Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
kokodril wrote:Mogli bi ponedjeljkom osvrt na prethodno kolo i onako na prvu koji tip za iduće kolo, lige petice

Ovo bi mogli svakog ponedjeljka,nitko ne piše ništa o nogometu ,trebalo bi malo aktivirati ovu temu ..
By Rudy5
#178043 Fenerbache dominira protiv Umraniyespora u 1 pol,promašili su par zicera a trenutno je 0 0.. ovdje je odličan tip Fener dvica još dok malo skoči kvota 1.7-1.8,tek je počelo 2 pol
Inter je vcrs penalčina protiv Empolija 1.4 FT poklon
By Rudy5
#178061 Solidna ludnica u Turskoj ,Glumac tragičar,nakon što mu je pobjegao Batshuayi kod prvog pogotka ,kod drugog nije dobro odradio offside zamku pa 5 sek nakon tog skrivio autogol ,domaćinu na kraju u 90+8 poništen gol zbog faula ..klasična večer u Turskoj
By UcenikBGD
Rudy5 wrote:Fenerbache dominira protiv Umraniyespora u 1 pol,promašili su par zicera a trenutno je 0 0.. ovdje je odličan tip Fener dvica još dok malo skoči kvota 1.7-1.8,tek je počelo 2 pol
Inter je vcrs penalčina protiv Empolija 1.4 FT poklon

Rudysha opet si zaboravio da kladionice nisu dobrotvorne ustanove i ne poklanjaju nista!!!
A pogotovo fudbal, izdvojena utamica i najvaznije TOTALNO NEBITNA UTAKMICA!!!
By Rudy5
#178117 Inter je dobio 8/9 domaćih utakmica ove sez te samo Romu nisu uspjeli dobili, a sve ispod ekipe ispod 10 mjesta gdje su bili teški favoriti su glatko dobili pa je sve upućivalo na to a ovo što je Škriniar napravio je nešto što se rijetko viđa
By JohnnyNoCash
#178320 Werder - Union X2 1.43 Meridian

Imate u skoro svim kladionicama otprilike 1.4-1.43 kvota. Union igra zaista odlično, iskoristili su dobro pauzu za vrijeme SP odigrali neke prijateljske utakmice, a ono najvažnije da su baš rutinski riješili Hoffenhaim prošle sedmie sa 3:1, i nije to uveliko zbog rezultata, već način na koji su igrali i dolazili lako do protivničkog gola. Unatoč tom promašenom penalu te kasnije i primljenom u prvom pol, drugo su okrenuli u svoju korist i zasluzeno slavili. Hoffenhaim gotovo da nije izašao iz 16m. Werder deklasiran od Kelna prošlo kolo, pet golova je palo u prvih 40ak minuta, a kasnije još tri za ukupnih 7-1. Iako su mi drag klub, i uvijek ih igram na oba daju gol, jer rijetko izdaju, mislim da će danas imati izuzetno težak zadatak da sačuvaju bodove protiv Uniona kojeg bi pobjeda lansirala na drugo mjesto, te da iskoriste eventualni kiks Bayerna, koji je sinoć remizirao upravo sa Kelnom.
By Jeffrey
#178334 Favbet double koef 2.25
Werder-Union x2
Freiburg -E.Frankfurt tip over 3 kartona
- prvi pik sam prepisao od kolege, vjerujem mu a i slažem se
- Freiburg Frankfurt kartoni, duel dvije ekipe koje žele igrati LP , puno klubova(6) za 3 mjesta u igri ( Bayern nedodirljiv) tako da ovdje bodovi vrijede dvostruko i imamo važnost tekme što je bitno za kartone. Statistički na ovu marginu smo pokriveni i jedni i drugi prosjek 1.5 sudi Ayetkin koji vadi preko 3 tako da ovo moram uzet. Ako bude 3 kartona koef 1 a računam da će biti najmanje 3 tako da mi ovo veliki value. Koef je 1.55 na to pa mi nije za singl nisko ali sam dosta siguran da ovo ulazi
By yoldza
#178343 Gledao sam ja Werder u živo na stadionu Kölna kad su izgubili 7:1 tu vam je najbolje da igrate golove veoma su ofanzivni a deff Im je baš visoko...