Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
toshiba86 wrote:Pa kad se malo pogleda i noćas utakmica Okl-Denver.Bio sam uvjeren da će ih Okl rasturiti onako oslabljenje zato nisam ni igrao SGA over kad ono jedva ih sredili.Tako sam pred neko vrijeem bio ispušio mislim bila Indiana u pitanju dobru lovu na pobjednika.e odonda ne igram jer izgleda bolje igraju 2 postave kad se sve sagleda ili bar pokriju hendi.Ma taj NBA je pravi cirkus.

I šta ti to govori o Denveru. Pa da je Denver odlična ekipa. Denver je bez glavne zvijezde na toj utakmici imao 7 (sedam) dvocifrenih igrača. Denver je bez glavnog igrača franšize u otpuhivanju Indiane sudjelovao sa 7 (sedam) dvocifrenih igrača. Denver realno ima igrače i širinu.
By yoldza
JohnnyNoCash wrote:@RW Mislim da si dovoljno tu na forumu da znas da se neki stavovi iznose zbog toga sto je igrac dosao under/over. Neku noc su napisali za JJJ da je cigletina, a momak je prvi po rankingu za DPOY. Isto vrijedi i za mišljenje o Lillardu i još mnogim igračima koje su ovdje forumaši prozvali kao cigletine. Ulaziti u takvu raspravu po meni nema smisla, ali svako ima pravo iznijeti mišljenje. Ono što nema nijedan član pravo, odnosi se na sve, je vrijeđanje drugih članova. Hvala!

Cekaj nejasno mi ovo JJJ nije pangla u napadu ako je DPOY :D hm interesantno...to kao kad bi ja rekao Nesta je odlican napadač jer je bio top deff :lol:
By yoldza
manje under wrote:
toshiba86 wrote:Pa kad se malo pogleda i noćas utakmica Okl-Denver.Bio sam uvjeren da će ih Okl rasturiti onako oslabljenje zato nisam ni igrao SGA over kad ono jedva ih sredili.Tako sam pred neko vrijeem bio ispušio mislim bila Indiana u pitanju dobru lovu na pobjednika.e odonda ne igram jer izgleda bolje igraju 2 postave kad se sve sagleda ili bar pokriju hendi.Ma taj NBA je pravi cirkus.

I šta ti to govori o Denveru. Pa da je Denver odlična ekipa. Denver je bez glavne zvijezde na toj utakmici imao 7 (sedam) dvocifrenih igrača. Denver je bez glavnog igrača franšize u otpuhivanju Indiane sudjelovao sa 7 (sedam) dvocifrenih igrača. Denver realno ima igrače i širinu.

Ima ove sezone ako ostanu zdravi i ne osvoje nema opravdanja
By Teo
#178087 Kris Pol je igracina, glupo mi je i porediti trojku frljoku i njega.Ali ni on ne moze uzeti titulu kao najbolji igrac, to je vec dokazano tako da ne moze u sam vrh igraca lige i nosilaca fransiza.Toshiba brate ne kontas vjerovatno da su vamo ugovori ograniceni dok u fudbalu to nije slucaj.Pa ako das Lilardu u 36 godini 50 miliona ostane ti jos npr 80 da napravis ekipu a to je slozices se sa njim kao veteranom premalo da bi se bilo sta moglo napraviti.Sto prije ga trejduju i uzmu neke pikove za njega to bolje za njih.Ovako ce i narednih deset godina igrati besmislenu ulogu u ligi.
By Gurovic15
toshiba86 wrote:@manje under

Nije to samo Denver.Kažem ono vidiš 2-3 glavna ne igraju a drugi u fulu pomisliš eto sad će ih riješiti a kad ono puška.Ma nek se oni prcaju medju sobom ne igram na rez više.Sve su to svingeri.

ma on to kaze da bi ponovo rekao da je denver odlicna ekipa i kako je jokicu lako kad ima ekipu a ne konta sta si ti mislio uopste jer nije ni procitao do kraja,vec cim je video denver cepaj po tastaturi...smorio forum u 3pm :roll:
By reggie31
#178089 Kako je pojedincima dosadno u zivotu kad imaju vremena evo od 7 sati ako se ne varam da se prepucavaju.Ja nzm gde cu od posla i obaveza,voleo bih malo da se zamenimo pa i da ja imam vremena da svrljam gluposti ovde ko je od koga bolji i te decije bolesti. :D
By yoldza
#178090 Denver je napravio ekipu oko Jokica doveo mu sutere ima i deff ako sad ne osvoji a svi budu zdravi onda nema Sta ako se Jokic bude krio i ne preuzme na sebe onda dzaba mu TDB...jeste milina ga je gledati kojom lakoćom igra ali u PO pobjednik je ko ima muda...Jokic je znao da Chok-a mnogi puta do sad ova godina je biti ili ne biti...pa cemo da vidimo ako osvoje to je zbog Jokica ako ne osvoje to je isto zbog njega tako prosto
By JohnnyNoCash
yoldza wrote:
JohnnyNoCash wrote:@RW Mislim da si dovoljno tu na forumu da znas da se neki stavovi iznose zbog toga sto je igrac dosao under/over. Neku noc su napisali za JJJ da je cigletina, a momak je prvi po rankingu za DPOY. Isto vrijedi i za mišljenje o Lillardu i još mnogim igračima koje su ovdje forumaši prozvali kao cigletine. Ulaziti u takvu raspravu po meni nema smisla, ali svako ima pravo iznijeti mišljenje. Ono što nema nijedan član pravo, odnosi se na sve, je vrijeđanje drugih članova. Hvala!

Cekaj nejasno mi ovo JJJ nije pangla u napadu ako je DPOY :D hm interesantno...to kao kad bi ja rekao Nesta je odlican napadač jer je bio top deff :lol:

Ne nego je bezveze komentarisati momka na osnovnu dvije tri utakmice odgledane. Propustio je i veliki dio početka sezone, a mjesta za napredak uvijek ima. A poređenje ti i nije nešto, jer je Nesta igrao u odbrani, nije mu bio posao da zabija golove :D plus dva različita sporta u pitanju xd
By yoldza
#178099 Bas tako i njenog DPOY ga ne abolira da je debil sto se tice napada...cuva ga igrač sve glave manji od njega on fadeaway suta ili oramgija trojke iz guzice mu sut...mnooogo je on los kako ga se hype inace deff je ok jer ide na blokadu svaki sut ali napad nekordinisani pokreti,faulovi u napadu itd ..