/13. Francuska je jako loša sa pozicije LV,a ako bude i Remili imao problema uz Mema, onda se sve svodi na Mahea,pivote i krila. Ukoliko Remili i bude igrao,očekujem svejedno Mahea uz pokoji penal o overu. Često zna biti prvi u kontranapadu,a za one koji ne znaju Kentin Mahe je počeo karijeru kao lijevo krilo, da bi silom prilika završio na srednjem vanjskom.
Vezano uz tekmu,Crna Gora je ostala bez Nemanje Grbovića na pivotu. Hoče li Francuska forsirati igru na crtu,vidjet će mo,ali tu ima šanse da se otvore rupe u obrani plus pokoji sedmerac za Mahea.
Evo članak o Remiliju pa prosudite...
"In the absence of Dika Mem, affected in the abdominals and absent for the second consecutive time after Saudi Arabia, Nedim Remili found his old role of right-back. Which was not going to be a problem for him in a first royal act on his part. With a formidable efficiency in shooting from a distance (5 out of 6), the player from Kielce also delivered the caviars for his partners for the first thirty minutes with eight decisive actions. In the end, the French finished the game with 7 goals (out of 8 shots attempted) and 7 assists. Great art. Only marred by his injury around the 40th minute of play, and the legitimate concern it causes for the future, knowing that Guillaume Gille must also deal with the absence of Dika Mem for two matches."
A ovdje je izvor...
https://newsinfrance.com/nedim-remilis- ... is-injury/
Rovinjez wrote:Danas je testiranje na koronu, ko bude pozitivan 5 dana izolacije i praktički finito za drugi krug citav tako da bi moglo bit cirkusa i treba obratiti pažnju na rostere prije utakmica
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]