Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#177740 N.Ekberg 3.5 - super sport
Švedska sigurno prva, a Ekberg 34 godine, igrao dosta do sada, nadam se manjoj minutaži sutra i čuvanje za daljnje natjecanje, i nadam se bez dmeraca za njega. Ovo moram uzet pa kud puklo da puklo.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Johanes Golla 3.5 over 1.65 SS

Nastavljamo s pivotima protiv Nizozemaca bez puno filozofije..Nizozemci kriminalno brane pivote i vec smo nekoliko puta na ovom prvenstvu to naplatili. Danas igraju protiv njemacke koja puno toga gura na pivote i srednji vanjsli Knor ima strasnu suradnju sa oba njemacka pivota. Golla je kapetan reprezentacije i prvi pivot i 4 gola je za njega macji kasalj. Na ovom turniru je dao 3,6,2,5 i imao je dovoljno odmora u skoro svakoj utakmici te svjez ceka Nizozemce.

U ponudi je i Kohlbacher na 1.5 koji je rezervni pivot i njega se isplati odigrati, dobije svoje minute i strasno ih koristi. 2 gola je nista i po meni oba pivota idu vise.

S te utskmice mi se svida Witzke under 2.5. Srednji vanjski koji je rezerva Knoru i ovo je jako dobsr par jedina opasnost je neko razbijanje pa da dobije jacu minutazu. U napetijoj utakmici bi Knor trebao imati 50+ minuta na terenu

Golla over anal8za win

Witzke lagani under a tko je gledao vidio je sta je Kohli promasio za over :lol:

Edit: kako je smits.danas ostao u underu znaju samo on i dragi Bog :lol:
By forza
#177748 Gisli Kristijansson over 3.5 ss 1.70

U betu npr 4.5.

Islandu ce sutra nedostajati i Magnusson i Palmarsson a pobjeda im treba ili x ako portugal izgubi.

Nedostatkom ove dvojice,Gisli postaje uz Elissona prva zvijezda repke. Odusljeveni su kako igra islandski navijaci pa ce sigurno on sutra uzimati mnogo vise suteva nego do sada. Nemam sta vise dodati
By SergioRodriguez
forza wrote:Gisli Kristijansson over 3.5 ss 1.70

U betu npr 4.5.

Islandu ce sutra nedostajati i Magnusson i Palmarsson a pobjeda im treba ili x ako portugal izgubi.

Nedostatkom ove dvojice,Gisli postaje uz Elissona prva zvijezda repke. Odusljeveni su kako igra islandski navijaci pa ce sigurno on sutra uzimati mnogo vise suteva nego do sada. Nemam sta vise dodati

Jel sigurno da nema ni palmarsona ni magnusona sutra? Vidim magnus svuda u ponudi pa i u betu?
By forza
SergioRodriguez wrote:
forza wrote:Gisli Kristijansson over 3.5 ss 1.70

U betu npr 4.5.

Jel sigurno da nema ni palmarsona ni magnusona sutra? Vidim magnus svuda u ponudi pa i u betu?

Jeste,zar bi pisao nesto sto nisam istrazio :)

Samo ja sam se sjebao,Madari imaju bolji medusobni od Islanda. Tak da tesko mogu dalje Islandani :twisted:
By SergioRodriguez
#177776 Felix Claar 2.5 vise 1.65 SS

Svedska je sigurno prva u grupi i ovu utakmicu bi morali iskoristiti za osvjezenje i odmor prije zavrsnice. Jimm Gotfridson igrao jako puno zadnje 2 utakmice i ovo je idealna prilika ds on i Claar zamjene uloge. Claar odlicno koristi minute ksd ude u igru pa je dao Madarima 5 a Islandu 4 komada sa prilicno malom minutazom. Sutra ga ocekujem pumo vise na parketu, igraju na domacem terenu i on bi trebao lagano zabiti 3 gola

Rui Silva 2.5 vise 1.70

Kapetan i srednji vanjski Portugala i igrac kojeg treba igrati samo kada je jako bitno jer tads uzima odgovornost na svoja leda. Odlican je u asistencijama ali je svima jasno da bez njegoovih golova tesko mogu iznenaditi Svedane. Na ovom prvenstvu je vise utakmica igrao sa pola gasa ali.u dvije napete sa Islandom i Brazilom dao je po 4 komada. Sutra ovise sami o sebi i siguran sam da ce Rui povuci i kapetanski odraditi za nas ova 3 gola :D

Analize: 15/18