Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By iDjoleQ
SergioRodriguez wrote:
iDjoleQ wrote:Kod Slovenije ko je prvi izvodjac 7m ? Vidim da je Dolonec sutao protiv Poljske a Vlah protiv Francuske

Dolenec je i protiv Francuske ali je promasio prvi...iza njega Bombac pa Vlah

S kim probati onda danas, Bombac manje i koga od ove dvojice vuci ka gore :D
By kokolo50
#177227 Tko zna kakve će danas Islandski izbornik postave poslati. Ali Zelenortska repka se pokazala čisto OK,namučili su Švedsku jedno 45 minuta u prvoj tekmi,dobili Urugvaj i izgubili tek -2 od Brazila. Mislim da im je forte to što su svima nepoznanica.

Bjarki Mar Elisson (5.5) over 1.75 SS

Napisao sam već da Island igra protiv lokalne ekipe nekog kvarta bio bi valjda u postavi Islanda. Jedine minute na desnom krilu mu je "uzeo" njegova zamjena Hakon Dadi Styrmisson i to 15 minuta kontra Koreje bez ikakvog učinka iz igre. Bjarki je lijevo krilo, a ovo je učinak lijevih krila do sada kontra Zelenortske republike.

Urugvaj - Rodriguez 5/5 , Rios 5/6 - ukupno 10/11
Švedska - Wanne 5/7 , Pellas 4/5 - ukupno 9/12
Brazil - Jean Pierre Dupoix 7/8

Bjarki kada krene kontra Islanda je valjda uvijek 5-6 koraka ispred sljedečeg igrača u ekipi. Dobar je realizator sa krila,a ukoliko Magnusson fula penal,ili bude odmarao na klupi onda Bjarki puca 7m (pucao prvi kontra Koreje kada Magnusson nije žagao).S obzirom na formu,staistiku ostalih lijevih krila,kao i to da je Styrmisson odigrao tek 15 (loših) minuta na ovom SP-u,ja ču probati Bjarkija over. Budu li Zelenortaši igrali kao protiv Švedske i Brazila,Bjarki će imati dobru minutažu, makar smo kod tekme sa Mađarskom vidjeli da on i uz BO igra 50+ minuta.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Dean Bombac 2.5 under 2.00 SS

Bombac je rukometni majstor koji je vec u nekim godinama i sigurno ga treba sacuvati tamo gdje postoji mogucnost za to. Prvu utakmicu protiv Arabije na tribinama, nakon toga dvije dobre utakmice protiv Poljske i Francuske i ovo je idealan trenutak da ga se odmori za nastavak prvenstva. Ako cemo ici logikom da je protiv Arabije dobio postedu onda nema smisla ovdje ocekivati neku veliku minutazu. Igra srednjeg vanjskog a tu poziciju pokrivaju i odlicni Rok Ovnicek i Domen Makuc za kojeg se hrabro prognoziralo da ce biti novi Ivano Balic. Bombac je frajer za velike utakmice a danas neka se raspucaju i napune samopouzdanjem mladi decki. Granica je mala uz odlican koeficijent, nadao sam se negdje uhvatiti 3.5 po 1.70 ali nista od toga. Preuzimam rizik ovdje i nadam se da Dejo nece dobiti vise od 10 minuta u napaackom dijelu Slovenaca

Bombac krenio na klupi, usao u 15 min i od ada stalno u igri neobjasnjivo. Vlah zabije 7m pa iduca 2 puca Bombac a Doleneca ni na mapi...sve u svemu promasaj ljut sam kao pas

Analize 12/14

EDIT: I sad kad je pao bombac iduci 7m puca Makuc...Zorman nabijem te na k
By ahela
#177244 D. Dujshebaev 2.5 + 1.85

Po mom skromnom mišljenju najizgledniji par večeras. Jedini meč gde je imao ozbiljniju minutazu i gde je bilo potrebe da igra je sa Crnom Gorom, gde je za 50 minuta na terenu imao sut 4/11, onda je protiv Čilea za 20 minuta sutirao 2/3 i protiv Irana 32 minuta na terenu sut 2/3. Danas igraju protiv Poljske, koja koliko god lose da je igrala do sada, nece biti podcenjena od strane Spanije i verujem da ce na terenu provesti barem 40,50 minuta i uzeti nekih 6,7 suteva. Uz te brojke je zaista itekako realno da postigne 3 gola.
By kokolo50
#177245 Zanimljivo kako Vlah ostane na 5,a Bombać zabije 3. Jer realno da je Vlah pucao 7m a ne Bombač,došli bi over i under. Igraju li Zorman ili tko od Slovenaca kladionicu?
By iDjoleQ
ahela wrote:D. Dujshebaev 2.5 + 1.85

Po mom skromnom mišljenju najizgledniji par večeras. Jedini meč gde je imao ozbiljniju minutazu i gde je bilo potrebe da igra je sa Crnom Gorom, gde je za 50 minuta na terenu imao sut 4/11, onda je protiv Čilea za 20 minuta sutirao 2/3 i protiv Irana 32 minuta na terenu sut 2/3. Danas igraju protiv Poljske, koja koliko god lose da je igrala do sada, nece biti podcenjena od strane Spanije i verujem da ce na terenu provesti barem 40,50 minuta i uzeti nekih 6,7 suteva. Uz te brojke je zaista itekako realno da postigne 3 gola.

Gdje je 2.5, sve gdje sam pogledao je 4.5 i 1.7 na over