Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Špa-Fra tip ishod bez X tip 2 Bet 1.52
- očekujem da Fra ovo uzme, ali pošto im odgovara i X za 1 mjesto osigurao sam se.
Neću puno pisati, za mene kvalitetniji od ŠPA za 3-4 gola, jači roster i na parketu o na klupi, sigurno će htijeti izbjeći Švede tako da moram ovo uzet

Winn :)
By Alkar
#177943 15:30 Ayyoub Abdi over 4,5 1,85 supersport

Nakon sto su za ovaj turnir ostali bez Berkousa, puno toga ovisi bas o ovome igracu., igrac Toulousea koji redovito uzima dosta vanjskih suteva, mislim i da ce protiv Tunisa uzeti 10-ak lopti jer igra svaku utakmicu do sada, maksimalno ga koriste i obrana i napad,tanak je Alzir i s kvalitetom i ne rotiraju puno, trebao bi doci do 5 golova u svakom slucaju..
By Alkar
#177955 15:30 Jovan Gacevic over 3,5 1,72 bet365

Otvorilo mu se vise prostora za igru ozljedom Capotea, a i na toj poziciji ostaje jedina opcija, proslu tekmu je odradio cijelu, imao ocajan sut 3/10, ali opet mislim da ce uzeti dosta lopti, i u jednoj ne toliko bitnoj utakmici zavrsiti u overu..
By Alkar
#177956 20:30 Simon Pytlick over 3,5 1,85 Supersport

Danska do sada na turniru nije imala protivnika po mjeri, Hrvatska je najvise pokazala protiv njih i oceigledno je da u najvaznijim utakmicama igraju stamdardni igraci na bekovskim pozicijama, (Hansen, Gidsel,Pytlick) i da bas taj trio vuce ekipu..imaju dosta zahtjevnog protivnika, mozda i najtezeg do sada, na papiru ali sve je moguce,..ja sam se odlucio za Simona, koji je zabio 9 hrv, 3 tunisu, 5 bahrainu te 3 belgiji..nije to ni blizu bilo razine ni protivnici ni uloga koju ima, mislim da ce takoder na dobroj razini biti i nekako vjerujem da bi mogao ici i koji gol preko ove granice
By kokolo50
Alkar wrote:15:30 Ayyoub Abdi over 4,5 1,85 supersport

Nakon sto su za ovaj turnir ostali bez Berkousa, puno toga ovisi bas o ovome igracu., igrac Toulousea koji redovito uzima dosta vanjskih suteva, mislim i da ce protiv Tunisa uzeti 10-ak lopti jer igra svaku utakmicu do sada, maksimalno ga koriste i obrana i napad,tanak je Alzir i s kvalitetom i ne rotiraju puno, trebao bi doci do 5 golova u svakom slucaju..

Imao ga prošlu 4,5 over. Samo 2 šuta u 1.poluvremenu,ali se raspucao u drugom i na kraju 7/10. S tim da je u tih 10 šuteva i 3 iz penala,koje je preuzeo nakon šta je Daoud mašio prvi. Maroko je igrao u 1.poluvremenu dosta flastera na njemu,tako da je dodavao na crtu a pivoti trpali. Ali zato je u drugom za 10-ak minuta otišao u over. Bude li danas 1. pucao penale,onda je 90% u overu.
By kokolo50
#177981 Patrick Groetzki (2.5) over 1.65 SS

Desno krilo njemačke repke. Očekujem ga danas svih 60 minuta na desnom krilu. Tekma u kojoj pozicija broj 1 donosi Španjolsku,a pozicija broj 2 Francusku u 1/4 finala. Ne znam kakve želje ima koji izbornik,ali nekako sam oječaja da se želi izbječi Francuska. Gledajuči tekme Njemačke repke,Groetzki je uvijek prije u kontri nego Mertens sa lijevoga krila. Zna proči sa krila na crtu,ali ono što je najviše zna dobiti čistu loptu u kut od Knorra s kojim odlično surađuje pošto obojica igraju u Lowenu. Do kraja dana granica moguće na 3.5 pa uzimam manju marginu.

Mikel Hansen (6.5) over 1.75 SS

Na Miku igram zbog razloga što Egipat igra 6-0. Egipčani su fizički izuzetno snažni,ali i visoki. Igrali su i protiv Hrvatske 6-0 jer su znali da rijetko koji Hrvatski igrač može "prepucati" njihovu obranu. Pytlick i Gidsel večinu svojih golova daju nakon igre 1na1 kada probiju na crtu,a jedini Hansen te moguče Mensah na srednjem mogu šutem probiti izvana tih 6-0. Ako je Gidsel mislio da je kontra Duvnjaka dobio batine, vidjeti će tek danas kontra Egipčana. Očekujem baš zbog takve igre i dosta sedmeraca za Dansku,a bude li precizan,Hansen bi trebao danas u over.
By Lučki_radnik
#177986 Pozdrav svima, danas je jako zanimljiv dan na prvenstvu.

Gidsel 7,5 UNDER ( Favbet)

Vrlo jednostavno, Egipat igru bazira na izuzetno čvrstoj 6-0 obrani, doslovno tuku i idu u kost, kokolo je to već objasnio, Gidsela smo svi vidjeli protiv nas da nije mogao meda, 8 golova dati za vanjskog igrača a ne pucas penale je izuzetno puno, taman da je najbolji vanjski na svijetu igram ga under, isto sam igrao protiv nas, nabio je statistiku na ekipama koje su slabije od kisele vode.

Egipat više od 3,5 isključenja (HRVATSKA LUTRIJA)
Ovo je meni fiks dana, igrao bi i na 4,5 ali na ovoj margini baš jako se napalo, sude slovenci, svi znamo kako se godinama sudi za dance, očekujem da egipat ide maksimalno agresivno a suci ce to kažnjavati vrlo brzo, doslovno se igra u danskoj, tko ne zna, most dijeli kopenhagen i malmo, tipa vlakom 30 min ima, cijela dvorana ce opet biti u crvenom, spiker ce opet slaviti svaki gol danaca, uglavnom tako je kako je, sport bez jasnih pravila

jos jedan par koji je vrlo realan danska više od 3,5 sedmerca, ali je mala kvota, mislim realno je tako
By kokolo50
#177994 Lučki_radnik@ da,isključenja su i za 4.5 a ne 3.5. Jedino tako mogu suci pomoči Dancima da prorijede malo Egipatskih 6-0 sa isključenjima. Jedini mi eventuano Damgaard uz Hansena izgleda kao netko tko bi mogao pucati preko tih 6-0,ali to je tanko,tako da su isključenja jako dobar tip.
By kokolo50
Rudy5 wrote:Šta mislite za Danska-Egipat,ovima treba pobjeda,isplati li se igrat na Dance po 1,4 ?

Pobjednik igra kontra Mađarske,a poraženi kontra Švedske. Sa sportske strane može biti svašta ali sa Skandinavske strane,mislim da IHF neće dopustiti njihov duel u 1/4 finalu. A tekmu treba gledati u "širem" kontekstu.