Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
#177248 I ja pao samo Bombača, nerealan pad...jel moguće da lik igra 45 minuta u komadu u napadu protiv Irana na 15 i više razlike a Ovniček sjedi i gleda...kad je zabio 3. gol navijao sam da izvrne nogu jebo ga Zorman mutavi...ovo sa sedmercima je posebna priča.
By jr320i
iDjoleQ wrote:
ahela wrote:D. Dujshebaev 2.5 + 1.85

Po mom skromnom mišljenju najizgledniji par večeras. Jedini meč gde je imao ozbiljniju minutazu i gde je bilo potrebe da igra je sa Crnom Gorom, gde je za 50 minuta na terenu imao sut 4/11, onda je protiv Čilea za 20 minuta sutirao 2/3 i protiv Irana 32 minuta na terenu sut 2/3. Danas igraju protiv Poljske, koja koliko god lose da je igrala do sada, nece biti podcenjena od strane Spanije i verujem da ce na terenu provesti barem 40,50 minuta i uzeti nekih 6,7 suteva. Uz te brojke je zaista itekako realno da postigne 3 gola.

Gdje je 2.5, sve gdje sam pogledao je 4.5 i 1.7 na over

I ja ga trazim da odigram makaze. Sve sam proverio lokalne i strane svuda je 4.5
By ahela
iDjoleQ wrote:
ahela wrote:D. Dujshebaev 2.5 + 1.85

Po mom skromnom mišljenju najizgledniji par večeras. Jedini meč gde je imao ozbiljniju minutazu i gde je bilo potrebe da igra je sa Crnom Gorom, gde je za 50 minuta na terenu imao sut 4/11, onda je protiv Čilea za 20 minuta sutirao 2/3 i protiv Irana 32 minuta na terenu sut 2/3. Danas igraju protiv Poljske, koja koliko god lose da je igrala do sada, nece biti podcenjena od strane Spanije i verujem da ce na terenu provesti barem 40,50 minuta i uzeti nekih 6,7 suteva. Uz te brojke je zaista itekako realno da postigne 3 gola.

Gdje je 2.5, sve gdje sam pogledao je 4.5 i 1.7 na over

Merkur, soccer, mozda ti misliš na Alexa, jer vidim da je on na toj granici, ja sam za Daniela pisao
By SergioRodriguez
ottorinator wrote:I ja pao samo Bombača, nerealan pad...jel moguće da lik igra 45 minuta u komadu u napadu protiv Irana na 15 i više razlike a Ovniček sjedi i gleda...kad je zabio 3. gol navijao sam da izvrne nogu jebo ga Zorman mutavi...ovo sa sedmercima je posebna priča.

Volio bi bas da netko neku logiku tu izvuce. Znaci Vlah gol, Bombac 2 gola sa 7m pa odjednom Makuc...kako Jure nije nijedan izveo a igrao je?? Kladim se da ce iducu Jure opet bit prvi pick a danas ni na mapi :lol: