Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#177410 Golla na 3,Mertens na 3. Jedino kod dobrog starog Freda Gislassona znaš kako će postaviti ekipu. Odmarao je cijelu sedmorku kontra Alžira i danas svi igraju. Jedino bi moglo biti odmora ako bude BO. Tko je igrao Knorra over,kontra Alžira je odigrao tek 4 minute,i to da opali 4 sedmerca. Fredi ne mijenja izvođaća,mislim da ako fula čak opet puca,i time mu podiže dodatno samopouzdanje. Da je Zorman u pitanju vjerojatno bi koji penal i Wolf pucao :evil:
By Jeffrey
#177412 Znači PSK pederski me prije 10min odradi sada na livu , igram live 64.5 + i vrti listić 30ak sek , i rekao ajde da vidim jel u selekciji listića kad imam šta vidjeti margina 67,5 ako padnem morat ću slati mail, samo neznam kako dokazati kad nisam slikao.
By kokolo50
#177417 Ja nemrem bilivit :evil: Jeli to upravo Steinart izveo sedmerac? Nisam gledao,je li to greška na stranici ili stvarno? Jer vidim sada da Knorr igra. Tek sam se uključio i vidio ga sa loptom dok su suci nešto provjeravali.
Last edited by kokolo50 on 19 Jan 2023, 19:58, edited 2 times in total.
By Jeffrey
#177434 Hrvatska 3.5 isključenja+ Favbet
- idem jako na ovo, iz tabira najavljuju da idu jako u obrani i oštro, a vjerujem da će tako biti, nakon Egipta ovo je sad da se vidi jel može obrana biti na zadatku. Sude Špa sudili nam i nisu loši za isključenja.