Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JuriKnorr
#177159 Alle danske spillere og ledere er tirsdag aften testet negativ for COVID-19 ved en kviktest i Malmø Arena og er dermed klar til mellemrunden ved VM.
#hndbld #sammenforholdet

Sve Danci cisti !!
By Rovinjez
#177181 Francuska vs Crna Gora 1. pol. Over 30,5 (1,95) SS

Ovo mi se jako svida, znamo svi kako Francuzi igraju medutim i Crnogorci za mene jedno od ljepsih iznenadenja prvenstva prije svega radi modernog brzog stila igre i vjerujem da cemo se nagledati golova tu
By kokolo50
#177189 - Valentin Porte should play his 173rd game in the French jersey; the 400 goal mark is approaching (he never shoots 7m throws) with a total, to date, of 396 goals.

Moguće više minuta danas,pa možda Yanis Lenne (3.5) under 1.60 PSK

"Umri bre !". Ne radim nikakvo srajne :D To su riječi zbog kojih je službeno Veselin Vujović maknut sa klupe reprezentacije Slovenije. Bile su upučene dok je bio trener Zagreba u tekmi kontra Meshkova. A upučene su tadašnjem igraču Zagreba Aleksu Vlahu.

Pa se i tu nameće,a s obzirom na formu,te moguči odmor Bombača
Aleks Vlah (5.5) over koeficijenti ovisno o kladi
By SergioRodriguez
#177190 Dean Bombac 2.5 under 2.00 SS

Bombac je rukometni majstor koji je vec u nekim godinama i sigurno ga treba sacuvati tamo gdje postoji mogucnost za to. Prvu utakmicu protiv Arabije na tribinama, nakon toga dvije dobre utakmice protiv Poljske i Francuske i ovo je idealan trenutak da ga se odmori za nastavak prvenstva. Ako cemo ici logikom da je protiv Arabije dobio postedu onda nema smisla ovdje ocekivati neku veliku minutazu. Igra srednjeg vanjskog a tu poziciju pokrivaju i odlicni Rok Ovnicek i Domen Makuc za kojeg se hrabro prognoziralo da ce biti novi Ivano Balic. Bombac je frajer za velike utakmice a danas neka se raspucaju i napune samopouzdanjem mladi decki. Granica je mala uz odlican koeficijent, nadao sam se negdje uhvatiti 3.5 po 1.70 ali nista od toga. Preuzimam rizik ovdje i nadam se da Dejo nece dobiti vise od 10 minuta u napaackom dijelu Slovenaca
By Jack Reacher
#177192 Portugal sa pivota prima 4/5 od Islanda,3/6 od Koreje,6/9 od Mađara.Moraes u dvije utakmice prešao ovu granicu ,sa Zelenortskom Rep 3/4,sa Urugvajem 3/7,sa Švedima 2/2.Minutaža preko 40 min u svakoj.Šta mislite Moraes 2,5+(Premier klad.),meni se čini kao dobar par.
By SergioRodriguez
Jack Reacher wrote:Portugal sa pivota prima 4/5 od Islanda,3/6 od Koreje,6/9 od Mađara.Moraes u dvije utakmice prešao ovu granicu ,sa Zelenortskom Rep 3/4,sa Urugvajem 3/7,sa Švedima 2/2.Minutaža preko 40 min u svakoj.Šta mislite Moraes 2,5+(Premier klad.),meni se čini kao dobar par.

Ja ga igram na 2.5..i rui souza na 2.5 mi je ok
By SergioRodriguez
#177205 Moram odmah odigrati za sutra izasle granice na betu:

Gidsel 7.5 under 2 .00 bet365

Neznam jesam ikad vidio da je netko na 7.5 kod ozbiljnih ekipa a ne puca sedmerce. Decku svaka cast strasan je, nasa obrana je cirkus al 8 golova iz ciste igre treba zabit na skolskom a ne Hrvatskoj. Za mene under bez razmisljanja. Jaci ulog