Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By CrazyNorth87
iDjoleQ wrote:
CrazyNorth87 wrote:Gidsel 7.5-
Jel može jači ulog? I šta se nudi još za dobar dubl ?
Hvala

Opasan igrac ali jako velika granica za nekoga ko ne suta 7m, mislim da je vec neko prije 2 dana napisao da mu je to -. D. Simonet 4.5 je dobar pick za kasnije, glavni igrac Argentine koji ima jako puno suteva u rukama

Zato i igram, video sam to, puno je 8 golova još Hrvatskoj. Znaci Simonet + jel on puca 7m?
By iDjoleQ
CrazyNorth87 wrote:
iDjoleQ wrote:
Hvala

Opasan igrac ali jako velika granica za nekoga ko ne suta 7m, mislim da je vec neko prije 2 dana napisao da mu je to -. D. Simonet 4.5 je dobar pick za kasnije, glavni igrac Argentine koji ima jako puno suteva u rukama

Zato i igram, video sam to, puno je 8 golova još Hrvatskoj. Znaci Simonet + jel on puca 7m?

Ne suta ali je do sada uzeo za 3 tekme 36 suteva od cega je dao 20 :lol: :lol: neka nastavi u istom ritmu i trebao bi doci
By SergioRodriguez
CrazyNorth87 wrote:
iDjoleQ wrote:
Hvala

Ja sam pisao analozu za Gidsela, singliral sam ga na 7.5 kvotu 2...kasnie bila i 8.5 na betu..
Nek zabije i 10 svaka cast ja cu ga uvijek undrt na 7.5 protiv ozbiljnije ekipe

Slazem se za Simoneta
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Ja sam.jos jucer uzeo Ben Alija 3.5 vise zbog poznatog pustanja Nizozemaca na pivotu. U dobroj je formi i 4 komada bi nizozemcima trebao dati. Htio pisati analizu za njega ali nemam vremena

Boze daj nam nizozemce svaki dan ds trpamo na pivote protivnika mogu i otkaz na poslu dat :lol: :lol:
By kokolo50
#177395 P.Groetzki (2.5) over 1.75 HL

Danas mislim da će biti na svojih standardnih 55-56 minuta u igri. Uz poneku kontru i gol sa krila trbao bi doći do 3 gola. Prošlu odigrao tek 15 minuta uz šut 2/3.
By kokolo50
#177406 Žao mi je što Schagen danas nije igrao. Kao što je forza napisao,uz sve one šanse sa krila mislim da bi i on bio u overu. Razmišljam si o tekmi Srbija - Norveška. Naročito kada sam vidio da se Milosavljev pridružio ekipi. Imam već KH na Srbiju,a ne volim duplati isti par na više listića. Jedino Smitsa na početku kada su ga stavili na 5.5. Tada je bio u svim kombinacijama. :D
Last edited by kokolo50 on 19 Jan 2023, 19:20, edited 1 time in total.