Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
viljasboas wrote:jebonme konj kad ne odigram nadala, a hteo sam da odigram na nishioku u sledecoj rundi, sad je gotovo, ispade covek uuuuuuf. :oops: :oops: :oops:

bas ono što smo pisali, ali da budem iskren nisam očekivao da ga McDonald izbaci, još sam njega gledao protiv Nakašime, ništa specijalno.. al 0:3, pa to je kvota 30 bila :roll: :roll:
By viljasboas
#177228 jbg, tek je 1/32, ima dana naplaticemo, mali holger (proslu godinu je krenuo nije bio ni u top100 ja mislim ispravi me) i fric ce biti pakao za svakoga, dok augera mislim da treba juriti da ce da se oklizne pre cetvrt finala...
By JohnnyNoCash
#177229 Da, može fritz svakako, Nadala je dobio u IW prošle godine što govori da je mentalno spreman da napravi neki veći iskorak. Ja tu ne bi zaboravio ni Cicipasa koliko god da mi se gadi ko ličnost, ima arsenal da ode do finala. O Felixu ne znam šta bih ti rekao, može napraviti dar mar, al prije da neće nego da hoće :D
By viljasboas
#177230 dobro cicipas ce biti manje vise favorrit u svakoj osim protiv novaka i medvedeva mozda... pricam o ovim mozda malo jacim kvotama

edit: rud mi je isto prevara, moze lako da ga nema nigde
By JohnnyNoCash
#177232 Ako neko ima niže granice gemova kao što u Bosni ima formula..

Shelton Jarry 36.5+ 1.40
Murray Kokkinakis 34.5+ 1.42

1.99

Odličan double za duplanje. Shelton Jarry ovo mogu u 3 seta prebaciti bez problema, a Murray vjerujem da će na iskustvo minimalno do seta doći. Kokkinakis igra odlično, servira još bolje, mislim da uz malo sreće i to u 3 seta može doći, a tek u četiri seta vjerujem bez kapi znoja 8-)
By Teo
#177241 Gledao sam ja Jarry-a prvi mec protiv Kecmanovica i ako bude onako servirao i igrao tesko ce mu i Shelton servis ugroziti.Kecmanovica je prebio, nije vidio ni jedne brejk lopte u tri seta.Ovaj je uzeo oko 85% poena i na prvi i na drugi servis a prvi je ubacivao sa odlicnih 73%.
By JohnnyNoCash
#177242 Znam, sve sam propratio, i kako sam napisao u prvoj analizi meni je Jarry blagi favorit, a kladionice su obrnule kvote pa je 2.1 na Jarrya, a 1.7 na Sheltona. Shelton je dosta mlad ali ima kvalitet da otkine minimalno set. Jarry tesko da moze ponoviti onakvu igru, jer generalno na AO, njemu je ovo trenutno najbolji uspjeh, dva puta ispadao u prvom kolu, jednom u kvalifikacijama. Sve u svemu 4 seta jako izgledna i minimalno 1TB