Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Nasir Jones wrote:Jure i oni 10 mesto ali nemaju sanse sad, slovenija je pobjedila sa dobrom gol razlikom

Pa to nemaju šanse, di će dobiti Niz sa 13 razlike, nemoguća misija, a i to 10mj nije 100% da će iči u kvale. Po meni ovi što su igrali malo će dobiti neku priliku.
By SergioRodriguez
#177910 Sandel 3.5 vise 2.05 psk

Nema Lagergrena i Sandel je sada odlicna opcija na desnoj strani. Dosta na klupi tokom.prvenstva i ovo mu je odlicna prilika da se nametne pred nokaut fazu. Odlican je igrac koji u ligi prvaka cesto trpa i 4 komada nije puno s trebao bi imati jako veliku minutazu.

Prandi 1.5 over 1.55 psk

Nema ni Karabatica a tad je puno veva minutaza za Prandija i Brieta. 2 gola su nista i proslu je prandi bez Nikole dao 5 komada. Opasan je suter i mislim da je ovo zicer
By Green14
SergioRodriguez wrote:Sandel 3.5 vise 2.05 psk

Nema Lagergrena i Sandel je sada odlicna opcija na desnoj strani. Dosta na klupi tokom.prvenstva i ovo mu je odlicna prilika da se nametne pred nokaut fazu. Odlican je igrac koji u ligi prvaka cesto trpa i 4 komada nije puno s trebao bi imati jako veliku minutazu.

Prandi 1.5 over 1.55 psk

Nema ni Karabatica a tad je puno veva minutaza za Prandija i Brieta. 2 gola su nista i proslu je prandi bez Nikole dao 5 komada. Opasan je suter i mislim da je ovo zicer

Ima li value Prandi na 2.5, 1.85 kvota?
By SergioRodriguez
Green14 wrote:
SergioRodriguez wrote:Sandel 3.5 vise 2.05 psk

Prandi 1.5 over 1.55 psk

Ima li value Prandi na 2.5, 1.85 kvota?

Mislim da ide i na 2.5...on i briet su lijevo...dao je 5 proslu bez nikole...doduse iranu ali 3 gols nije puno